🏏T20 Asia Cup 2025: Match 19 - Final: India vs Pakistan @Dubai🏏
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 29th Sept 2025.
BOOTH ROAMING 28.9
PAAV PHISLAA 29.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 29 Sep 2025 EDT
🎶🎵Tribute to Lata Mangeshkar on Her 96th Birth Anniversary🎵🎶
Geetanjali to die?
India Won Asia Cup 2025- Trophy Missing! Glory Without the Trophy?
And Janhvi gives another flop!!
Maan and Geet- Love Wins Against All Odds..
Aishwarya Rai at the Paris fashion week
101 ways to patau your pati
Bhagwan Ke Charnon Mein Swarg
Trump's 100% tariff on Bollywood films
✦ Font-astic Voyage Contest Voting Round 1 | Invites ONLY ✦
e sad me sa ovom fobijom podsjeti na jedan stos 😆 ne znam hocete li ga razumjeti ali mi Bosanci padamo od smjehaKod nas ljudi koji zive u zabacenim selima zavijaju kad pricaju,pa umjesto a govore o,uz strasan,iritirajuci naglasak 😆 ne znam jeste li imali prilku to cuti 😃Stos ide ovakopolaze seljancura vozackisva isprepadana vozi,a ovaj iz komisije da je ohrabri pita-imate li fobiju od voznjea ona kaze ma jok kakvu fooobiju babo ima mazdu 🤣 (mislila je da pita za fabiju)
🤣 🤣
Ja sam cula kako pricaju 😆
PS Ubi me net. Spor katastrofa.
http://www.tellychakkar.com/tv/tv-news/vahbbiz-dorabjee-colors-code-red-talash-series-150415
Nado,znam da ti i Dal sa velikim nestrpljenjem iscekujete ovu seriju 🤣
Da..🤢 🤢 🤢 Ali barem ce biti zaposlena i ostavice ga malo da dise...sprema rucak...cisti za kucicima, pere i prostire ves...🤣 Kad se gospodarica vrati s posla treba sve biti kako prilici velikoj zvezdi.,.😆nije za kucicima nego macicima 🤣
😲 Ja sad skapirala da je to Dsenina jaca polovina 😆 Stavili joj sliku iz mladjih dana. Bas joj odgovara tema serije, paranormalne aktivnosti. 🤣Nadooo 🤣 🤣
http://www.tellychakkar.com/tv/tv-news/vahbbiz-dorabjee-colors-code-red-talash-series-150415
Da..🤢 🤢 🤢 Ali barem ce biti zaposlena i ostavice ga malo da dise...sprema rucak...cisti za kucicima, pere i prostire ves...🤣 Kad se gospodarica vrati s posla treba sve biti kako prilici velikoj zvezdi.,.😆
nije za kucicima nego macicima 🤣
😲 Ja sad skapirala da je to Dsenina jaca polovina 😆 Stavili joj sliku iz mladjih dana. Bas joj odgovara tema serije, paranormalne aktivnosti. 🤣
U pravu si..leci ce joj uloga zle vestice sa severa kao kec na deset..👍🏼 Mogli su Toral da pozovu ako im treba cudoviste iz mocvare kao epizodna
Da..🤢 🤢 🤢 Ali barem ce biti zaposlena i ostavice ga malo da dise...sprema rucak...cisti za kucicima, pere i prostire ves...🤣 Kad se gospodarica vrati s posla treba sve biti kako prilici velikoj zvezdi.,.😆nije za kucicima nego macicima 🤣
😲 Ja sad skapirala da je to Dsenina jaca polovina 😆 Stavili joj sliku iz mladjih dana. Bas joj odgovara tema serije, paranormalne aktivnosti. 🤣
U pravu si..leci ce joj uloga zle vestice sa severa kao kec na deset..👍🏼 Mogli su Toral da pozovu ako im treba cudoviste iz mocvare kao epizodnazao im upropastiti lik cudovista 🤣
Sta cu? 😕 Shebo me onaj horoskop od sinoc 😎 Predozirah se. 🤣
e sad me sa ovom fobijom podsjeti na jedan stos 😆 ne znam hocete li ga razumjeti ali mi Bosanci padamo od smjehaKod nas ljudi koji zive u zabacenim selima zavijaju kad pricaju,pa umjesto a govore o,uz strasan,iritirajuci naglasak 😆 ne znam jeste li imali prilku to cuti 😃Stos ide ovakopolaze seljancura vozackisva isprepadana vozi,a ovaj iz komisije da je ohrabri pita-imate li fobiju od voznjea ona kaze ma jok kakvu fooobiju babo ima mazdu 🤣 (mislila je da pita za fabiju)
🤣 🤣
Ja sam cula kako pricaju 😆
PS Ubi me net. Spor katastrofa.i pazi moj brat je bio alergican na takve,jos se preko stranke ugurali na vodece pozicije 😆i ode u Bavarsku i zove me isti dan,kaze hebote ja pobjego od zavijajucih sirena a ovdje jos gori 🤣 naime i Bavarci zavijaju pa im je danke -dooonke 🤣