Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 10th Sep '25
🏏T20 Asia Cup 2025- AFG vs HK 1st Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 10, 2025 EDT
MAIRA AGAYI 10.9
🏏T20 Asia Cup 2025- Ind vs UAE 2nd Match, Group A, Dubai 🏏
Sidharth Malhotra is just the same as Arjun Kapoor, just with looks!
How many more chances for Janhvi Kapoor!!?
Should Janhvi Kapoor Join India Forums
Karisma Kapoor's Kids Move Delhi HC
"I don't like women who are too thin" : Bipasha Basu
Anupamaa 10 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 11, 2025 EDT
Navri and her eternal victimisation
When Love Finally Grew Up ~ A Rumya Three-Shot [Completed]
🏏Cricket Forum Banner Contest Announcement🏏📢
KIARA EXPOSED 11.9
ajd ti to objasni ljudima vecini izvinjenje znaci da priznas da si pogrijesio š
Svako dobro od GOSPODA vam zelimš¤
Danas je Slava Sv.Nikola,svim prijateljima ukoliko slave ili neko od njihovih najblizih slavi zelim svima da cestitam krsnu Slavu Sv. Nikoluā¤ļø
Drage moje devojciceš¤Dosla sam se javiti vama,juce nisam stigla,a nakon toliko dana i osustva odavde zelim da vas sve toplo pozdravim moje drage prijatelje,ā¤ļøda vam zahvalim na vasoj podrsci ,ljubavi i svemu ostalom,puno mi je znacilo i znaci kada u nekim zivotnim fazama se covek nadje u beznadju,kada zeli se zavoriti poput skoljke i pobeci od svega ,od neljudskosti,pakosti,tuge ,ali tada neko ti se javi a ko bi to mogao biti nego prijatelj koji ti zeli samo dobro i nedozvoljava ti da se nadjes u beznadju,bespucu,ne dozvoljava ti da se zatvoris,da tugujes ,nego ti daje moralnu podrsku,ljubav,snagu da se izboris sa svim sto te okruzuje ,a ti prijatelji ste upravo vi ā¤ļøHvala vam beskrajno od mog srca na vasoj pruzenoj podrsci,razumevanju a pre svega LJUBAVI za mene.š¤Hvala vam na vasoj ljudskosti.š¤Da'li sam se vratila ili sam svratila na par dana ,za sada ne znam ali jedino sto znam jeste da imam veliku kolicinu zagrljajaš¤ i ljubavi ā¤ļøza sve vas.ā¤ļøZelim svima pre svega dobro zdravlje jer je najbitnije a ostalo sve moze doci,proci a LJUBAV uvek negovati ,zadrzati i cuvati.ā¤ļøVoli vas vasa Bikiš¤----------------Neki ljudi su bogati, ali im samo mrvica fali da budu najbogatiji na svetu.Neki imaju samo mrvicu a najbogatiji su. Ta mrvica je ljudskost.ā¤ļø----------------Uvek pokusaj da imas misli koje zaboravljaju zlo, oci koje vide samo dobro, srce koje prasta, reci blage i tople. I nikada ne gubi veru u BOGA..ā¤ļø----------------"Vreme ne menja coveka niti ga mudrost preobrazava.Jedino sto moze coveka da navede da promeni misljenje jeste ljubav."
Paulo Koeljo------------Ako vec toliko volimo zivot ... potrudimo se da nam bude bolji i raznovrsniji.Ucinimo ono sto se od nas moze ocekivati a to je ... da ga obojimo toplom bojom ljubavi .--------------Na trenutak odustanes od sna, onda shvatis da san nije odustao od tebe...zakrpis raspuklo...i uhvatis se u kostac sa zivotom...
D. RadovicNastavi hrabro koracati kroz zivot,...Biki