Napravi je Biki. Ti imas sta da pokazes . Mnogo toga lepog si napravila pa , kao sto i sama kazes, lepo bi bilo da je sve na jednom mestu. 😊
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 20th Oct 2025
SECRET OUTT 20.10
🪔🎆Glow Forth and Prosper: Happy Diwali🎆🪔 + Game Sign-up
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 20 Oct 2025 EDT
🎬 Khan-tastic Stories – A 90s Bollywood Writing & Graphics Contest
Are they Ram Sita ? I am a Christian so ? tell
DO PHOOL DO MALA 21.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct. 21, 2025 Episode Discussion Thread
Parineeti and Raghav blessed with a baby boy!
Anupamaa 20 Oct 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Should Sidharth Malhotra just quit acting?
Book Talk Reading Challenge & Book Bingo, November '25 || Sign-up OPEN
Diwali Dhamaka: Why does Vicky look so much like Nawazuddin Siddiqui?
Ibrahim Ali Khan Admits Nadaaniyan Was A Bad Film
It's A Boy To Parineeti Chopra Raghav
13 years Student of the year
Veteran Actor Asrani Passes Away
Indian tv Blockbuster ! Parvati & Tulsi : The OG Bahus Mahasangam Epi
Mihir is a loser
Napravi je Biki. Ti imas sta da pokazes . Mnogo toga lepog si napravila pa , kao sto i sama kazes, lepo bi bilo da je sve na jednom mestu. 😊
Kety draga,odavno su mi neki to govorili, ali eto ja se ne usudjujem otvoriti,mislim da nisam dorasla jos tome,mada mozes videti svakoraznih koji imaju svoje galerije ,pa cak i sa samim ramovima,aima i onih prelepih,idem u par njih jer dobijam pm kada god izbace nesto novo.Imam i sa Beintehaa foruma dve devojke koje mi salju tako .Kod Urshi odavno idem,i Shobi odavno ima i kod nje isto.Ja sam jedno vreme kontala to,pa me nesto mrzelo da pisem modvima da mi odobre .Mada bi i sa jedne strane volela,bar da smestim sto radim na jedno mesto,to je onako lepo.
Malo osvezenje ..posto vas uspedoh iscitati 😆😆
A ima momenata,😆vidim da ste se lepo zabavljale ismejale,😆a sve zahvaljujuci kiflama,veknama i ostalim pekarskim proizvodima 😆Tu je bilo zavodjenja,namigivanja ,cekacemo i taj petak pa da cujemo nastavak price😊Samo bez scena iz filma "Secas li se Doli Bell"
😆
A i ostalih udvaraca ima 😳Vidim da ste obradjivale temu o izgledu udate zene, potom udvaraci udatim zenama i tako to😆Na sve strane udvaraci,postalo je i to odavno veoma popularno i moderno.Ja sam mirna sto se toga tice ,lepo sedim doma i niko me neprimecuje😆😆
Hvala draga moja❤️ Ne znam videcu sta cu.Ja sam jako samokriticna ,znas mene ,pa zato i mislim da nisam eto dostojna toga,kod mene sve sto radim uvek kazem to je moglo i bolje ,a sto se tice od drugih nisam kriticna niti volim sad nesto komentarisati.Jer svako se trudi da uradi najbolje sto moze ako vec to voli da radi.A ja sam u svemu takva bilo u kom mom poslu,bilo sta da pravim doma itd retko cu reci da mi se to dopalo,zato mi moja Radmilica kaze:"Pa ti sebi uvek u svacemu nadjes manu,hoces li ikad reci ,ovo mi je dobro ispalo" a ja to retko kazem,nikad skoro nisam zadovoljna svojim ucinkom,jer zbog tog pravila kojim se vodim da uvek moze bolje😉
Sigurno vec sad svi sanjaju,ja cu sacekati jos malo i idem i ja zakoraciti u to carstvo-carstvo snova😳Zato zelim svima lepo jutro- budjenje,raspolozenje i sa srecom zakoracite u novi dan🤗Sa ljubavlju od mene🤗-------------------------Poverenje je najlepsa melodija,
koju zivot moze dati, onima sto iskreno
i iz duse ljube...
I prolaskom vremena, note ostaju iste.
Pesma, se glasnije cuje, jos lepse zvuci, jos lepse svira...
Kao pocetak, gdje svaki pokret sadrzava trajanje i zelju da ne prodje...
I ne prolazi...---------------------Razumevanje...
Jedna od najlepsih melodija,
medju ljudima.
Vredna i divna poruka koja ima svoje tisine, lepse od nalepsih reci...
Prekrasni dodir zivota.
Potpora u svakom pogledu.
Bez pitanja i odbijanja.
Vec sa kaputom ugodnih zagrljaja, gde te neko razume i gde ti razumes..
Bez da kazes ijednu rec.
Tisina radi svoje note..------------U nekim trenucima, pozelimo ostati, zaustaviti vreme da potraje, ono nesto lepo, ono nesto sto zanosi svojom drazi...
U nekim trenucima, pozelimo pobeci,glavom bez obzira, jer ne nose radost, ne nose lepotu.
U nekima, ostane deo nas, a u nekima samo gorak ukus, koji ne zelimo vise okusiti...------------------Zelim pesmom da te uspavam,svojom dusom da te umivam
Zelim nebom da te pokrijem,svakom zvezdom da te ugrejem.
U tebi,sve moje mirno spava,sa tobom sve je san i java.
Zelim jutrom da te probudim,celim telom da te osetim.
Nezno da ljubim te,pogledom govorim sve,
to sto vidis u mojim ocima,nije laz,istina je...!!!--------------------------
dobro jutro 😊
mjenja se vrijeme,sunce malo proviruje ali se navlace oblaci
tebi nisam protivnik mogu biti samo saucesnik 😉 znas ono zmija zmiji ...😆😆
Znam...🤗 Ali mislim,protivnik u zezanju..znas koliko volim da se zezam..pa i na svoj racun..😃dobro,hoces sada na moj racun 😆😆Pazi,kad god idem na kurs,poslije predavanja svratim u pekaru 😃 i tako od prvog danaPoslije par dana,osjetim da me neko upo*no posmatra 😆 bacim pogled i vidim nekog decka naslonjenog na vrata,obucen u bijelo,radi tu,pekar 😆😆 ali u zivotu nisam vidjela ljepseg muskarca 😳 A uporan on covjece,stoji i gleda,toliko me zbuni da ja zaboravim sta trebam 😆😆 I primjetim ja da kad god udjem u radnju,ova cura sto prodaje njega zovne,kao da donese kifle 😃 i sad se ja kontam kako svaki put kad ja dodjem ona njega zove 😆 i pazi sta sam veceras uradila 😆 nagovorim kolegicu da ona udje prije mene 😆 tek da provjerim hoce li ga zvati 😆 i dok ja stojim sa strane i cekam da ova izadje,osjetim da neko dise iza mene,okrenem se a on stoji tik iza mene 🤣🤣 izasao na sporedna vrata 😆 i ko s poslom kaze a sto ne udjes,veceras kasnis 🤣
Wow...a ti ? 😲kazem mu ma cekam da izneses vruce kifle 🤣🤣
Odlican odgovor 👍🏼 I jer izneo ? 😳 😆jest i zakazao mi sljedece vidjenje 🤣 rekao je onda se vidimo u petak (u petak opet imam kurs) i eto tako prodje zavodjenje u pekari 😆 drugi dio slijedi u petak 🤣
A u petak ce biti..
🤣🤣
Samo se ti smej...kad u petak iznese vrucu kiflu izbrisace ti osmeh iz momenta..😳 🤣🤣mozda bude vekna pa mi osmijeh bude sirok 🤣🤣
Znaci Keti,stomak me sada boli zbog tebe..idi bre...🤣🤣
🤣🤣
🤣🤣sto te boli stomak 😲 znam,i ti bi vrucu veknu 🤣🤣