Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 35
CONFUSED SOULS 12.12
🏏South Africa tour of India 2025: India vs SA - 2nd T20I🏏
Is Yrkkh in trouble?
Akshaye Khanna is the highest grossing actor of 2025!!!
Critic Roshan is back with another review of Dharundhar!!
Dhurandhar emerges a BLOCKBUSTER
Saahil & Pooja Set To Return!!
Industry support for Dhurandhar (a compilation)
Next season’s contestants - speculations
How convenient
When Anupama called Yami Just A Dead Girlfriend Trope
Will Ganga Return
KIARA IN DANGER 13.12
17 years of Rab Ne Bana Di Jodi
Tip se upucava prekrasnoj zeni koja je radila kao vjerouciteljica. Ona pristane i izadju oni na prvi spoj. A tip je upita:
- "Hocemo li nekud na pice?"
- "Ne, hvala. Da odem na pice sto bih rekla svojim ucenicima na vjeronauku?"
Nakon dugotrajne setnje po gradu ponudi joj cigaretu, a ona odrijesito odbije.
- O ne hvala, to nikako!Sto bih rekla svojim ucenicima na vjeronauku?"
Sjednu u auto i na putu kuci tip ugleda motel. Pomisli da ionako nema sto izgubiti, pa je upita:
- "Hocemo li svratiti?"
- "U redu", odgovori ona.
Sokiran njenim pristankom tip je upita:
- "Cekaj, nije mi jasno... Pa sto ces reci svojim ucenicima na vjeronauku?"
A ona hladnokrvno odgovori:
- "Upravo ono sto im uvijek govorim: Ne morate piti i pusiti da biste se dobro proveli!"
😲🤣
Eto, jer vam sada jasno sto ja ne pijem i ne pusim..
PS Cak ni kafu.. 🤣 🤣zato ti ides na paradu 😉😆😆
Ja to zbog dece a i volim zelenu boju...🤣 🤣kako da ne 😃 volis ti uniformu a i brkove 😉😆mora da si trazila Rudija 😆i dodje li mejl 😃 ili ce to biti licno predavanje,pice,setnja,cigara...😆😆
Vidis, nije mi na pamet palo, ali sada vidim da ima logike..Keti,ti si genije..👏
A mejl nije dosao, naravno...i ne vredi ti da provociras...😆
A slike? Ni od njih nema nista jos uvek?
Nista za sad..ali kad se setim, covek je mislio da sam zena nekog staresine i da moze da mi ostavi slike tako, rekla sam mu da nisam i zbunio se...a kasnije je zaboravio garant da mi posalje, a reci ce mi drug koji radi u vojci kada izadje taj pano da li su moja deca na njemu,on ih poznaje jer se znamo preko svamija...pa treba vremena da se to uradi i napravi,izaberu najbolje slike,...
Ocekivala sam bolje od tebe 🤣,...a nije da nisi rekla da neces vise..😆 😆bitno da ti znas sta sam s ovim htjela reci 😆😆 a rekla sam da necu vise😃jest da sam htjela stosta dodati na ovo 😆 😆
Moracu ranije da legnem..svamija mrzi da donese drva pa cu citati knjigu iz kreveta..sa mackom..😕😆😆
Laku noc..nema spavanja,ajde ispovjedaj sta si radila na paradi 😆ps.je li ovo citat cu knjigu sa maaackom(muski rod) ili sa mackom(zenski rod)😕🤣
Ja sam koristila sifru serija 😉 😆
Macak je ...i to zuckast, divlji, nezasit, jurimo se po celoj kuci a nekad i van nje...🤣 🤣
Dobro je to za kondiciju i ten 🤣 🤣
Ne sumnjam..da me samo vidis u kakvoj sam kondiciji u poslednje vreme..a o tenu da i ne govorim...pozavideli bi mi samo radnici u Indiji 🤣 🤣
Ma ne govori mi nista. Isti sam slucaj. kad prodjem pored ogledala uplasim samu sebe.
😆 Ti bar kondiciju imas, ja cak ni to..😕kako nemas kondicije 😕 a jurenje macka 😆Brzo ga uhvatim,ne zamorim se previse..😆nadji nekog macora koji se ne da brzo uhvatiti 😆😆
Takve najvise volim...ranije sam ih jurila iz hobija,sto neuhvatljiviji to bolje..😈
Tip se upucava prekrasnoj zeni koja je radila kao vjerouciteljica. Ona pristane i izadju oni na prvi spoj. A tip je upita:
- "Hocemo li nekud na pice?"
- "Ne, hvala. Da odem na pice sto bih rekla svojim ucenicima na vjeronauku?"
Nakon dugotrajne setnje po gradu ponudi joj cigaretu, a ona odrijesito odbije.
- O ne hvala, to nikako!Sto bih rekla svojim ucenicima na vjeronauku?"
Sjednu u auto i na putu kuci tip ugleda motel. Pomisli da ionako nema sto izgubiti, pa je upita:
- "Hocemo li svratiti?"
- "U redu", odgovori ona.
Sokiran njenim pristankom tip je upita:
- "Cekaj, nije mi jasno... Pa sto ces reci svojim ucenicima na vjeronauku?"
A ona hladnokrvno odgovori:
- "Upravo ono sto im uvijek govorim: Ne morate piti i pusiti da biste se dobro proveli!"
😲🤣
Eto, jer vam sada jasno sto ja ne pijem i ne pusim..
PS Cak ni kafu.. 🤣 🤣zato ti ides na paradu 😉😆😆
Ja to zbog dece a i volim zelenu boju...🤣 🤣kako da ne 😃 volis ti uniformu a i brkove 😉😆mora da si trazila Rudija 😆i dodje li mejl 😃 ili ce to biti licno predavanje,pice,setnja,cigara...😆😆
Vidis, nije mi na pamet palo, ali sada vidim da ima logike..Keti,ti si genije..👏
A mejl nije dosao, naravno...i ne vredi ti da provociras...😆normalno da nije,covjek smislja strateski napad 😆 a kad stigne mejl pisat ce da taktiku treba razraditi u cetiri oka ili licem u lice 😉😆
Keti...mejl nece stici i ja cu ti zapusiti ta tvoja lepa usta ...☢️ U ostalom, ti samo pokusavas da me nateras da ispricam o drugima koji mi se zaista nabacuju,ali nece ti uspeti 😆doobrooo,necu vise 🤔kad neces da nam kazes 😭😆😆
🤗 lepo si me ispreskakala 👏 , pa barem da je imalo zasto,nego na pravdu Boga, ni kriva ni duzna..🤣🤗znam ja da ti nisi kriva sto ti se frajeri nabacuju 😉 a sto se tice ovog duzna,e pa jesi,duzna si nam detaljcice 😆 (znas da se salim),mislim salim se za detaljcice a ne za ovu prvu recenicu😆lijepo je cuti da se mami koja ima dva velika djecaka,frajeri udvaraju 😊 nazalost,vecina zena se cim stupi u brak zapusti i ne lici ninasto 😕pa mi je drago kad vidim i cujem da ima zena koje iskacu iz tog sablona 😉 ❤️
Procitala sam knjigu. 😃
Biki ti si verovatno jos u poslu. Ja sam gotova. Laku noc 😃
I kako ti se dopala knjiga ?
Sta sada citas ?Dobra je. Jessika mi je sjajan lik. 😃 Kratka je i eto sve mi nekako proletelo 😆Sad sam pocela Laznu verenicu. Ostaje jos Stark trilogija da zavrsim sve sa popisa. 😃
Znaci Amanda Kvik je na redu...
Ja citam SEP roman Prva dama...znaci ,urnebesan je..poslacu ti ga,neces se pokajati...😃
Kad smo vec kod knjiga, snimaju novu seriju po romanu Mir-Jam, Bilo je to jedne noci na Jadranu, Boki Peric glavna uloga😊😊😊
To je ovaj iz vojne akademije,zar ne 85-to godiste ?Jeste to je on 😃 Dopao mi se u akademiji.Sta mislis Dal kako bi njemu stajala brada i brkovi? 😉
Ne znam..ne hvata mi ga nesto oko...malo mi je pede...cast , ko zna 😕 A najvise me cudi sto opet ne glumi Bosiljcic..😆 On je pola covek-pola Mir Jam 😆
Naravno da znam..a rekla si neces i nisi, samo si nastavila rat zivcima..😆 Opasan si protivnik,to ti moram priznati Kavana 😉
Kako je covek vest u kuhinji, cudo jedno 😆
Bas vala cudo...dok ga gledam, naglo dobijem apetit..mogla bih da ga pojedem u tri zalogaja..😉😃Ko bi rekao da kuvanje moze biti ovako uzbudljivo 😆
Znaci, jedva predjem na sledeci post kad ga vidim...toliko mi je zanimljivo sta kuva..😳
PS cudi me da sam uopste i primetila da nesto kuva, mozda jer si ti rekla..😆
Je' vidis kako dobro mesa i pali? 😆
Vidim vidim...zari i pali cak i publiku ne samo sebe..☺️Evo ja gorim. Morala sam popiti andol 😆
Znaci ipak si dobila temperaturu 😭