Returning of the written off #73 Invited only - Page 5

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

50.1k

Users

7

3.1k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 10 years ago

Originally posted by: Daltoni

http://www.opustise.rs/vesti/srbija/resite-test-za-direktorsku-fotelju-ovo-su-pitanja-za-kandidate-za-sefove-javnih-preduzeca/

😃

Znaci , ladno smo se kvalifikovale za direktore javnih preduzeca..

Da li je stvarno moguce da su ovo pitanja ili je neka sala u pitanju (ja bih se licno na ovo nasmejala al posto znam u kojoj sam zemlji prosto ne smem 😕)

A pazi sta kaze na lokalnom nivou moze da ih pogodi pitanje o Mikelandjelu 😆 😆 Evo ja se smejem. A sta mi drugo preostaje?😆
nn027 thumbnail

Click to view full size image

Cega sve novog ima u spotu..😳

Postavila sam ga na fejs..😉

Gde? Ja ga ne nadjoh. 😕
nn027 thumbnail

😆 Vidim, lako je tebi 😳 😆
nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Tihi...je tih..ovih dana..

🤗
nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica

-------------
Ako vam je potreban osmeh, uzmite ga od mene...
Treba li vam nade zrno, uzmite...i to cu vam dati.
Zatrebate li moje ruke za zagrljaj, moje usne za poneku lepu, neznu i utesnu rec...dodjite, uzmite, bez straha...pruzit cu vam srcem celim.
Zazelite li nekoga da sa vama samo suti, pridjite, sutje cemo zajedno i cekati da prodje tisine zvuk...Nozatrazite li suzu iz oka moga, nju vam nevcu dati...
Moje suze suvise peku i suvise bole..Sve jos nekako mogu, uspevam ..ali s njima se vecito borim i pazim da ne kanu dok se smesim...
Suze vam ne dam ne zato jer mislim da previse vrede, vec zato sto ste mi prijatelji dragi, i sto ne zelim da i na vama ostave svoj neizbrisivo tuzan trag
---------------------
Zivi tako da sutra kada te ne bude vise, imas sto ostaviti iza sebe onima koji ostaju...Kad volis, podaj se do kraja i ne zali, ne ocekuj i ne trazi ceh...onaj tko i tebe uistinu ljubi, vratit ce ti ljubav bez da ga moras vuci za rukav i pokazati mu da i sam trebas ono sto dajes...Kad kazem da trebas ostaviti nesto iza sebe, pri tome mislim na ono jedino vredno koje ce nasa deca dok zive nositi sa sobom a to je: Ljubav, istina i postenje...Ostavimo li im imanja i dvorce...tada smo im ostavili samo tugu i tisinu...Mramorne zidine su hladne i ne grle kad suza zapne u oku. Novac je mocna ali prokleta stvar zbog koje se dusa prodaje samom vragu...Samo je ono blago sto nosimo unutar srca...unutar sebe samoga... S njim sticemo prijatelja, cuvamo brata, sestru i mir u sebi...Vazno je samo da budemo covek, covek koji nije iznad svih, vec pokoran, malen i svestan da ne traje vecno... Naucila sam, ako ides srcem, tada ides i pravim putem...Briga nas kakvi smo za koga kao takvi, bitno je s veceri leci i usnuti mirna srca i cista obraza..--------------

Hvala ti Biki na prelepim citatima ❤️
nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

Dobro jutro!

Dodjem da vas pozdravim a sretnem i Tihog i Prleta I Paju izes mu ... i tako .Koliko god da sam neraspolozena vi mi popravljate raspolozenje❤️🤗.Danas sam kuma imam krstenje zato sam ustala ovako rano.Idem sad na frizuru jer u pola deset treba da sam u crkvi ako uspem postavicu vam slike ljubim vas i uvek da budete ovako pozitine i lepo raspolozene

Smeki! ❤️ 🤗
Neka ti je srecno kumstvo. Lepo se provedi, a slike obavezno da postavis 😃
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

dobar dan 😃
nn027 thumbnail

http://besnopile.rs/donji-ves-otkriva-karakter-devojke-ono-si-sta-nosis/

Bas sam skoro pazarila u Lisci haltere i donji ves ( sa swarowski kristalima 😛), tako netipicno za mene koja ves obicno kupujem za sitne pare kod Kineza,da se isprsim sa sedamdeset evra (iz crnog fonda 😕) I sto je najgore, uopste se ne kajem 😲 Potrazila sam i na sajtu da bi vam bilo jasnije zasto..😉
PS Prekrasan gad je izgleda knjiga koja je na mene ostavila najjaci utisak..😳

Ovo je dakle brus 😃
http://shop.lisca.com/rs/perilo/nedrcki/push-up/allure-low-foam-cup-bra-push-up.html

Gacice

http://shop.lisca.com/rs/allure-briefs.html

Halteri su ca crnom cipkom na crne tufne, zaista predobri 😳, naravno uz to imam i crne carape (bez cipke,bilo bi previse ) 😳

Samo moram da vam priznam (neskromno ali istinito) da meni mnogo bolje stoji nego ovoj manekenki ..za razliku od nje imam obline 😉

Jel' se ti to spremas za premijeru? 😉 😆😆

Drago mi je da si zadovoljna i kupovinom i sobom. 😃
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Gde? Ja ga ne nadjoh. 😕

🤣 🤣

postavila ali samo za svoju dusu 😉 ostalim smrtnicima katanac 🤣
nn027 thumbnail