Returning of the written off #70 Invited only - Page 71

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

61.1k

Users

7

2.5k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 10 years ago

Razmjena misljenja

Taj netko su najcesce nasi prijatelji. Oni nas prihvacaju onakvima kakvi jesmo i ne sude nas. Zbog toga nam je razgovor s njima uvijek ugodan. Kada razgovaramo s prijateljima razmjenjujemo misljenja i ne pokusavamo nikome nista dokazati. Prijatelji prihvacaju nase misljenje kao i mi njihovo. Zbog cega? Jer nas vole, kao i mi njih i to osjecamo. I to je najbolji indikator odnosa medju ljudima - osjecaj. Srce uvijek zna istinu.
Nemamo potrebe dokazivati prijateljstvo jer je ono temeljeno na ljubavi.
Edited by nn027 - 10 years ago
nn027 thumbnail

Jeste li primetile da nam je sajt redizajniran? 😊
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Videla sam juce slican clanak. Kritike su bas lose jedina svetla tacka filma je on. A kako ce publika primiti film videcemo. Ako propadnu planovi sa filmom publika ce jedva docekati neku njegovu seriju. Samo se nadam da ce umeti bolje da izbere.

Publika nije prihvatila...Citam malo pre jedna kaze jedva je uspela da ubedi roditelje da idu da gledaju i kada su dosli u bioskop bili su jedini,neki kazu za druge bioskope kada su isli da gledaju bilo ih je 4, 6...zamisli to 😲 Kod nas se to ne desava ni u trecoj nedelji prikazivanja,a ne prvi dan...a za seriju se ne nadaj,nedavno je izjavio da bi radije prodavao mleko nego da se vrati na tv...mozda jedino u neke vikend serije koje mu ne bi oduzimale previse vremena...Preteruje malo,sutra kad mu zatreba za leba molice nekog da ga angazuje
Drya thumbnail

Originally posted by: nn027

Jeste li primetile da nam je sajt redizajniran? 😊

Da i ne svidja mi se 🤢
Drya thumbnail
nn027 thumbnail

Originally posted by: Drya

http://magnamags.com/live-feed/movie-reviews/main-aur-mr-riight-barun-sobti-is-mr-right-everything-else-is-wrong/5793

E moj Sobti Dzaba sto te hvale
Videla sam juce slican clanak. Kritike su bas lose jedina svetla tacka filma je on. A kako ce publika primiti film videcemo. Ako propadnu planovi sa filmom publika ce jedva docekati neku njegovu seriju. Samo se nadam da ce umeti bolje da izbere.
Publika nije prihvatila...Citam malo pre jedna kaze jedva je uspela da ubedi roditelje da idu da gledaju i kada su dosli u bioskop bili su jedini,neki kazu za druge bioskope kada su isli da gledaju bilo ih je 4, 6...zamisli to 😲 Kod nas se to ne desava ni u trecoj nedelji prikazivanja,a ne prvi dan...a za seriju se ne nadaj,nedavno je izjavio da bi radije prodavao mleko nego da se vrati na tv...mozda jedino u neke vikend serije koje mu ne bi oduzimale previse vremena...Preteruje malo,sutra kad mu zatreba za leba molice nekog da ga angazuje

😲 Znaci film je doziveo totalni debakl. Videcemo da li ce posle svega i dalje isto da misli i da odbija da glumi u serijama. Jeste da je faca i da je dobar glumac ali ne moze se do u nedogled ziveti od ASR i stare slave.
nn027 thumbnail

O da. Covek izmedju njih dve bira Anandi. Nidje veze s pitanjem.😕

A sta smo novo saznali - nista. Cetri strane a sve smo to vec culi. Valjda mu je zbog rodjendana posvecena tolika paznja.
nn027 thumbnail

Edited by nn027 - 10 years ago
nn027 thumbnail