Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread-16th September, 2025
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs BAN, 9th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
BHAJAN & DANCE 16.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 17, 2025 Episode Discussion Thread
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 17th Sep '25
YRKKH SM updates, BTS and Spoilers Thread #127
BACK TO MUSSORIE 17.9
BALH Naya Season BC Voting~BY PM INVITE ONLY~Vote for 2 entries
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Pak, 10th Match, Group A at Dubai🏏
Kajalmaya - sp's new thriller show
Farewell week...In Every Glance, A Lifetime: The Saga of PraShiv💕
War 2 sets record as biggest flop in Indian cinema history
Bipasha Basu and Neha linked to Raj Kundra’s 60 crore fraud case
Is Janhvi Kapoor going to be known as a one-hit wonder?
Premiere - The Ba***ds Of Bollywood
Abhi-Ash Separation Rumours Is Garbage
Anupamaa 17 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Soo EMA or SR?
Bollywood Celebrates Modi's 75th Birthday
Odoh ja sada da veceram, da se istusiram i u krevet..odavno je bilo 6 sati...😕
PS pre spavanja cu da pogledam IPKKND dok se ne uspavam ...nadam se da ce mi ASR doci u snove i da ce povesti Kristijana..😈 😈
Dobro vece drugari🤗--------------NE BUDI NESRETAN
Pogledajmo pticice zarobljene u kavezu i poslusajmo kako svaki dan iznova pevaju najlepsu pesmu. Raduju se zivotu bez obzira sto im krila ne znaju za let...zadovoljne i sretne sa onim sto imaju, ne traze vise od onih nekoliko zrna hrane i nekoliko kapi vode koje su su im potrebne.
Nista drugacije nije ni sa svim ovim pticicama koje su vani...one lete, imaju slobodu i citavo nebo...no nije im lako naci hranu pogotovo po ovakvom vremenu kada snezi, kisi i kad zima sve okuje ledom i vetrom...Bude se jutrom pre svih...cvrkucu, vesele se i raduju zivotu. Verujte mi, fascinira me ta snaga tog malenog nejakog bica...ta volja, zelja, hrabrost...ta skromnost i zadovoljstvo...A pogledajte coveka...Sto sve ima a opet se ljuti na samog sebe, na celi svet i nikada ali bas nikada mu nije dosta. Sto god vise ima, vise je nezadovoljan i nesretan...cak i dusu daje u bescenje samo da bi uzeo jos, jos i jos...a kuda ce sa svim tim sto slaze na hrpu? Hoce li bilo sto poneti gore jednog dana?Naravno da nece...nista osim duse koju je vec prodao.Dragi moji prijatelji...tako smo kratko ovdje na zemlji...postanimo toga svesni.Zasto toliko pohlepe, zavisti, ljubomore i mrznje medju nama ljudima?Zaboravili smo sto znaci ljubiti, voleti, pruziti ruku jedan drugome...samo gledamo tko je bolji i tko ima vise...zalosno. Svi cemo mi istim putem pred Boga...i to bez naramka koga smo stekli tu dole...vec praznih ruku.Zato, pocnimo gledati srcem ne ocima...tek tada cemo moci biti istinski sretni.
Uf sad si me prestigla 😆 Ne verujem ni da cu moci pre vikenda pogledati neku jos epizodu.ali trudicu se da drzim korak sa vama 😃@Drajce🤗E sad sam ukupno 10 epiz. i ja sam rekla kada budem imala vremena pogleda cu vise,pa to ce biti balans kada ne stignem pogledati mozda ono odredjeno kako sam zacrtala .Ionako eto mnogo toga bi radila,ono sto volim,sto me ispunjava,ali obaveza doma,i oko svega ,pa ne stize se ni ovo sto trenutno obavljam.A toliko toga bi volela uraditi.A volim i pisati...poeziju,prozu...pa tako ponekad upisem u sveskicu kada mi dodje kojesta.😆