Returning of the written off #74 Invited only - Page 4

Created

Last reply

Replies

1k

Views

48k

Users

7

2.5k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 10 years ago

Originally posted by: Daltoni

https://www.youtube.com/watch?v=5-k2NSwK9k0&feature=youtu.be

smijale ste se meni a evo dosla i vama 🤣 🤣

🤢 🤢 🤢

Joooj sta sam juce cula...Vucic se toliko puno pojavljuje na pinku da bi mogao da ozeni malu nevestu...🤣 🤣

🤣 🤣
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Zelim vam prijatan dan..
Inace ja sam za vikend odgledala 50 epizoda IPKKND, sada ocekujem da me stignete pa da nastavimo..

Prijaran dan i tebi 😃
Ja sam odgledala 19 epizoda znaci da sam u poprilicnom zaostatku.
nn027 thumbnail

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Prijaran dan i tebi 😃
Ja sam odgledala 19 epizoda znaci da sam u poprilicnom zaostatku.

Nisi ti u zaostatku nego sam ja pozurila da stignem Bikicu, ko zna gde je ona stigla.. A i meni je ovo , koji ono bese put da gledam..ono 22. put...😆 Ja necu stici zbog obaveza da gledam u toku radne nedelje pa cete me lagano stici i prestici do sledeceg vikenda..😉

Daltoni thumbnail
Daltoni thumbnail
LEPA PRICA PREUZETA SA STRANICE Utmutato a Leleknek
U utrobi majke bile dve bebe .
Jedna pitala drugu : "Da li verujes u zivot posle porodjaja ?" Druga je odgovorila: "Pa, naravno. Mora da postoji nesto posle porodjaja. Mozda je ovo priprema za ono sto ce biti kasnije."
" Gluposti " rekla je prva. "Ne postoji zivot posle porodjaja. Kakav zivot bi to bio?"
Druga: "Ne znam, ali bicce valjda vise svetla nego ovde. Mozda cemo hodati svojim nogama i jesti ustima. Mozda cemo imati druga cula koja sada ne mozemo razumeti."
Prva beba je odgovorila: "To je apsurdno. Hodanje je nemoguce. Da jedemo nasim ustima? Smesno! Pupcane vrpce nam donose hranu i sve sto nam treba, mada su tako kratke. Zivot posle porodjaja se logicki iskljucuje."
Druga je insistirala: "Pa ja mislim da je posle porodjaja nesto mozda je drugacije nego sto je ovde. Mozda nam vise nece ni trebati ove vrpce."
Prva: "Gluposti! Pored toga, ako i postoji zivot, zasto se niko nikada nije vratio otuda? Porodjaj je kraj zivota, posle porodjaja ne postoji nista osim mraka, tisine i zaborava. To je kraj."
"Pa, ne znam", rekala je druga beba," ali bar cemo sresti Majku i ona ce se pobrinuti za nas."
Prva je na to rekla: "Majku? Ti stvarno verujes u Majke? To je smesno. Ako Majka uopste postoji, gde je ona sada? "
Druga beba je odgovorila: "Ona je svuda oko nas. Mi smo okruzeni njom. Mi poticemo od nje. Od nje i unjoj zivimo. Bez nje ovaj svet ne bi mogao ni da postoji."
Prva rece: "Pa ja je ne vidim i logicno je da ona ne postoji."
Na to je druga odgovorila: "Ponekad, kada se u tisini usredsredis i stvarno slusas, mozes primetiti njeno prisustvo, mozes cuti njen blagi glas koji te zove odozgo."