Favourite soaps (invited only) #22 - Page 23

Created

Last reply

Replies

724

Views

44.3k

Users

7

1.2k

Frequent Posters

Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: kop93

Daj ti joj ukratko prepricaj.

Bolje ti to radis 😃
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Pokusajte da odaberete jedan koji vam najvise odgovara, ali u redu je ako odaberete i njih nekoliko...

1. Vi ste bezbrizni, razigrani i veseli

Volite slobodan i spontan zivot. Pokusavate da zivite punim plucima, u skladu s motom: "Samo jednom se zivi." Vrlo ste znatizeljni i otvoreni prema svemu novom; tezite promenama. Nema nista gore za vas nego kad se osecate sputanim. Svoju okolinu dozivljavate svestrano i volite iznenadjenja. S vama ponekad nije lako jer se ljudi ne mogu osloniti na vas, ali ste s druge strane vrlo zanimljivi i s vama nikad nije dosadno.

2. Vi ste nezavisni, nekonvencionalni i nesputani

Vi zahtevate slobodan i nevezan zivot koji vam omogucuje da samo sebi otvarate svoj put. Imate umetnicke sklonosti koje pokusavate da ispoljite u svom poslu ili u slobodno vreme. Vas nagon za slobodom ponekad uzrokuje da ucinite upravo suprotno od onoga sto se od vas ocekuje. Vas stil zivota je vrlo individualisticki. Nikada ne oponasate ono sto je "in"; vec naprotiv, nastojite da zivite prema vlastitim idejama i uverenjima, cak i ako to znaci da plivate protiv struje.

3. Vi ste introspektivni, osetljivi i reflektivni

Bavite se sobom i svojom okolinom cesce i temeljitije nego vecina ljudi. Ne volite povrsnosti; radije cete biti sami nego da morate da trpite neki plitki razgovor. U svemu trazite dublji smisao. Vasi odnosi s prijateljima su vrlo jaki, sto vam daje unutrasnji mir i harmoniju koja vam je potrebna. Ne smeta vam biti sam na duze vreme; i retko vam je dosadno.

4. Vi ste prizemljeni, dobro uravnotezeni i uskladjeni

Cenite prirodni stil i volite ono sto je jednostavno. Ljudi vam se dive, jer stojite s obe noge cvrsto na zemlji i mogu se osloniti na vas. Svojim bliznjima pruzate osecaj sigurnosti i prostora. Ljudi vas dozivljavaju kao toplu osobu s puno razumevanja za ljudske probleme. Odbacujute sve sto je napadno i banalno. Skepticni ste prena modnim trendovima u svim poljima zivota, a odeca mora biti prakticna i nenametljivo elegantna.

5. Vi ste strucni, pragmaticni i samouvereni

Vi uzimate odgovornost za svoj zivot i ulazete manje vere u srecu, a vise u prakticno delovanje. Probleme resavate vrlo jednostavno i prakticno. Imate realan pogled na stvari u svom svakodnevnom zivotu i hvatate se u kostac s njima bez kolebanja. Vrlo ste odgovorni na poslu i ljudi znaju da se na vas mogu osloniti. Vasa snaga volje projektuje samopouzdanje koje nadahnjuje. Nikada niste u potpunosti zadovoljni dok ne ostvarite svoje ideje.

6. Vi ste mirni, diskretni i neagresivni

S vama je lako i diskretni ste. Bez napora sticete prijatelje, ali u isto vreme uzivate u svojoj privatnosti i nezavisnosti. Volite da se maknete od svega i budete sami s vremena na vreme kako biste razmisljali o smislu zivota i uzivali u sebi. Potreban vam je prostor i volite da pobegnete u napustenu prirodu, ali u sustini niste samotnjak. Vi ste u miru sa samim sobom i sa svetom, cenite zivot i ono sto ovaj svet ima da ponudi.

7. Vi ste analiticni, pouzdani i samouvereni

Vi imate istancan ukus za ono sto je visokog kvaliteta i trajno. Kao rezultat toga, volite se ukrasiti nekim "draguljima", koje otkrivate na mestima koja su drugi prevideli. Zato, kultura ima posebnu ulogu u vasem zivotu. Pronasli ste svoj vlastiti stil, koji je elegantan i ekskluzivan, lisen modnih hirova. Vas ideal, na kojem temeljite svoj zivot, je kulturno zadovoljstvo. Od ljudi s kojima ste u kontaktu ocekujete odredjen nivo kulture.

8. Vi ste romanticni, sanjivi i emocionalni

Vi ste vrlo osetljiva osoba. Ne zelite da gledate na stvari samo iz trezvenog i racionalnog staalista, vec su vam jednako vazni i vasi osecaji. Zapravo, vi osecate da je u zivotu takodje vazno imati snove. Odbijate ljude koji preziru romantizam i koji su vodjeni samo racionalnoscu i razumom. Ne dopustate da ista ogranicava vasu bogatu paletu raspolozenja i emocija.

9. Vi ste dinamicni, aktivni i ekstrovertni

Vi ste vrlo spremni da prihvatite odredjene rizike i snazno se predate necemu u zamenu za zanimljiv i raznovrstan rad. Za razliku od toga, rutina ima paralizirajuci efekat na vas. Najvise volite da imate aktivnu ulogu u dogadjajima oko vas. Na taj nacin je vasa inicijativa vrlo izrazena.

Ja sam bila izabrala 1. i 9. 😃 A vi?

Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
Dobro vece drage moješŸ¤—, ne mogu da verujem😲 Ne samo da ste zavrsile prethodni Topik😲, vec ste i novi dogurale do 30-te strane😲😲😲, svaka cast šŸ‘šŸ‘šŸ‘ Mashala ā­ļø

Cestitke na novom Topiku br.22 🄳 🄳

22 mi je srecan broj 22.2. smo moj muz i ja preziveli groznu nesrecu tamo neke godine, kada smo isli na posao rano u jutro. Tko god je video kola, nije mogao da veruje da je bilo tko tu preziveo, a mi se izvukli samo sa par ogrebotina...andjeli nas cuvali...

Evo prevoda danasnje epizode, puklo kod Sagarike i uzela svoj pinklec i napustila ovu ludu porodicu. Ona Amma definitivno nije normalna zena...🤢...sad cemo videti koliko ce Buntyju trebati da se opasulji i preseli kod tasta😃 i da li ce ga Sagarika odmah primiti natrag, ili ce ga pustiti da se malo pece na vatrici...sta mislite?šŸ˜‰šŸ˜†

Edit da dodam: Jecili, ja sam odabrala br.3

Vidim i da se Sladja vratila.😊 Pozdrav SladjošŸ¤— Sad mi je jasno sto ste tako poletele, dok ste se ispricale ode pola topika šŸ˜†šŸ˜†šŸ˜†

24.11.

Amma ulazi u Buntyjevu i Sagarikinu hotelsku sobu.Ona je sokirana kada vidi Sagariku u kratkom seksi ogrtacu. Sagarika koja nije znala da je Amma dosla, misli da je Bunty i pozdravlja ga i zove ga da udje, okrene se i ugleda Ammu i sokirana je kada ugleda nju umesto Buntyja. Amma vidi latice ruza na krevetu i pita gde je Bunty?

Pappu provocira pijanog Buntyja da konzumira svoj brak, i kaze mu da sada ide u svoju sobu. Bunty ulazi u svoju sobu stalno ponavljajuci: Sagarika ja te volim. On ne vidi Ammu tamo. Pocinje da razgovara romanticno sa Sagz i kaze joj da je voli. Amma je sokirana kada ga vidi da govori gluposti. Amma dolazi ispred njega. On kaze Sagariki da on vidi Ammu ovde. Amma ga pita zar on nije stidljiv? On otvori usta u cudu. Amma namirise alkohol iz njegovog daha i kaze mu da ide da se umije. Jednom kada je on izasao iz sobe u kupatilo, ona zatvara vrata i pita Sagariku/Parvati, sta to ona radi? Kaze kako je ona dojurila ovde misleci da je Bunty bolestan, , ali ga vidi u opijenom stanju. On do sada nikada u zivotu nije pio alkohol, optuzuje ju da ona zeli da rastavi majku od sina, i pita je kakav joj je plan? Kaze joj da je Bunty znao da je zove deset puta dnevno, a danas je nije pozvao ni jednom cak i posle podne. Kaze joj kako je odenula seksi odecu da osvoji njenog sina i natera ga da prekrsi obecanje koje joj je dao. Kaze joj da se njeno obecanje desilo protiv njene (ammine) volje i da je ona i dan danas radi toga ljuta. Amma: Bunty mi je obecao da sve dok se ti ne budes uklopila u nasu porodicu, i sve dok te ja ne budem prihvatila kao moju snahu, da on nece da konzumira svoje vencanje. Optuzuje Sagariku da je dovela Buntyja u Mumbai na medeni mesec. Sagarika bez reci slusa sve njene optuzbe.

Bunty izlazi iz kupatila, i kaze Ammi da je dosla na vreme, i kaze joj da je dosla ranije, videla bi svoju snahu kako plese, kaze kako je Sagarika bila prekrasna tokom celog partyja, i on je bio omamljen njenom ljepotom. Amma je sokirana kada cuje da Bunty tako razgovara sa njom. Bunty je zaspao nakon sto je poslao poljupce ammi i Sagariki.

Pappu i Rani pricaju u svojoj sobi da Bunty nece moci da odoli, i da ce sigurno konacno da bude sa Sagarikom. Pappu kaze da se nakon toliko godina oseca dobro i da misli da je ucinio dobro delo.

Amma ide i legne pored Buntyja i spava pored njega, dok Sagarika sve to nemo posmatra. Sagarika spava na podu, i seca se Buntyjevih reci posle vencanja kada joj je rekao zasto zeli da bude dalje od nje. Ona misli da Bunty nije bio u pravu sto joj je lagao, i kako je ona dosla u njegovu kucu sa puno nade, ali ju je on izdao.

U jutro, Bunty se budi mamuran, vidi da je Sagarika vec spremna, i pita je da li je Amma bila stvarno tu, ili je on to sanjao? Ona mu kaze da je Amma dole sa Pappu i Rani. On joj kaze da Amma uvek preteruje, ne moze da zivi ni jedan dan bez svog sina, i zato je dosla ovde. Tada primeti da ona pakira svoju torbu i pita se zasto se pakuje? Ona ga pita koja je svrha da i dalje ostane? On ju pita da li je ljuta sto je Amma dosla ovde? Ona mu kaze da je ljuta zato sto ju je lagao.

Sagarika ga pita zasto ju je lagao kada je rekao da prvo zeli da je bolje razume i upozna, pre nego sto ce da predju na sledeci nivo u njihovom braku?, kada je u stvari to uradio jer je obecao Ammi da nece da ima nista sa njom dok njegova majka ne prihvati njihov brak? Ona mu kaze kako je ona pokusavala da mu se priblizi poput neke ludjakinje, bez da je znala pravo stanje stvari, i pita ga kada je pristao na sve to, zasto se uopste i ozenio sa njom? Ona kaze da je on napravio sprdnju od njenog zivota i izlazi iz sobe placuci. Bunti je ostao da stoji tamo bez reci.

Precap:

Sagarika kaze Ammi da ona ide u kucu svoga oca. Amma joj kaze da uradi kako zeli. Sagarikla odlazi u taxiju dok je Bunty pokusava zaustaviti.

Edited by loveansh - 10 years ago
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

"Kais" rijec odakle je potekla i od koga šŸ˜‰ neka stariji clanovi objasne novijim ,da se dzabe nebusaju u prsa,znate nije lijepo krasti šŸ˜‰

Personal attacks on members
There are a growing number of public personal attacks on a number of people. Please refrain yourself from using expressions or language in posts that are considered foul, vulgar, hateful, bigoted, sexually harassing, racially offensive,ā˜¢ļø or are in any way discriminatory. Calling people lesbians and uncles can be considered discriminatory and actions will be taken against those who will continue use of such language after this rules post comes in action. It doesn't matter how much you dislike somebody there is absolutely no reason for you to go on an attacking spree against them and disrupt the environment of the forum. Please always remember that our COC states, "Making posts that personally attack, insult, threaten, harass or are clearly disrespectful of the opinions of other participants. This means, if you are engaging in debates that involve challenging, questioning and disputing the opinions and views of others, you are required to do so in a civil manner and ensure that your posts are relevant and on-topic. This rule does not exclude posts that are critical or questioning. It does, however, require that you carefully consider the tone of language in such posts to ensure that they are civil." Keeping that in mind, personal attacks will be dealt with severity.

Drage moje ,koje smo sa ovog topika ovo gore nevrijedi za vas ,a za koga vrijedi poznat ce se se oni samišŸ˜‰ ,mislim da je vrijeme da nas ostavite na miru nediramo vas, nedirajte nas.

Da i jos nesto,nabavite sebi prevod HHN!!!

Edited by kop93 - 10 years ago
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Dobar dan!😊 Sinoc sam imala goste. Danas i ovih dana cu imati nekog posla...u pauzama cu svracati da se malo odmorim sa vama...😃
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: kop93

Ja sam Svinja šŸ˜†

SVINJA (1923. 1935. 1947. 1959. 1971. 1983. 1995. 2007.)

Ovaj znak ima osobine kao sto su marljivost i velikodusnost. Sa velikom koncentracijom jednom postavljen cilj, posvetice svu svoju energiju da ga ostvare. Iako ne traze pomoc drugih, spremni su da pruze ruku u nevolji. Ako neko zeli da ima dugorocne odnose sa njima, mora biti iskren. Svinja ima veliki osecaj odgovornosti da zavrsi ono cime se bavi. Relativno su mirne kada se suocavaju sa problemom.

i ja...šŸ˜†
kop93 thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Dobar dan!😊 Sinoc sam imala goste. Danas i ovih dana cu imati nekog posla...u pauzama cu svracati da se malo odmorim sa vama...😃

Dobar dan Sladjo šŸ¤—,vazi samo nam se pridruzi kad mozes ,evo i ja jos malo pa odoh peglati cekam da mi se voda ugrije u pegli.

Hej nisam ti stigla opisati tok serije HHN,poslije cu ali ti preporucujem da pogledas zadnjih 6 epizoda da uhvatis ritam,jer su to najnapetije epizode.
kop93 thumbnail

Sestro slatka znaci iste smo🤣
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: Jeca

Ja sam odgledala sve, najjzeviji trenutci su mi Mustafina i Bajazitova smrt...

Mustafinu smrt je bilo strasno gledati, uspeli su stvarno dobro to da reziraju i prikazu...Bajazitova nije jos prikazana...istorijski, Bajazit je bio mnogo sposobniji od Selima, ali je kruna pripala Selimu...
kop93 thumbnail

Originally posted by: Jeca

Pokusajte da odaberete jedan koji vam najvise odgovara, ali u redu je ako odaberete i njih nekoliko...

1. Vi ste bezbrizni, razigrani i veseli

Volite slobodan i spontan zivot. Pokusavate da zivite punim plucima, u skladu s motom: "Samo jednom se zivi." Vrlo ste znatizeljni i otvoreni prema svemu novom; tezite promenama. Nema nista gore za vas nego kad se osecate sputanim. Svoju okolinu dozivljavate svestrano i volite iznenadjenja. S vama ponekad nije lako jer se ljudi ne mogu osloniti na vas, ali ste s druge strane vrlo zanimljivi i s vama nikad nije dosadno.

2. Vi ste nezavisni, nekonvencionalni i nesputani

Vi zahtevate slobodan i nevezan zivot koji vam omogucuje da samo sebi otvarate svoj put. Imate umetnicke sklonosti koje pokusavate da ispoljite u svom poslu ili u slobodno vreme. Vas nagon za slobodom ponekad uzrokuje da ucinite upravo suprotno od onoga sto se od vas ocekuje. Vas stil zivota je vrlo individualisticki. Nikada ne oponasate ono sto je "in"; vec naprotiv, nastojite da zivite prema vlastitim idejama i uverenjima, cak i ako to znaci da plivate protiv struje.

3. Vi ste introspektivni, osetljivi i reflektivni

Bavite se sobom i svojom okolinom cesce i temeljitije nego vecina ljudi. Ne volite povrsnosti; radije cete biti sami nego da morate da trpite neki plitki razgovor. U svemu trazite dublji smisao. Vasi odnosi s prijateljima su vrlo jaki, sto vam daje unutrasnji mir i harmoniju koja vam je potrebna. Ne smeta vam biti sam na duze vreme; i retko vam je dosadno.

4. Vi ste prizemljeni, dobro uravnotezeni i uskladjeni

Cenite prirodni stil i volite ono sto je jednostavno. Ljudi vam se dive, jer stojite s obe noge cvrsto na zemlji i mogu se osloniti na vas. Svojim bliznjima pruzate osecaj sigurnosti i prostora. Ljudi vas dozivljavaju kao toplu osobu s puno razumevanja za ljudske probleme. Odbacujute sve sto je napadno i banalno. Skepticni ste prena modnim trendovima u svim poljima zivota, a odeca mora biti prakticna i nenametljivo elegantna.

5. Vi ste strucni, pragmaticni i samouvereni

Vi uzimate odgovornost za svoj zivot i ulazete manje vere u srecu, a vise u prakticno delovanje. Probleme resavate vrlo jednostavno i prakticno. Imate realan pogled na stvari u svom svakodnevnom zivotu i hvatate se u kostac s njima bez kolebanja. Vrlo ste odgovorni na poslu i ljudi znaju da se na vas mogu osloniti. Vasa snaga volje projektuje samopouzdanje koje nadahnjuje. Nikada niste u potpunosti zadovoljni dok ne ostvarite svoje ideje.

6. Vi ste mirni, diskretni i neagresivni

S vama je lako i diskretni ste. Bez napora sticete prijatelje, ali u isto vreme uzivate u svojoj privatnosti i nezavisnosti. Volite da se maknete od svega i budete sami s vremena na vreme kako biste razmisljali o smislu zivota i uzivali u sebi. Potreban vam je prostor i volite da pobegnete u napustenu prirodu, ali u sustini niste samotnjak. Vi ste u miru sa samim sobom i sa svetom, cenite zivot i ono sto ovaj svet ima da ponudi.

7. Vi ste analiticni, pouzdani i samouvereni

Vi imate istancan ukus za ono sto je visokog kvaliteta i trajno. Kao rezultat toga, volite se ukrasiti nekim "draguljima", koje otkrivate na mestima koja su drugi prevideli. Zato, kultura ima posebnu ulogu u vasem zivotu. Pronasli ste svoj vlastiti stil, koji je elegantan i ekskluzivan, lisen modnih hirova. Vas ideal, na kojem temeljite svoj zivot, je kulturno zadovoljstvo. Od ljudi s kojima ste u kontaktu ocekujete odredjen nivo kulture.

8. Vi ste romanticni, sanjivi i emocionalni

Vi ste vrlo osetljiva osoba. Ne zelite da gledate na stvari samo iz trezvenog i racionalnog staalista, vec su vam jednako vazni i vasi osecaji. Zapravo, vi osecate da je u zivotu takodje vazno imati snove. Odbijate ljude koji preziru romantizam i koji su vodjeni samo racionalnoscu i razumom. Ne dopustate da ista ogranicava vasu bogatu paletu raspolozenja i emocija.

9. Vi ste dinamicni, aktivni i ekstrovertni

Vi ste vrlo spremni da prihvatite odredjene rizike i snazno se predate necemu u zamenu za zanimljiv i raznovrstan rad. Za razliku od toga, rutina ima paralizirajuci efekat na vas. Najvise volite da imate aktivnu ulogu u dogadjajima oko vas. Na taj nacin je vasa inicijativa vrlo izrazena.

Ja sam bila izabrala 1. i 9. 😃 A vi?

Ja sam izabrala pod 2 😃