Favourite soaps (invited only) #22 - Page 37

Created

Last reply

Replies

724

Views

44.3k

Users

7

1.2k

Frequent Posters

Jeca thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: kop93

Svrljam po internetu i naidem na jednom mjestu gdje pise da Indijci imaju 33 tisuce Bogova😳 😕

Koji ih svetac moze popamtiti 😆

Samo oni, a i to je pitanje 😆
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Jeca

Ja mislim da ce na kraju Bunty da opameti Ammu.

Vjerovatno,al njega ce prvog Sags da opameti.
Jeca thumbnail

Originally posted by: MimaN

dobro jutro samo da vam pozelim sve ono sto je dobro za vas i da kazem da vas u stopu pratim a od osmog sam na godisnjem pa se druzimo vise vidim da ste mi plaho vrijedne a ja u zaostatku za svim cmok cmok

Jedva cekam da nam se pridruzis 🤗 Nadoknadices serije 😈
Jeca thumbnail

Podvojena licnost je psihicko stanje,osoba koje su podvojene licnosti u principu cesto omalovazavane i vrije'dane,te su s vremenom postale povucene,a u suprotnom,..zelja im je da budu psihicki jake osobe. Te osobe su slabe i imaju svoju sliku osobe kakve bi ustvari zeljele biti,pa se cesto preputaju mastanju te osobe. To je ljudsko tijelo,s jednim mozgom i dva ponasanja,koji dozivljavaju stvari na razlicite nacine. To je skrivanje doticnih individua.

Takav je i...😉 Varad...svida mu se tudi izgraden zivot.😃

Kako je slatko biti mazen i pazen,ususkan u siguran ,topli zagrljaj voljene osobe,koja stoji uz tebe u svakoj tvojoj poteskoci!!!!!
Cist primjer su Astha i Slock 😉😃

Ispunjena i sretna zena ,netrazi po slikama i knjigama golisave muskarce i nesmoli za njima,ona ima pored sebe pravog muskarca,koji gleda u nju kao u boginju😃 i drzi do nje kao da kraljice.Njena dusa i tijelo su ispunjeni blagostanjem i mirom😳,dok zene koje to nemaju hodaju svijetom izgubljene,rastrzane,zavidne,pokusavaju svakojakim cakama da nadu mir i srecu koje im fale.Pogresan put i pogresan stav prema zivotu,a da se opamete one to neznaju,zali Boze takvih osoba...🤢 😉 upravo vam opisujem...😉 Apsaru🤢 iz ..EBP 😃 jeftina osoba 🤢

A zavidna Apsara 😃 moze da polize d... Asthi 🤣 toliko o njenoj vaznosti.😃

Odlican opis za Varada 😉😃
Jeca thumbnail

Vjerovatno,al njega ce prvog Sags da opameti.

Njega ce ona lakse.
kop93 thumbnail

Originally posted by: Jeca

Odlican opis za Varada 😉😃

Hvala Jeco 🤗 nego palo mi je nesto napamet ,nasa Astha neostaje trudna nikako 😕 a bas njih dvoje cesto ahem,ahem...😃😳,kako kazu indijke 😆 mozda koriste pogresan nacin...hmm necu u detalje bas 😃 mozda bi trebali da citaju price sa Sado-Mazo radnjom,da dobiju inspiraciju za vratolomne egzibicije,😉😃 pa im se posreci na taj nacin...😉🤣
Edited by kop93 - 10 years ago
kop93 thumbnail
Danasnja epizoda EBP i Varadovo ponasanje,samo su potvrdili moju dijagnozu,cak je Sojal skuzila stanje od Varada i dobar savjet mu dala,al ocito nevrijedi.
kop93 thumbnail
Fujj 🤢

http://www.jutarnji.hr/diktatorove-muke-u-krevetu--kim-jong-un-pije-litre-kobrinog-vina-da-bi-mogao-zadovoljiti-svoju-mladu-zenu-/1240239/
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: MimaN

dobro jutro samo da vam pozelim sve ono sto je dobro za vas i da kazem da vas u stopu pratim a od osmog sam na godisnjem pa se druzimo vise vidim da ste mi plaho vrijedne a ja u zaostatku za svim cmok cmok

Mima, draga, 🤗 Drago mi je da cemo se ponovo druziti. Svrati kada imas vremena.
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail