Returning of the written off #76 Invited only - Page 90

Created

Last reply

Replies

1k

Views

45.1k

Users

7

2.9k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 10 years ago

Originally posted by: Kety76

ti si jutros sve pomjesala 🤣
Dornan je Irac a ne Skot 🤣

🤣 😭 🤣
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: nn027

e sad me sa ovom fobijom podsjeti na jedan stos 😆 ne znam hocete li ga razumjeti ali mi Bosanci padamo od smjeha
Kod nas ljudi koji zive u zabacenim selima zavijaju kad pricaju,pa umjesto a govore o,uz strasan,iritirajuci naglasak 😆 ne znam jeste li imali prilku to cuti 😃
Stos ide ovako
polaze seljancura vozacki
sva isprepadana vozi,a ovaj iz komisije da je ohrabri pita-imate li fobiju od voznje
a ona kaze ma jok kakvu fooobiju babo ima mazdu 🤣 (mislila je da pita za fabiju)

🤣 🤣

Ja sam cula kako pricaju 😆
PS Ubi me net. Spor katastrofa.

i pazi moj brat je bio alergican na takve,jos se preko stranke ugurali na vodece pozicije 😆
i ode u Bavarsku i zove me isti dan,kaze hebote ja pobjego od zavijajucih sirena a ovdje jos gori 🤣 naime i Bavarci zavijaju pa im je danke -dooonke 🤣
Kety76 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

E sad stvarno odoh...🤗

moras se jos jednom pozdraviti 😆
🤗
nn027 thumbnail

http://www.tellychakkar.com/tv/tv-news/vahbbiz-dorabjee-colors-code-red-talash-series-150415

Nado,znam da ti i Dal sa velikim nestrpljenjem iscekujete ovu seriju 🤣

Da..🤢 🤢 🤢 Ali barem ce biti zaposlena i ostavice ga malo da dise...sprema rucak...cisti za kucicima, pere i prostire ves...🤣 Kad se gospodarica vrati s posla treba sve biti kako prilici velikoj zvezdi.,.😆

nije za kucicima nego macicima 🤣

😲 Ja sad skapirala da je to Dsenina jaca polovina 😆 Stavili joj sliku iz mladjih dana. Bas joj odgovara tema serije, paranormalne aktivnosti. 🤣

Nadooo 🤣 🤣

Sta cu? 😕 Shebo me onaj horoskop od sinoc 😎 Predozirah se. 🤣
Edited by nn027 - 10 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

http://www.tellychakkar.com/tv/tv-news/vahbbiz-dorabjee-colors-code-red-talash-series-150415

Da..🤢 🤢 🤢 Ali barem ce biti zaposlena i ostavice ga malo da dise...sprema rucak...cisti za kucicima, pere i prostire ves...🤣 Kad se gospodarica vrati s posla treba sve biti kako prilici velikoj zvezdi.,.😆

😲 Ja sad skapirala da je to Dsenina jaca polovina 😆 Stavili joj sliku iz mladjih dana. Bas joj odgovara tema serije, paranormalne aktivnosti. 🤣

U pravu si..leci ce joj uloga zle vestice sa severa kao kec na deset..👍🏼 Mogli su Toral da pozovu ako im treba cudoviste iz mocvare kao epizodna

Da, da. I to ono iz Loh nesa 😆
nn027 thumbnail

U pravu si..leci ce joj uloga zle vestice sa severa kao kec na deset..👍🏼 Mogli su Toral da pozovu ako im treba cudoviste iz mocvare kao epizodna

zao im upropastiti lik cudovista 🤣

🤣 🤣 🤣 Jaooo Kety!
Kety76 thumbnail

Originally posted by: nn027

Sta cu? 😕 Shebo me onaj horoskop od sinoc 😎 Predozirah se. 🤣

hebi ga,moras biti 100% sigurna kad si rodjena,nema tamo-vamo 🤣
nn027 thumbnail

e sad me sa ovom fobijom podsjeti na jedan stos 😆 ne znam hocete li ga razumjeti ali mi Bosanci padamo od smjeha
Kod nas ljudi koji zive u zabacenim selima zavijaju kad pricaju,pa umjesto a govore o,uz strasan,iritirajuci naglasak 😆 ne znam jeste li imali prilku to cuti 😃
Stos ide ovako
polaze seljancura vozacki
sva isprepadana vozi,a ovaj iz komisije da je ohrabri pita-imate li fobiju od voznje
a ona kaze ma jok kakvu fooobiju babo ima mazdu 🤣 (mislila je da pita za fabiju)

🤣 🤣

Ja sam cula kako pricaju 😆
PS Ubi me net. Spor katastrofa.

i pazi moj brat je bio alergican na takve,jos se preko stranke ugurali na vodece pozicije 😆
i ode u Bavarsku i zove me isti dan,kaze hebote ja pobjego od zavijajucih sirena a ovdje jos gori 🤣 naime i Bavarci zavijaju pa im je danke -dooonke 🤣

A zamisli njega kroz koju godinu, kad i on pocne da zavija 🤣
nn027 thumbnail

moras se jos jednom pozdraviti 😆
🤗

Treca sreca 😆
Kety76 thumbnail

moram ici 😆 sad ide svakodnevnica