Svako dobro od GOSPODA vam zelim🤗
Danas je Slava Sv.Nikola,svim prijateljima ukoliko slave ili neko od njihovih najblizih slavi zelim svima da cestitam krsnu Slavu Sv. Nikolu❤️
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 7th Sep 2025 - WKV
CALL FROM CELL 6.6
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 07 Sep 2025 EDT
NASEEB vs BADNASEEB 7. 6
Generation 5:A new chapter in Yrkkh
Baaghi 4 crashes on Saturday
💕💜Somewhere Over the Rainbow #43 With Prats in our hearts 💜💕
Idiocy, thy name is Mihir Virani!
「 ✦ Font-tastic Voyage Graphic Contest ✦ 」
Filmfare Awards ?
Svako dobro od GOSPODA vam zelim🤗
Danas je Slava Sv.Nikola,svim prijateljima ukoliko slave ili neko od njihovih najblizih slavi zelim svima da cestitam krsnu Slavu Sv. Nikolu❤️
Drage moje devojcice🤗Dosla sam se javiti vama,juce nisam stigla,a nakon toliko dana i osustva odavde zelim da vas sve toplo pozdravim moje drage prijatelje,❤️da vam zahvalim na vasoj podrsci ,ljubavi i svemu ostalom,puno mi je znacilo i znaci kada u nekim zivotnim fazama se covek nadje u beznadju,kada zeli se zavoriti poput skoljke i pobeci od svega ,od neljudskosti,pakosti,tuge ,ali tada neko ti se javi a ko bi to mogao biti nego prijatelj koji ti zeli samo dobro i nedozvoljava ti da se nadjes u beznadju,bespucu,ne dozvoljava ti da se zatvoris,da tugujes ,nego ti daje moralnu podrsku,ljubav,snagu da se izboris sa svim sto te okruzuje ,a ti prijatelji ste upravo vi ❤️Hvala vam beskrajno od mog srca na vasoj pruzenoj podrsci,razumevanju a pre svega LJUBAVI za mene.🤗Hvala vam na vasoj ljudskosti.🤗Da'li sam se vratila ili sam svratila na par dana ,za sada ne znam ali jedino sto znam jeste da imam veliku kolicinu zagrljaja🤗 i ljubavi ❤️za sve vas.❤️Zelim svima pre svega dobro zdravlje jer je najbitnije a ostalo sve moze doci,proci a LJUBAV uvek negovati ,zadrzati i cuvati.❤️Voli vas vasa Biki🤗----------------Neki ljudi su bogati, ali im samo mrvica fali da budu najbogatiji na svetu.Neki imaju samo mrvicu a najbogatiji su. Ta mrvica je ljudskost.❤️----------------Uvek pokusaj da imas misli koje zaboravljaju zlo, oci koje vide samo dobro, srce koje prasta, reci blage i tople. I nikada ne gubi veru u BOGA..❤️----------------"Vreme ne menja coveka niti ga mudrost preobrazava.Jedino sto moze coveka da navede da promeni misljenje jeste ljubav."
Paulo Koeljo------------Ako vec toliko volimo zivot ... potrudimo se da nam bude bolji i raznovrsniji.Ucinimo ono sto se od nas moze ocekivati a to je ... da ga obojimo toplom bojom ljubavi .--------------Na trenutak odustanes od sna, onda shvatis da san nije odustao od tebe...zakrpis raspuklo...i uhvatis se u kostac sa zivotom...
D. RadovicNastavi hrabro koracati kroz zivot,...Biki
dobro vece 😊
cekam swamija pa idemo,samo da se javim 😉isla na AT da procitam LU ali nista od toga,nema nikoga 😕 Vidim da su svi zabrinuti jer se Gina nije javila
Hvala vam moje divne devojcice 🤗
Malo SagUncica usput ,posto radim na bannerimaa ovo mi bolje ide iskreno nego banneri koje nikad do sad radila nisam ali poterali me da ih radim i ja