Returning of the written off #72 Invited only - Page 43

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

39.4k

Users

7

2.8k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 10 years ago
Moram da kazem da mi je ta PBN fenomenalna. Pocevsi od scene kad joj brise kapljicu caja sa usne, pa sve do onog "dobro jutro". 😃
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

da vidim kako izgleda 😆😆 znas da ja uvijek stavim one minijaturne pa me Biki ispravlja 😳😆😆
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Moram da kazem da mi je ta PBN fenomenalna. Pocevsi od scene kad joj brise kapljicu caja sa usne, pa sve do onog "dobro jutro". 😃

ima da je razradimo u detalje 🤣
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Morace da menja nacin zivota. Ne gine im "zlatni kavez". A film nije jos ni prikazan. Sta li ce tek biti posle premijere.

Mozda ih razocara..😆
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Kety76

U sitna crevca ovaj, kaiseve..😆
nn027 thumbnail

Originally posted by: Kety76

Samo napred. Jedva cekam 😃
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=Bij4u3NuuOs[/YOUTUBE]
A sto mu muskarci traze autogram? 😲

E bilo mi ga je zao..u onom trenutku kad je zagrlio zenu, kao da se sakriva od napadnih obozavalaca, kao da joj kaze "spasi me" ..Nije njemu uopste lako, a posle premijere filma ce mu biti jos gore

Pa ne znam ni sta bih rekla na sve to. Biti glumac, dobar, popularan , nosi sa sobom i slavu. To ide jedno sa drugim. Morao je to znati i zeleti kad je krenuo u sve to.

Jeste, ali on je jednostavno prestravljen ovom iznenadnom slavom, i ranije su mu prilazili ljudi ali ova pomama oko 50 nijansi se granici sa ludilom..zamisli samo sta zene misle o Kristijanu Greju, a on ga glumi..zastrasujuce..😕

Jeste i pitanje je da li ce ikada moci ponovo da zivi makar i slicno kao sto je ziveo pre ovog filma. I jos kad pomislim kakvih sve lujki ima... nadrljao je 😕

Nikada vise...mozda ce mu i brak biti ugrozen..vidis koliko se njegova zena trudi da ostane pribrana, ko zna sta je sve do sada vec dozivela od njegovih obozavateljki..zaista ne znam da li je slava svega toga vredna..😕

Morace da menja nacin zivota. Ne gine im "zlatni kavez". A film nije jos ni prikazan. Sta li ce tek biti posle premijere.

Mozda ih razocara..😆

Sto? Ja bih rekla da ima dobro dupe. Sa te strane ne mora da brine a lava su i onako cenzurisali 😆 😆 😆
Daltoni thumbnail

Sto? Ja bih rekla da ima dobro dupe. Sa te strane ne mora da brine a lava su i onako cenzurisali 😆 😆 😆

Mozda zaista hemija nije zadovoljavajuca 😆

nn027 thumbnail

U sitna crevca ovaj, kaiseve..😆

Da, ni jedan ne sme da promakne. 😉 😆
nn027 thumbnail

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=Bij4u3NuuOs[/YOUTUBE]
A sto mu muskarci traze autogram? 😲

E bilo mi ga je zao..u onom trenutku kad je zagrlio zenu, kao da se sakriva od napadnih obozavalaca, kao da joj kaze "spasi me" ..Nije njemu uopste lako, a posle premijere filma ce mu biti jos gore

Pa ne znam ni sta bih rekla na sve to. Biti glumac, dobar, popularan , nosi sa sobom i slavu. To ide jedno sa drugim. Morao je to znati i zeleti kad je krenuo u sve to.

Jeste, ali on je jednostavno prestravljen ovom iznenadnom slavom, i ranije su mu prilazili ljudi ali ova pomama oko 50 nijansi se granici sa ludilom..zamisli samo sta zene misle o Kristijanu Greju, a on ga glumi..zastrasujuce..😕

Jeste i pitanje je da li ce ikada moci ponovo da zivi makar i slicno kao sto je ziveo pre ovog filma. I jos kad pomislim kakvih sve lujki ima... nadrljao je 😕

Nikada vise...mozda ce mu i brak biti ugrozen..vidis koliko se njegova zena trudi da ostane pribrana, ko zna sta je sve do sada vec dozivela od njegovih obozavateljki..zaista ne znam da li je slava svega toga vredna..😕

Mozda ih razocara..😆

Mozda zaista hemija nije zadovoljavajuca 😆

A znas sta? Kako vreme prolazi, cini mi se da je ta hemija sve manje vazna i da cemo svi buljiti samo u njega. Dakota mu dodje ko tamo neka sporedna uloga, potpuno nevazna 😳 😆😆