๐คฃ ๐คฃ ๐คฃ
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 27
Bigg Boss 19 Daily Discussion Thread - 12th Sept 2025
KIARA EXPOSED 11.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 12, 2025 EDT
🏏T20 Asia Cup 2025- BD vs HK 3rd Match, Group B, Abu Dhabi 🏏
HUM JEET GAYE 12.9
🏏T20 Asia Cup 2025- Pak vs Oman 4th Match, Group A, Dubai🏏
Is it just me orโฆ
MAJOR REVAMP TIME FOR STAR PLUS
Patrama Prem ~ A Gosham SS ~ Chapter 4 on pg 2
Anupamaa 12 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
The 71st National Film Awards are September 23 in Delhi
Aabeer Gulaal reviews and box office
๐คฃ ๐คฃ ๐คฃ
mislim da ti je sad jasno da mu d.. nije javno,prisvojila ga je ๐๐๐zato cuti,ako gledas ne pisi o tome,pravi se da te ne zanima ๐ ๐คฃ
Znaci , kuliranje guze doticnog u toku ๐ ๐ ๐คฃ
Gde nestade Keti ๐ฒ
Tu je. Pravi kolaze. ๐uradila domacu zadacu ๐๐๐ps.nema tablete za ono da se lav umiri ๐๐ pa gledala si koliko puta znaju snimiti scenu da se ne vidi to sto im se vidi ๐๐@Nado bre,ajd prestani pricati o Kristijanu,vidis da je ljubomorna,cim ti nesto zucnes ona se uhvati skakanja po njemu,pusti bre,on je njen ๐๐
Ma nemam nameru da joj ga uzmem ๐
Racunam , zbog filma, njegovo d...e je javno dobro pa da i ja malo uzivam. Nece se potrositi ๐๐
๐คฃ ๐คฃ ๐คฃmislim da ti je sad jasno da mu d.. nije javno,prisvojila ga je ๐๐๐zato cuti,ako gledas ne pisi o tome,pravi se da te ne zanima ๐ ๐คฃ
Znaci , kuliranje guze doticnog u toku ๐ ๐ ๐คฃguze,lava,svega,nista ne vidis niti cujes ๐๐คฃ
A da trazim dozvolu? Pa mogle bi Dal i ja to da podelimo. Onako sestrinski ๐คฃ
TEST: Kojim putem zelite da idete dalje u zivotu?
Odaberite jedan prolaz. To je put koji zelite da sledite u nastavku svog zivota... Mozda vam moze pomoci u razjasnjavanju sta trebate da preduzmete da biste tim putem i krenuli.Nado,koji je tvoj,moj je 5 ๐
Gde nestade Keti ๐ฒ
Tu je. Pravi kolaze. ๐uradila domacu zadacu ๐๐๐ps.nema tablete za ono da se lav umiri ๐๐ pa gledala si koliko puta znaju snimiti scenu da se ne vidi to sto im se vidi ๐๐@Nado bre,ajd prestani pricati o Kristijanu,vidis da je ljubomorna,cim ti nesto zucnes ona se uhvati skakanja po njemu,pusti bre,on je njen ๐๐
Ma nemam nameru da joj ga uzmem ๐
Racunam , zbog filma, njegovo d...e je javno dobro pa da i ja malo uzivam. Nece se potrositi ๐๐
๐คฃ ๐คฃ ๐คฃmislim da ti je sad jasno da mu d.. nije javno,prisvojila ga je ๐๐๐zato cuti,ako gledas ne pisi o tome,pravi se da te ne zanima ๐ ๐คฃ
Znaci , kuliranje guze doticnog u toku ๐ ๐ ๐คฃguze,lava,svega,nista ne vidis niti cujes ๐๐คฃ
A da trazim dozvolu? Pa mogle bi Dal i ja to da podelimo. Onako sestrinski ๐คฃpa kad je sestrinska djelidba sigurno ce ti dati svekrvu,i jos miraz uz nju ๐คฃali ovo nece dijeliti ๐๐
๐คฃ ๐คฃupi... se ๐คฃ e sad ce da se osveti svima,nista gore od sutnute zene ๐๐