Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 13th Sep 2025 - WKV
🏏T20 Asia Cup 2025- Pak vs Oman 4th Match, Group A, Dubai🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 13, 2025 EDT
PARAYI AURAT 13.9
🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Tanya was fab today👏🏻
Two contradictory dialgues in single episode? Aurton se Rude nai hona?
Anupamaa 13 - 14 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Who is this actor?
Katrina won't announce her pregnancy, is she?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, 14th September '25 EDT.
KIARA THROWN 14.9
Prayansh Aransh Anpi FF: Swapnakoodu
Bb top 5 - guess
When a lie is repeated hundred times…
Cocktail 2 begins shooting with Shahid ,Kriti and Rashmika!
🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
A sto proba?😃
Moram da kazem da mi je ta PBN fenomenalna. Pocevsi od scene kad joj brise kapljicu caja sa usne, pa sve do onog "dobro jutro". 😃
Morace da menja nacin zivota. Ne gine im "zlatni kavez". A film nije jos ni prikazan. Sta li ce tek biti posle premijere.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=Bij4u3NuuOs[/YOUTUBE]
A sto mu muskarci traze autogram? 😲
E bilo mi ga je zao..u onom trenutku kad je zagrlio zenu, kao da se sakriva od napadnih obozavalaca, kao da joj kaze "spasi me" ..Nije njemu uopste lako, a posle premijere filma ce mu biti jos gore
Pa ne znam ni sta bih rekla na sve to. Biti glumac, dobar, popularan , nosi sa sobom i slavu. To ide jedno sa drugim. Morao je to znati i zeleti kad je krenuo u sve to.
Jeste, ali on je jednostavno prestravljen ovom iznenadnom slavom, i ranije su mu prilazili ljudi ali ova pomama oko 50 nijansi se granici sa ludilom..zamisli samo sta zene misle o Kristijanu Greju, a on ga glumi..zastrasujuce..😕
Jeste i pitanje je da li ce ikada moci ponovo da zivi makar i slicno kao sto je ziveo pre ovog filma. I jos kad pomislim kakvih sve lujki ima... nadrljao je 😕
Nikada vise...mozda ce mu i brak biti ugrozen..vidis koliko se njegova zena trudi da ostane pribrana, ko zna sta je sve do sada vec dozivela od njegovih obozavateljki..zaista ne znam da li je slava svega toga vredna..😕
Morace da menja nacin zivota. Ne gine im "zlatni kavez". A film nije jos ni prikazan. Sta li ce tek biti posle premijere.
Mozda ih razocara..😆
Sto? Ja bih rekla da ima dobro dupe. Sa te strane ne mora da brine a lava su i onako cenzurisali 😆 😆 😆
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=Bij4u3NuuOs[/YOUTUBE]
A sto mu muskarci traze autogram? 😲
E bilo mi ga je zao..u onom trenutku kad je zagrlio zenu, kao da se sakriva od napadnih obozavalaca, kao da joj kaze "spasi me" ..Nije njemu uopste lako, a posle premijere filma ce mu biti jos gore
Pa ne znam ni sta bih rekla na sve to. Biti glumac, dobar, popularan , nosi sa sobom i slavu. To ide jedno sa drugim. Morao je to znati i zeleti kad je krenuo u sve to.
Jeste, ali on je jednostavno prestravljen ovom iznenadnom slavom, i ranije su mu prilazili ljudi ali ova pomama oko 50 nijansi se granici sa ludilom..zamisli samo sta zene misle o Kristijanu Greju, a on ga glumi..zastrasujuce..😕
Jeste i pitanje je da li ce ikada moci ponovo da zivi makar i slicno kao sto je ziveo pre ovog filma. I jos kad pomislim kakvih sve lujki ima... nadrljao je 😕
Nikada vise...mozda ce mu i brak biti ugrozen..vidis koliko se njegova zena trudi da ostane pribrana, ko zna sta je sve do sada vec dozivela od njegovih obozavateljki..zaista ne znam da li je slava svega toga vredna..😕
Mozda ih razocara..😆
Sto? Ja bih rekla da ima dobro dupe. Sa te strane ne mora da brine a lava su i onako cenzurisali 😆 😆 😆
Mozda zaista hemija nije zadovoljavajuca 😆