Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 15th Sept 2025.
TRAUMA DRAMA 15.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 15, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Oman, 7th Match, Group A, Abu Dhabi🏏
🏏T20 Asia Cup 2025: SL vs HK, 8th Match, Group B at Dubai🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 16, 2025 Episode Discussion Thread
Kaun banege PL ke Mummy and Papa?
Anupamaa 15 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Did Karishma deserve the best actress award for Raja Hindustani?
Conceiving of PL…
Katrina Kaif Is Pregnant
Sidvi FF: Chocolate (continued)
BALH Naya Season EDT Week #14: Sept 15 to 19
Welcome Baby Boy ❤️🧿
BHAJAN & DANCE 16.9
The Armaan Poddar Unappreciation Thread
which new Bollywood movie should i watch ....
💫 The Heuphorias Discussion Thread 💫
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs BAN, 9th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
![]()
Jos 25 dana 😳
Brojis dane,ko ja do premijere 50 nijansi..😆 Jedino sto je tuzno kod tvoje racunice, je da neces moci u Insiju na premijeru a pitanje je kada ce se pojaviti pirat na netu..😕
Pri kraju sam druge knjige, Znas kad joj je drugar dobio batine a oni saznali tek kad su dosli sa vikenda.
Pa nije losa. Znas od pedeset nijansi sve sto sam citala bilo je od prilike na istu foru. Tako i ovo. Pretpostavljam da cu njegovu groznu pricu saznati tek u trecoj knjizi a isto tako pretpostavljam da ce se onaj manijak sto ju je silovao odnekud pojaviti.
Ja ne moram tebe ni da pitam. Znam da si je procitala. Sta ti sad radis? Citas nesto novo ili gledas neku koreansku seriju?
http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/srbin-napravio-revoluciju-u-sad-fotografijom-otkriva-kancer-u-ranoj-fazi-clanak-1615212
Izdvojila sam samo ovu recenicu
- Projekat 2004. bio je ponudjen Ministarstvu nauke, ali nije prosao
![]()
Ja cu ponovo poceti gledati cim zavrsim ovu trilogiju. 😃
Gde si stala s triologijom ? Kako ti se dopada ?
Pri kraju sam druge knjige, Znas kad joj je drugar dobio batine a oni saznali tek kad su dosli sa vikenda.
Pa nije losa. Znas od pedeset nijansi sve sto sam citala bilo je od prilike na istu foru. Tako i ovo. Pretpostavljam da cu njegovu groznu pricu saznati tek u trecoj knjizi a isto tako pretpostavljam da ce se onaj manijak sto ju je silovao odnekud pojaviti.
Ja ne moram tebe ni da pitam. Znam da si je procitala. Sta ti sad radis? Citas nesto novo ili gledas neku koreansku seriju?
Nisam jos procitala Nado, na stotoj sam strani trece knjige, dakle jos 89 do kraja..ne postizem nista ali mi se najavilo jos posla oko zavrsnih pa necu ni da se trudim..znas oni indijanci koji imaju knjigovodje za po 10, 20 evra..sada njima trebam da sredim po celu godinu i do marta im odradim zavrsni, za nikakve pare ...jupi..😡
Sto se cudis Nado..pa sve sto je dobro ide odavde..u svetu se znanje debelo naplati i isplati, kod nas te gledaju ko da imas dve glave cim pokazes da si nesto sam smislio ili zakljucio..😕
Meni je ostalo jos desetak strana i zavrsavam drugu.
A bas te sreca pogodila Upala ti kasika u med .
Ma sve je uzas. Cak i ovo hebeno vreme. Toliko je toplo kao da zima nikad nece ni doci a ni moja zimska sluzba. 🤢
![]()
Ja cu ponovo poceti gledati cim zavrsim ovu trilogiju. 😃
Gde si stala s triologijom ? Kako ti se dopada ?
Nisam jos procitala Nado, na stotoj sam strani trece knjige, dakle jos 89 do kraja..ne postizem nista ali mi se najavilo jos posla oko zavrsnih pa necu ni da se trudim..znas oni indijanci koji imaju knjigovodje za po 10, 20 evra..sada njima trebam da sredim po celu godinu i do marta im odradim zavrsni, za nikakve pare ...jupi..😡
Meni je ostalo jos desetak strana i zavrsavam drugu.
A bas te sreca pogodila Upala ti kasika u med .
Ma sve je uzas. Cak i ovo hebeno vreme. Toliko je toplo kao da zima nikad nece ni doci a ni moja zimska sluzba. 🤢
Pa kazu da ce zima uskoro poceti, ali rekli su oni mnogo toga pa se nije desilo, izgleda da im je jedina tacna prognoza "sacekaj da svane -pa cemo da vidimo" , strucni su u PM..a najjace je kad govore o prognozi u toku dana ,a ono nema veze sa onim sto pricaju, ko da nisu ni kroz prozor pogledali...🤢