Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 4th Sep 2025
MAIRAs REJECTION 4.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 04 Sep 2025 EDT
LIFE IN JAIL 3.9
Abhira & Geetanjali
Akshara’s karma
War 2 Set To Finish As The Lowest YRF Spy Grosser Domestically
Mihir - The d*uchebag
Shilpa Shetty's Bandra Restaurant Shuts Down
My Box Office Predictions for Baaghi 4
Did Trump Just Remove ALL SANCTIONS on India ? (Doubtful news)
Agree or not?
Should Janhvi Kapoor Get Married And Quit Acting
Writers: Mad Dreamers or Silent Sages?
Varun Vs Sonu - who danced better on Bijuriya
Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi 2: EDT # 2
🏆ANUPAMA WINS dance contest !!🏆
Alia recent clicks
dobro jutro!!!!
Hvala vam moje divne devojcice 🤗
Malo SagUncica usput ,posto radim na bannerimaa ovo mi bolje ide iskreno nego banneri koje nikad do sad radila nisam ali poterali me da ih radim i ja
Prats je sjajna ali eto scenaristi su preterali sa Ammom i Satyom
Moguce a mozda moze da ima i dve zene ili ce Sag samo da isprasi iz kuce a ovu da dovede🤢 Samo nesto razmisljam Buntyjev tata , kako ce on sve to progutati.
Svi znaju da zima u Rusiji kad pokae zube to zna biti grozno, ali Vladivostok je doslovce zameo snijeg, koji je mjestimice napadao i do tri metra visine. Ulice u Vladivostoku su postale gotovo neprohodne, a za mnoge se moe rei da su nestale, prvi spratovi postali su prizemlja, semafori i saobraajni znakovi tek su iznad snjenog pokrivaa.
Me'utim, ni u takvom stanju Rusi nisu klonuli duhom.
Po rijeima gradonaelnika u Vladivostoka, na ulice je izalo 158 maina za ienje snijega, kole i vrtii u gradu, unato snjenoj nepogodi, radili su kao i obino, mada je roditeljima preporueno da djecu ostave kod kue.
Prema vremenskim prognozama, snijeg e se nastaviti padati, ali Ruse to ne brine.
Oni su oito navikli na takve uvjete pa pronalaze i razlog za smijeh i u snjenoj meavi, kao to je vidljivo u priloenom videu.
dobro jutro 😛