Returning of the written off #67 Invited only - Page 57

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

45.1k

Users

7

3.5k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: nn027

Napravi je Biki. Ti imas sta da pokazes . Mnogo toga lepog si napravila pa , kao sto i sama kazes, lepo bi bilo da je sve na jednom mestu. 😊

Hvala draga moja❤️ Ne znam videcu sta cu.
Ja sam jako samokriticna ,znas mene ,pa zato i mislim da nisam eto dostojna toga,kod mene sve sto radim uvek kazem to je moglo i bolje ,a sto se tice od drugih nisam kriticna niti volim sad nesto komentarisati.Jer svako se trudi da uradi najbolje sto moze ako vec to voli da radi.A ja sam u svemu takva bilo u kom mom poslu,bilo sta da pravim doma itd retko cu reci da mi se to dopalo,zato mi moja Radmilica kaze:"Pa ti sebi uvek u svacemu nadjes manu,hoces li ikad reci ,ovo mi je dobro ispalo" a ja to retko kazem,nikad skoro nisam zadovoljna svojim ucinkom,jer zbog tog pravila kojim se vodim da uvek moze bolje😉
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Sigurno vec sad svi sanjaju,ja cu sacekati jos malo i idem i ja zakoraciti u to carstvo-carstvo snova😳
Zato zelim svima lepo jutro- budjenje,raspolozenje i sa srecom zakoracite u novi dan🤗
Sa ljubavlju od mene🤗
-------------------------
Poverenje je najlepsa melodija,
koju zivot moze dati, onima sto iskreno
i iz duse ljube...
I prolaskom vremena, note ostaju iste.
Pesma, se glasnije cuje, jos lepse zvuci, jos lepse svira...
Kao pocetak, gdje svaki pokret sadrzava trajanje i zelju da ne prodje...
I ne prolazi...
---------------------
Razumevanje...
Jedna od najlepsih melodija,
medju ljudima.
Vredna i divna poruka koja ima svoje tisine, lepse od nalepsih reci...
Prekrasni dodir zivota.
Potpora u svakom pogledu.
Bez pitanja i odbijanja.
Vec sa kaputom ugodnih zagrljaja, gde te neko razume i gde ti razumes..
Bez da kazes ijednu rec.
Tisina radi svoje note..
------------
U nekim trenucima, pozelimo ostati, zaustaviti vreme da potraje, ono nesto lepo, ono nesto sto zanosi svojom drazi...
U nekim trenucima, pozelimo pobeci,glavom bez obzira, jer ne nose radost, ne nose lepotu.
U nekima, ostane deo nas, a u nekima samo gorak ukus, koji ne zelimo vise okusiti...

------------------
Zelim pesmom da te uspavam,svojom dusom da te umivam
Zelim nebom da te pokrijem,svakom zvezdom da te ugrejem.
U tebi,sve moje mirno spava,sa tobom sve je san i java.
Zelim jutrom da te probudim,celim telom da te osetim.
Nezno da ljubim te,pogledom govorim sve,
to sto vidis u mojim ocima,nije laz,istina je...!!!
--------------------------
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
dobro jutro 😊
mjenja se vrijeme,sunce malo proviruje ali se navlace oblaci
Kety76 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Kety draga,odavno su mi neki to govorili, ali eto ja se ne usudjujem otvoriti,mislim da nisam dorasla jos tome,mada mozes videti svakoraznih koji imaju svoje galerije ,pa cak i sa samim ramovima,aima i onih prelepih,idem u par njih jer dobijam pm kada god izbace nesto novo.
Imam i sa Beintehaa foruma dve devojke koje mi salju tako .
Kod Urshi odavno idem,i Shobi odavno ima i kod nje isto.
Ja sam jedno vreme kontala to,pa me nesto mrzelo da pisem modvima da mi odobre .
Mada bi i sa jedne strane volela,bar da smestim sto radim na jedno mesto,to je onako lepo.

Bilo bi lijepo da sve smjestis na jedno mjesto 😊 puno toga si napravila sto se svidja mnogima. Ali sve je na razlicitim mjestima i treba citav dan da pretrazujes ako trazis neki konkretan rad .A ti draga moja imas itekako sta da pokazes 😊 Zato molim te otvori svoju galeriju,zaista je steta da se to ne sacuva,jer u moru ramova i svrljotina neki tvoji radovi se prosto ne vide A vjeruj da i mene mrzi prelistavati nekoliko stranica da naletim na tvoj rad ili rad nekih ljudi koji stvarno umiju to da rade,kao i ti
Kety76 thumbnail

Nado,jesi li to vec u novogodisnjem raspolozenju 😃
Kety76 thumbnail

Malo osvezenje ..posto vas uspedoh iscitati 😆😆

A ima momenata,😆vidim da ste se lepo zabavljale ismejale,😆a sve zahvaljujuci kiflama,veknama i ostalim pekarskim proizvodima 😆 Tu je bilo zavodjenja,namigivanja ,cekacemo i taj petak pa da cujemo nastavak price😊Samo bez scena iz filma "Secas li se Doli Bell"😆
A i ostalih udvaraca ima 😳
Vidim da ste obradjivale temu o izgledu udate zene, potom udvaraci udatim zenama i tako to😆
Na sve strane udvaraci,postalo je i to odavno veoma popularno i moderno.
Ja sam mirna sto se toga tice ,lepo sedim doma i niko me neprimecuje😆😆

ova sto mjesi,jesam li to ja 🤣🤣 a sto se tice scene iz filma,moja Biki,sumnjam da bi je prezivjela 🤣 lik je Daltonin tip muskarca,visok,snazan sa svim cepsima,sumnjam da bi ovako omalena izdrzala 🤣a pokusat cu u petak da izvucem recept za kifle,kako se mjese,i tako to 🤣mislim,samo da ga mogu prevesti na njemacki,cisto radi vjezbe 🤣
i ejjj nema sjediti doma nego u setnju 😃 ti bar imas priliku kad je sezona odmora 😉 nagledas se svega i svacega 😆😆
ps.a udvaraci su srednja zalost 😆 ali odlicna tema za zabavu 😆😆
Kety76 thumbnail

Hvala draga moja❤️ Ne znam videcu sta cu.
Ja sam jako samokriticna ,znas mene ,pa zato i mislim da nisam eto dostojna toga,kod mene sve sto radim uvek kazem to je moglo i bolje ,a sto se tice od drugih nisam kriticna niti volim sad nesto komentarisati.Jer svako se trudi da uradi najbolje sto moze ako vec to voli da radi.A ja sam u svemu takva bilo u kom mom poslu,bilo sta da pravim doma itd retko cu reci da mi se to dopalo,zato mi moja Radmilica kaze:"Pa ti sebi uvek u svacemu nadjes manu,hoces li ikad reci ,ovo mi je dobro ispalo" a ja to retko kazem,nikad skoro nisam zadovoljna svojim ucinkom,jer zbog tog pravila kojim se vodim da uvek moze bolje😉

ti otvori a ako te mrzi postavljati,nista ne brini,Nada i ja cemo 😉😆
stvarno bi bilo lijepo da imas galeriju svojih radova ❤️
Kety76 thumbnail

Sigurno vec sad svi sanjaju,ja cu sacekati jos malo i idem i ja zakoraciti u to carstvo-carstvo snova😳
Zato zelim svima lepo jutro- budjenje,raspolozenje i sa srecom zakoracite u novi dan🤗
Sa ljubavlju od mene🤗
-------------------------
Poverenje je najlepsa melodija,
koju zivot moze dati, onima sto iskreno
i iz duse ljube...
I prolaskom vremena, note ostaju iste.
Pesma, se glasnije cuje, jos lepse zvuci, jos lepse svira...
Kao pocetak, gdje svaki pokret sadrzava trajanje i zelju da ne prodje...
I ne prolazi...
---------------------
Razumevanje...
Jedna od najlepsih melodija,
medju ljudima.
Vredna i divna poruka koja ima svoje tisine, lepse od nalepsih reci...
Prekrasni dodir zivota.
Potpora u svakom pogledu.
Bez pitanja i odbijanja.
Vec sa kaputom ugodnih zagrljaja, gde te neko razume i gde ti razumes..
Bez da kazes ijednu rec.
Tisina radi svoje note..
------------
U nekim trenucima, pozelimo ostati, zaustaviti vreme da potraje, ono nesto lepo, ono nesto sto zanosi svojom drazi...
U nekim trenucima, pozelimo pobeci,glavom bez obzira, jer ne nose radost, ne nose lepotu.
U nekima, ostane deo nas, a u nekima samo gorak ukus, koji ne zelimo vise okusiti...

------------------
Zelim pesmom da te uspavam,svojom dusom da te umivam
Zelim nebom da te pokrijem,svakom zvezdom da te ugrejem.
U tebi,sve moje mirno spava,sa tobom sve je san i java.
Zelim jutrom da te probudim,celim telom da te osetim.
Nezno da ljubim te,pogledom govorim sve,
to sto vidis u mojim ocima,nije laz,istina je...!!!
--------------------------

hvala Biki ❤️ nisi dugo postavila ovako nesto,bas mi je nedostajalo 😊
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Kety76

dobro jutro 😊

mjenja se vrijeme,sunce malo proviruje ali se navlace oblaci

Dobar dan..i kod nas ista prica..za vikend i praznike verovatno putujem..
😃
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Kety76

tebi nisam protivnik mogu biti samo saucesnik 😉 znas ono zmija zmiji ...😆😆

Znam...🤗 Ali mislim,protivnik u zezanju..znas koliko volim da se zezam..pa i na svoj racun..😃

dobro,hoces sada na moj racun 😆😆
Pazi,kad god idem na kurs,poslije predavanja svratim u pekaru 😃 i tako od prvog dana
Poslije par dana,osjetim da me neko upo*no posmatra 😆 bacim pogled i vidim nekog decka naslonjenog na vrata,obucen u bijelo,radi tu,pekar 😆😆 ali u zivotu nisam vidjela ljepseg muskarca 😳 A uporan on covjece,stoji i gleda,toliko me zbuni da ja zaboravim sta trebam 😆😆 I primjetim ja da kad god udjem u radnju,ova cura sto prodaje njega zovne,kao da donese kifle 😃 i sad se ja kontam kako svaki put kad ja dodjem ona njega zove 😆 i pazi sta sam veceras uradila 😆 nagovorim kolegicu da ona udje prije mene 😆 tek da provjerim hoce li ga zvati 😆 i dok ja stojim sa strane i cekam da ova izadje,osjetim da neko dise iza mene,okrenem se a on stoji tik iza mene 🤣🤣 izasao na sporedna vrata 😆 i ko s poslom kaze a sto ne udjes,veceras kasnis 🤣

Wow...a ti ? 😲

kazem mu ma cekam da izneses vruce kifle 🤣🤣

Odlican odgovor 👍🏼 I jer izneo ? 😳 😆

jest i zakazao mi sljedece vidjenje 🤣 rekao je onda se vidimo u petak (u petak opet imam kurs) i eto tako prodje zavodjenje u pekari 😆 drugi dio slijedi u petak 🤣

A u petak ce biti..

🤣🤣

Samo se ti smej...kad u petak iznese vrucu kiflu izbrisace ti osmeh iz momenta..😳 🤣🤣

mozda bude vekna pa mi osmijeh bude sirok 🤣🤣

Znaci Keti,stomak me sada boli zbog tebe..idi bre...🤣🤣
🤣🤣
🤣🤣
sto te boli stomak 😲 znam,i ti bi vrucu veknu 🤣🤣

Uvek sam za dobru veknu..ili kuvara..pekare ostavljam tebi..😉