Opet ajkula napravila veliku pomutnju i opet neko drugi okrivljen za to... i opet ajkula mudro suti i ladno dozvoljava da sva krivica opet ostaje na tom nekom drugom, tako da bi ta ista ajkula kad je prodje i ova najnovija emocionalna kriza, opet mogla neduzno da se vrati a taj neko drugi da ostane i dalje kriv i za ovu njenu najnoviju emocionalnu erupciju...pa dokle pobogu, dokle...
Svi mi imamo svoje realne zivote,pune obaveza,problema i briga,makar ja ih imam,a mislim i vecina ljudi.Svi imamo razloga za nezadovoljstvo sa ovim,onim,ali to nam ne daje za pravo da izgubimo kontrolu nad sobom i onda nastaje haos.Racio uvek mora da prednjaci,pa tek emocio,ali nisu svi isti.I onda cutanje.Zasto???Cemu sve to???Nema tu krivice.Niko nije kriv.Puke pretpostavke i netacne ne mogu biit istina.To je jasno kao dan,a posebno kada je u pitanju jaka licnost,koja nije umela ili nije mogla da kanalise i racionalizuje svoje nezadovoljstvo,bes,
Hvala ti Saro ali ja stvarno vise nemam snage da trpim i da i dalje budem dezurni krivac za necije hyperemotivne krize...jednostavno, ne mogu vise... a sad, definitivno laku noc...🤗
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=b7zeX6ROgsQ[/YOUTUBE]
Nataly,zasto mi se zahvaljujes???Nema potrebe.Cim boli istina,ili ne postoji tolerancija na razlicitost i ne postovanje te ralicitosti,onda krecu karamboli i hajke.Ne trosi vreme na to,jer nije vredno tvog zdravlja i zivota.
PS.Znas da mnogo volim Zeljka Joksimovica,a posebno ovu pesmu.Hvala❤️
Svaki normalan cuvje ovdje , ili bilo di vidjece ucemu je stvar , , nemoze niko nikom nesto naredit , svi smo mi zasebe ,, i radimo posvom i razliciti ..❤️
Slazem se da smo mi svi individue i da svako od nas ima pravo na svoj stav i da niko nikome nema pravo da naredjuje,taman posla.Postoji nesto drugo,da bi nas drugi uvazavali,mi moramo prvo uvazavati te druge.To znaci postovati ljudsku razlicitost,razlicita misljenja u kojima nema uvreda naravno,ali vidimo da nas ima razlicitih.I jos nesto uvek treba cvrsto koracati po zemlji,a ne lebdeti u vazduhu...
Ova Zeljkova pesma "Nije moja ljubav stvar" govori sve...bas onako kako Hrist u Svetom Pismu rece: ko ima oci-neka gleda, ko ima usi-neka slusa, ko ima glavu-neka misli..."trgovina" mi nikad nije lezala, kod mene je uvek sve bilo po devizi "sto na umu, to na drumu pa nek kosta sta kosta"...