^The Musketeers CC#1^(IO) - Page 100

Created

Last reply

Replies

1k

Views

63.1k

Users

8

1.9k

Frequent Posters

Sarica thumbnail
11th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Ovako mi jos lepse izgledaju.Mislim ovako ''upareni''😃❤️
Edited by Sarica - 10 years ago
Sarica thumbnail

Jos jedna sjajna kombinacija nasih SY😃❤️

Sarica thumbnail
http://ww.itimes.com/poll/vote-most-versatile-actor-on-indian-tv/comments/page/1

Sve cestitke za Sida i naravno fanove👍🏼👏⭐️
NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

Originally posted by: Ivone12

Svaki normalan cuvje ovdje , ili bilo di vidjece ucemu je stvar , , nemoze niko nikom nesto naredit , svi smo mi zasebe ,, i radimo posvom i razliciti ..❤️

Dragce, seceru moj ❤️, niko ne ume da objasni stvari tako kratko i jasno kao ti...🤗, ti si unikat...da znas, mnogo te volim Dragce...😳 ovo je samo za tebe...⭐️

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WfuJ-Q8FEsU[/YOUTUBE]

Opet ajkula napravila veliku pomutnju i opet neko drugi okrivljen za to... i opet ajkula mudro suti i ladno dozvoljava da sva krivica opet ostaje na tom nekom drugom, tako da bi ta ista ajkula kad je prodje i ova najnovija emocionalna kriza, opet mogla neduzno da se vrati a taj neko drugi da ostane i dalje kriv i za ovu njenu najnoviju emocionalnu erupciju...pa dokle pobogu, dokle...

Svi mi imamo svoje realne zivote,pune obaveza,problema i briga,makar ja ih imam,a mislim i vecina ljudi.Svi imamo razloga za nezadovoljstvo sa ovim,onim,ali to nam ne daje za pravo da izgubimo kontrolu nad sobom i onda nastaje haos.Racio uvek mora da prednjaci,pa tek emocio,ali nisu svi isti.I onda cutanje.Zasto???Cemu sve to???Nema tu krivice.Niko nije kriv.Puke pretpostavke i netacne ne mogu biit istina.To je jasno kao dan,a posebno kada je u pitanju jaka licnost,koja nije umela ili nije mogla da kanalise i racionalizuje svoje nezadovoljstvo,bes,

Hvala ti Saro ali ja stvarno vise nemam snage da trpim i da i dalje budem dezurni krivac za necije hyperemotivne krize...jednostavno, ne mogu vise... a sad, definitivno laku noc...🤗

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=b7zeX6ROgsQ[/YOUTUBE]

Nataly,zasto mi se zahvaljujes???Nema potrebe.Cim boli istina,ili ne postoji tolerancija na razlicitost i ne postovanje te ralicitosti,onda krecu karamboli i hajke.Ne trosi vreme na to,jer nije vredno tvog zdravlja i zivota.
PS.Znas da mnogo volim Zeljka Joksimovica,a posebno ovu pesmu.Hvala❤️

Svaki normalan cuvje ovdje , ili bilo di vidjece ucemu je stvar , , nemoze niko nikom nesto naredit , svi smo mi zasebe ,, i radimo posvom i razliciti ..❤️
Slazem se da smo mi svi individue i da svako od nas ima pravo na svoj stav i da niko nikome nema pravo da naredjuje,taman posla.Postoji nesto drugo,da bi nas drugi uvazavali,mi moramo prvo uvazavati te druge.To znaci postovati ljudsku razlicitost,razlicita misljenja u kojima nema uvreda naravno,ali vidimo da nas ima razlicitih.I jos nesto uvek treba cvrsto koracati po zemlji,a ne lebdeti u vazduhu...

Ova Zeljkova pesma "Nije moja ljubav stvar" govori sve...bas onako kako Hrist u Svetom Pismu rece: ko ima oci-neka gleda, ko ima usi-neka slusa, ko ima glavu-neka misli..."trgovina" mi nikad nije lezala, kod mene je uvek sve bilo po devizi "sto na umu, to na drumu pa nek kosta sta kosta"...

Dragi moji Musketari 🤗, sinoc mi je stvarno bilo tesko...po prvi put me mrzelo da otvorim moj laptop...na svu srecu, tu su bila moja dobra 2 drugara sa posla: Lilo i Vulpi(moj obozavani Dr.Martin) i mi lepo sa posla umesto kuci, zaglavismo u jednom disco-kaficu...i to je bilo vise nego dobro, bila je to ta potrebna distanca od svega...samo muzika nam nije stimala, i to moje dvoje Svaba navikli na Balkan beat...😆 ali nju smo nadomestili u kolima, i to do daske...🤣 Musketari 🤗 zdravlje Boze, kuckamo se sutra kod novih Musketara...⭐️ prolazi...ovaj zivot kao reka i na kraju, sta nas ceka?!

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=4_qgqwrGWAM[/YOUTUBE]

a ja, necu vise da tugujem, necu...
necu vise da bolujem, necu...
meni treba 100 jarana,
vina, pesme i kafana
sta ce meni vise od toga...❤️
Dobro vece...🤗 Kaspersky instaliran, ovde 148. stranica...nema mi druge nego novi CC...
ajd da vidimo sta ce od toga da ispadne...🤓
Ispravljam se...149.stranica...
Sarica thumbnail

Originally posted by: NatalyMusketeer

Dobro vece...🤗 Kaspersky instaliran, ovde 148. stranica...nema mi druge nego novi CC...
ajd da vidimo sta ce od toga da ispadne...🤓

Dobro vece Nataly🤗
Ispasce sve dobro,videces😊
Sarica thumbnail
Embedded image permalink
Sid sledeceg vikenda u India Got Talent na Colors TV
indiahdtv.com/video.php?id=362578 ...
video gledati od 9,25 minuta