TRAUMA DRAMA 15.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 16, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Oman, 7th Match, Group A, Abu Dhabi🏏
🏏T20 Asia Cup 2025: SL vs HK, 8th Match, Group B at Dubai🏏
Kaun banege PL ke Mummy and Papa?
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread-16th September, 2025
Conceiving of PL…
BHAJAN & DANCE 16.9
BALH Naya Season EDT Week #14: Sept 15 to 19
Katrina Kaif Is Pregnant
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs BAN, 9th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
The Armaan Poddar Unappreciation Thread
Welcome Baby Boy ❤️🧿
which new Bollywood movie should i watch ....
💫 The Heuphorias Discussion Thread 💫
BALH Naya Season BC Voting~BY PM INVITE ONLY~Vote for 2 entries
YRKKH SM updates, BTS and Spoilers Thread #127
Farewell week...In Every Glance, A Lifetime: The Saga of PraShiv💕
@Nadice❤️Hvala lepo!🤗
ps.Hvala na postavljanju avisa😳nisu nesto,jer ni ja nisam nesto😕ali sam uradila posto sam rekla da cu za vikend.😉--------------Prelistala sam vas malo😉@Dal🤗Nadam se da je sin vec bolje,vidim pisala si da je imao temperaturu😕Kako je sada' Kako si ti,jeli bolje?@Drajce🤗Zelim ti srecan put,ugodnu voznju ,lep provod i sve najbolje u nastupajucim prazniccima i Novoj godini🤗@Kety🤗Nadam se da se bolje osecate ti❤️ i tvoj sinak❤️-Cuvajte se ,znas da mislim na tebe,a ne mogu da se cujem iz poznatih razloga😕 Nedostajes ❤️@Nadice🤗Radis punom parom,vise se ne znam imas li odredjeno radno vreme,kod tebe izgleda 24/24@Smekerice🤗
Biki , avisi su divni 😃
Ni ja ne znam kad radim a kad ne. Sutra je moj dan za 24-satno dezurstvo a videcemo kako ce to biti. 😕
Sta ces da radis za vreme dezurstva, da citas ili gledas seriju ? 😃
Nemam net a preko dana se stalno nesto desava. Ako bude mirna noc sutra ponecu Igre prestola pa cu citati. To mi je plan. Sta ti sad gledas? Jesi li pogledala Smekicinu seriju. Ja sam odgledala 5 epizoda. Planiram i veceras jednu da pogledam.
Pa ti knjige u PDF formatu skidas na komp , tu ti i ne treba net, jedino za seriju..
Ja gledam Smekicinu seriju, stigla sam do 13. epizode..Ne postizem, ovih dana je haos a i sutra ce biti..treba nabaviti i spremiti sve za docek..a u gradu ce biti ko da se sutra vise ne zivi..🤢
Lakse mi je da spakujem knjigu u torbu nego da teglim laptop a svejedno citam. Izgleda da je gazdino obecanje za net bilo "obecanje ludom radovanje" 😕
Ja pojma nemam kad cu naci vremena da napravim kolace a ni jelku nismo okitili 😕
Ja evo bas hvatam zalet da odem u Novogodisnji soping, svami ima proslavu 🤢, dolaze..ma sve lepse od lepseg..😕
Novi momenti ?..😉
Dobar dan😛
gdje si Smeki 🤗ima li kod tebe snjega 😛Tu kuci gde bi bila zavejao me sneg,jutros sam ostala na pola puta zaglavila sam zaboravila sam da ukljucim 4x4 i proklizio mi auto a znas da ja zivim na brdu haos bas sam se uplasila.Nisam imala internet tri dana😕😡