Somewhere,over the rainbow #3 (Members Only) - Page 73

Created

Last reply

Replies

914

Views

96k

Users

15

3.3k

Frequent Posters

Tulasi14 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail + 2
Posted: 10 years ago
Branka,Vibha,riya,Nats ,ahila,Padma and to all Rainbowians !
Love you all and will be back to the nest in a month.Will try to come on line if possible,leaving to India and love you all and take care and happy holidays!!!❤️🤗

ahilajkula thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

Prijevodi epizoda od 08.12. do 12.12.(Hvala Lili )

08.12.

Svi sede i pricaju o Amma rodjendanu. Babuji govori i hvali Sagz. Amma i Satja nemo signaliraju jedna drugoj.. Sagz kaze da zasluga je Babuji za sve jer jedino on moze je smiriti za slavlje rodjendana. Babuji zaduzi Sagz da se o svemu pobrine.
Amma odlazi i za njom ide Satja i u kuhinji raspravljaju kako ce degradirati Sagz. Obe se zamislile.
Bunty se zahvaljuje Sagz sto misli na Ammu.. Sagz kaze da ona misli na sve njih ali niko ne misli o njoj.
Bunty kaze da da malo vremena i da ce on u medjuvremenu ubediti nju. Sagz ga podseca na razgovor koji su imali kad je bio dosao u njenu sobu da je pita da se uda za njega... da mu je rekla da Amma nju nece prihvatiti za snaju jer je ne voli. Ona iskaze taj razgovor.. Bunty trazi od Sagsz da odustane od tuznog spiska ali Sagz odbija i kaze da ce nastaviti sa slucajem ako se stvari ne srede za mesec dana
U medjuvremenu u sobu udje Sawara i kaze da se Amma onesvestila. Bunty stize i Amma se tretvara da joj je lose. Satya koordinira. Pokusavaju da zovu doktora ali Amma odbija lekara i trazi travara. Amma se mnogo uvija.
Dodje travar i kaze da se Amma verovatno mnogo iznervirala... Satya podrzava Ammu cutecki
Sagz ode u kuhinju i pripremi caj od trava... donese...Amma odbije da popije.
Svi se razbeze, Bunty i Babuji ostali da gledaju Amma. Sagz u sobi razmislja da ode da vidi sta se desava ali se prevrne (i zaspi).
Amma se bacila u dramu ispred Bunty a on joj kaze da se ne nervira
U sred noci Sagz se probudi i vidi nema Bunty. Zabrine se i ode da vidi gde je. Bunty spava na krevetu nema Amme... ona krene da je trazi i nadje je u kuhinji kako jede i lepo se slogira.
Amma jede ko gladna godina i kaze kako je bila gladna. Vidi casu sa cajem od trava sto skuvala Sagz i sprda se na Sagz i prospe caj. Sagz iznenadjena i ljuta misli da je Amma stvarno nisko se ponasa. Igra se sa osecanjima svih ukucana da bi spustila njoj.
Onda Sagz kaze sebi nema problema ako je ona Banarasi ja sam Bengalka. Ja cu nju nauciti pameti i snimi Amma kako jede u kuhinji
Posto se Amma vratila u sobu... Sagz dodje u sobu... Amma se pravi da spava... Sagz probudi Bunty i kaze mu da ide gore u sobu da spava... bunty govori ne... ja sam ok odremao sam. Sagz insistira i kaze ujutru ces morati na posao... ja cu da ostanem i pobrinem se o Amma. Na kraju Bunty pristane i pita sigurno... Amma pokusava da zaustavi Bunty da ne ide ali Sagz kaze ma Sigurno i uveri Bunty i on ode.
Sagz zatvori vrata i kaze Ammi da se ne pretvara. Amma vrda i kaze ko ce ti verovati. Sagz kaze da je snimila video sta je radila u kuhinji i da ako ne prestane sa dramom da ce ga pokazati svima. Amma i dalje tvrdoglava...
Sagz i dalje lepim joj kaze da prestane da igra prljave igre s njom jer ona nije osoba koja ce da cuti. Ako nastavi da je provocira onda ce ona uraditi njen deo. Sags kaze Amma da ozdravi do jutra i laku noc i ode.
Precap: Svi ulaze u sobu kod Amma pevaju srecan rodjendan, Svara i Ratna je zagrle.. Babuji hvali Sagz a Amma smucena pita se sta li je to Sagz uradila da je svi hvale.
Hum Hain Na 8th December 2014 - Part 01
Hum Hain Na 8th December 2014 - Part 02
--------------------------------------------------------------------------------
09.12.

Scena pocinje sa Sagz govoreci Amma da ozdravi do jutra...
Ujutru Sagz kaze svima kako je Amma ozdravila, svi su sretni i idu u sobu da cestitaju Amma. Swara i Ratna zagrle Amma i kazu sretan rodjendan.
Babuji hvali Sagz. Amma misli se sto sad svi hvale Sagz. Satya i Rani kiselog lica. Babuji isto hvali Amma. Sagz okolo naokolo isprica sta je bilo sinoc. Kaze Amma se onesvestila bila ali ja sam pazila nju i ona je ozdravila... i posle toga cak bila gladna i vecerala.
Svi sretni i krenu da spremaju zurku. Babuji je ponosan sa mladjom snajom i hvali Bunty sto ju je ozenio... Rani ljubomorna.
Kasnije Bunty i Sagz odrade molitvu za Ammu. Satya pocinje da spletka protiv Sagz i podbada Amma i Rani.
Sagz je u potpunoj kontroli organizacije za zurku. Ona je sve ukljucila u poslove. Babuji je hvali na veliko. babuji gleda kako Sagz hitro planira i veoma je srecan. Rani i Satya ljubomorne opet.
Babuji pita Sagz da li je pozvala tatu i Pishimu i Pubali? sagz kaze zadnji put Pishima je kreirala scenu zato nisam. Babuji objasni Sagz da su nesporazumi male stvari koje se dese ali da ne treba da uticu na odnose i kaze Bunty da ode do njihove kuce i da ih pozove. Rani i dalje ljubomorna. Satya planira i podbada Amma govoreci kako je njena rec bila zakon ali sad Sagz je gazda. Ona sigurno planira da te ponizi. Amma se naljuti i ode.
Amma pocne da pravi zahteve za zurku. Ona kaze da se odkaze porudzbina koju je Sagz napravila (porucila hranu od jedno mesto Amma oce drugo mesto...Sag's kaze ja cu naruciti iako se ti vlasnici tuze za preljubu) i kaze kako nema problema sto Amma zeli to dobije. Babuji ih prekine i kaze ostavi decu da prave planove ti samo uzivaj. Ratna kaze ma porucicemo od oba mesta.
Amma se lice stustilo... Satya opet smislja trikove
Pubali i Sagz na telefonu... Pubali kaze vazno je da te svekar podrzava inaci bi tesko naucila Ammu lekciji. Sagz kaze da ona nema nameru da je uci lekciji nego da je odobrovolji da bi je prihvatila. Pub kaze izvini... i sta si smislila kako da je impresioniras. Sagz kaze imam plan da... (ton nestao) onda Sagz i Pubali pricaju sta ce da obuku i Sagz doda da oni dodju uvece i da Pub kaze Pishima da ne pravi scene.
Bunty donese sari za Ammu i pokaze Swara kaze zar nije lepa boja... amma ce da se podmladi kad obuce. Bunty kaze i tako treba. Amma ih gleda iza... Bunty pita Swara jel ima papir da zamota poklon, Swara kaze ne... Bunty je moli da odnese sari u sobu dok on ode da kupi papir
U kuhinji Sagz pravi vegeteriasnki kolac i moli Boga da uspe i da Amma voli. Satya viri i mrmlja samo ti pravi kolac videcemo ko ce ga jesti i odlazi
Satya dodje u kuhinju i vidi gotov kolac i kaze lep je i nece moci da slusa kako svi hvale Sagz. Ona pomisli da treba da uradi nesto da upropasti kolac... u tom trenutku ulazi Swara kaze kako kolac lepo mirise i izgleda... Swara kaze idem da kazem Ratna
Satya razocarana jel sad ne moze da shebe kolac... i mora da smisli kako da ga pokvari i blam baci na Sagz. Sags ulazi u sobu i vidi poklon (sari) ona se odusevi misleci da je Bunty njoj kupio poklon i pocne da se ogleda sa sari kako joj stoji. Bunty dodje i vidi je kako se ogleda i kaze u sebi ja sam to kupio za Ammu ali se svidja i Sagz. On je u dilemi sta sad?
Precap: Sags obukla sari za zurku. Amma se penje u SagUn sobu
Hum Hain Na 9th December 2014 - Part 01
Hum Hain Na 9th December 2014 - Part 02
-------------------------------------------------------

10.12.

Scene pociinje Sagz isprobava sari i Bunty je gleda. On razmislja: Sari je donio za Amu, ali se Sagariki svidja i sta sada da uradi?!SAGARIKA SE OKRENU I VIDI Bantija gdje stoji i rece mu hvala sto joj je donio sari.. Ona kazu da ce ona nositi ovaj sari na zabavi u vecernjim satima i hvala mu na donosenju poklona ,unatoc svih problema . Bunty govori sav zbunjen i kaze joj kada bude spremna da sidje dolje i ostavlja je tamo.
Sags misli ,da, znam da me voli, ali vec prije sam trebala spasiti svoj odnos s Amma. Bunty izlazi i govori Madhavu sto se dogodilo. On predlaze da mu donese jos jedan lijepi sari za Ama, jer on ne zeli povrijediti Sags.
.

U me'uvremenu Swara pita Amma da li je spremna, ona pita gdje je Bunty. Ona kaze da je je mozda u svojoj sobi. Amma ide gore kod Buntya. Dok ona ide gore Bunty je pozive s ledja s rukama preko poklon paketa i rekao da je donio prekrasan sari za nju. Amma postaje sretna i ide da se spremi za zabavu .

U sobi Sags je bila spremna i misli koliko je Bunty voli. Amma dolazi u sobu kod nje da vidi je li spremna i biva sokirani vidjevsi crveni sari. Sjeca se da je Bunty donio crveni sari. Ona je mislila da je sari bio ostecen ,pa joj je Bunty kupio drugi.

Gost dolazi, Babuji hvali Sags. Rani je ljubomorna, Satya nju potice i kaze joj da ce Sags izloziti pravni slucaj pred svima. Tada ona ce vidjeti kako ce nju Babuji hvaliti.Satya ceka priliku da ode u kuhinju pokvariti tortu.

Pubali, Pishima i Pinto dolaze. Babuji ih pozdravlja. Pubali upozorava Pishimu da se ne svadja sa Amma. Pishima i Pubali je pitaju gdje je Sags. U medjuvremenu Sags je spremna i silazi niz stepenice dolje . Amma je postala veoma ljubomorna kada je vidjela Sags u crvenom sariju i odluci joj odrzati lekciju i ode od tamo. Sags ju je promatrala i pita Swaru je li Amma OK. Ona predlaze da je ne ostave na miru,inace ce Amma poceti raditi neki kucni posao.
Sags je sva sretna kada se sastane sa Pubali i Pishimom. Pubali je pita da li je sve u redu. Sags kaze da je do sada sve u redu, ali ja ne zelim povrijediti Ammu.

Bunty salje Swara i trazi da je vidi ovdje, na zabavi.

On pita Ammu ,da li joj je Sags rekla nesto. On govori Ammi :
Molim te reci mi inace cu stajati ovdje cijelu noc. Ona ne odgovara. Bunty daje svoje obecanje. Amma polako popusti i otvori vrata. Amma ismijavanje Buntia da je postao gori od Pappu,da ne smije otvoriti usta pred svojom suprugom. Tvoja zena je nosila sari koji si donio za mene i nisi joj nista rekao.

Bunty se sokirao cuvsi to, konacno objasnjava sto se dogodilo i kaze kako je to bio nesporazum .Sags je mislila da je sari za nju.Nisam joj mogao reci da nije za nju kada ga je vec obukla . Ja cu donijeti prekrasan sari za tebe.

Amma inzistira i zeli sari koje je donio za nju inace nece sici na zabavu . Jadni Bunty kaze kako ce sad traziti Sags da vrati sari. Amma kaze da je to njena zelja i da je to na njemu da joj je ispuni. Bunty opet pokusava smiriti Ammu. Sags je cula Buntya i postala je vrlo uznemirena.

Hum Hain Na 10th December 2014 - Part 01
Hum Hain Na 10th December 2014 - Part 02
-----------------------------------------------------------------------

11.12.
Scena pocinje sa Sagz ljuta i u drugom sari. Bunty dosao... Sagz ga pita zasto mi nisi rekao da si sari kupio za Amma. Bunty kaze toliko si bila radosna nisam hteo da te prekinem. Sagz mu sroci sve i kaze ne moze se ploviti na dva broda.
Sagz daje sari i kaze mu da odnese Ammi. Kaze mu da ide i da ce i ona sici i da ne zeli nikakve scene.
Pubali dodjei i ona i Sagz odlaze.
Satya se misli sta se desava jel nema ni Sagz ni Amme na vidiku
Bunty dolazi i daje Ammi sari. Amma kaze Sagz je namerno to uradila. Bunty kaze da Sagz stvarno nije znala nista o tome... da je znala ne bi ga obukla. Satya stize i vidi sve. bunty odlazi i kaze Satya da dovede Amma da presece kolac. Amma kaze moja misija da oduzmem sari od Sagz je zavrsena. Ja ga necu nositi. Bunty je doneo ovaj lepi sari za mene (onaj na njoj) U medjuvremenu Ratna stize i kaze Ammi da izadje.
Svi se skupili za secenje torte. Amma stize i sprema se da sece tortu kad Satya napravi diverziju sto je gurnula devojku i ona ispustila casu s picem na patos. Bunty tu prilazi dda stisa situaciju a Satya odlazi i kaze nesto Amma...obe odu u kuhinju i Satya joj pokaze ljuske od jaja. Ona pali vatru da je Sagz stavila jaje u tortu toliko da Amma ide u njenu sobu i zove familiju na skup. Satya ide za njom da uziva u sceni.
Amma pocinje da napada Sagz. Sagz kaze da ona nikad nije n i donela jaje u kucu a kamoli da stavi u kolac. Amma kaze da ona laze. Sagz zaprepascena i posramljena.
Amma pocinje da napada i Bunty. Satya i Rani uzivaju. Swara stize i kaze ajde svi napolje da se sece torta. Babuji kaze idi pobrini se za goste. Pubali i Pishima misle nesto se desava.
Amma pocinje opet... Bunty podrzava Sagz i kaze da on njoj veruje i potpuno je podrzava. rani pokusava da ga prekine i kaze ar ti kazes da Amma laze onda. Ali Bunty nastavlja i kaze ne moras da seces tortu ali nemoj da kvaris slavlje i pravis scene ispred gostiju.
Amma drama nema kraja. Satya i Rani uzivaju
Satya daje predlog i donese tortu koju je ona napravila. Ratna dolazi sa Amma Satya drzi njenu tortu i kaze Sagz da skloni njenu. Sagz ukapira stvar i da je Satya plan ali nista ne kaze i uzme njenu tortu
Babuji objasnjava gostima da familija drzi malo staromodne obicaje i da oni ne secu tortu ali iz kompromisa ona ce da sece kolac od Besana. Amma svima ponosno kaze da je kolac napravila Satya. Satya se oseca ponosno i zadovoljno sto je pobedila. Amma sece kolac
Swara gleda Bunty i Sagz kako stoje odvojeno i kaze Ratni. Ratna kaze vreme za nas plan. Muzika pocinje i svi na plesnom podijumu
Precap: Sagz muka da povraca. Pubali vice sto Sagz da povraca. Rani ljuta govori ona se udala posle mene a u drugom stanju pre mene... Satya pokusava da je smiri. Amma sokirana gledajuci u Sagz

Hum Hain Na 11th December 2014 - Part 01
Hum Hain Na 11th December 2014 - Part 02

--------------------------------------------------------------------

12.12.

Scena pocinje sa Swara najavljuje ples i kaze neka muzika pocne. Svi plesu. Bunty i Sagz stoje i gledaju. Pubali povuce Sagz da igra a Pappu Bunty... oni se sudare i stoje i gledaju. Swara vidi i kaze DJ da promeni muziku. SagUn romanticni ples na pesmu Ti si ta...Amma depresovana Satya ljubomorna Rani zavidna. Svi ostali sretni i uzivaju gledajuci ples.
Pappu pridje Rani i kaze kako su lep par... Rani samo sto nije sve istrtljala kad se zavrsi ples i svi tapsu i prekinu je... ona kaze reci ce mu kasnije.
Pubali pita Sagz zurka je pri kraju.. kakav ti je plan. Sagz pocinje da se pravi da joj muka i hoce da povraca. Pubali uzvikne njeno ime i dotrci...svi gosti se skupise. Amma i Satya gledaju iz daljine. Rani nadrkana. Amma pita Satya sta se desava... ona kaze nista vazno. Amma odlazi.
Ratna i ostali odvedu Sagz u sobu. Svi pitaju gde je Bunty... neko rece izasao je na trenutak... Jedna zena pita Pubali jel njoj cesto muka. Pub kaze da a ona kaze onda je ona u drugom stanju. Vest se brzo prosiri. Dadi cuje i sretna i kaze Amma. Amma u soku. U sobi Sagz moli Boga da joj pomogne i da ona nije htela da se igra sa osecanjima drugih... nada se da ce se Amma promenuti.
Pishima cuje vest i ode u sobu i pita Sagz. Sagz joj kaze istinu i moli da ne kaze Pinto. Pishima obeca.
Gosti traze slatkise od Dadi. Dadi kaze rano je a i bice slatkisa. Pinto cuje i sretan zajedno sa Babuji.
Satya pita Swara sta se desilo i podsmeh joj na licu
Sagz lezi na krevetu... svi oko nje... Dadi kaze Rani da i ona donese dobru vest sto pre... Swara trazi poklon. Rani i Satya gledaju dramu. Dadi veoma sretna. Amma stize... Dadi blagosilja Sagz i cestita Ammi. Amma kaze kako je moguce... i zasto takva frka. Dadi kaze kako to pricas... ti si majka 4 dece i daje instrukcije Ammi kako da vodi racuna o Sagz. Ammino lice vredi milion dolara. Sagz ih samo gleda. Amma kaze kako moze biti nesto drugo a ne trudnoca. Dadi kaze odvescemo je lekaru. Amma pristane Sagz klima glavom. Satya se smeska.
Dadi ponovi Ammi da se brine o Sagz kao sto se ona brinula o njoj i kaze osatalima da puste Sagz da se odmara.
Amma napeta, zbunjena i obeznandjena.
Ratna kaze Ammi izgleda Sagz pozurila i savetuje je da pazi na njenu ljutnju. Ammma pita gde Bunty.
Bunty stize i svi mu cestitaju. Amma posmatra zbunjenog Bunty. Bunty u soku i pita gde Sagz Ratna kaze u sobi i da bas ide da joj da mleko.
Bunty uzima mleko od Ratne i ide u sobu. On daje mleko Sagz koja odbija a on kaze popij kad ti se pije.
Sagz ispred ogledala ceslja se Bunty stane iza nje i pita o cemu svi pricaju... Sagz kaze pa ti znas da ja nisam trudna.
Bunty pita zasto se igras sa svima govoreci lazi. Sagz uzvrati da kad ti mozes da obecas Ammi da neces mi biti muz bez mog znanja i da pricas lazi sve vreme kako ces da sve to sredis... a sta o tome. Ti ne mozes nista da uradis i ja nemam drugih opcija nego ovo.
Bunty je ljut... Sagz isto
Precap: Bunty kaze ti radis sto mislis da je pravo a Amma radi sta ona hoce. Ja ne mogu protiv Amme jel je ona moja majka i sto ona ne razume moja osecanja ali ja nisam ovo ocekivao od tebe. ti si moja zena i treba da razumes moja osecanja i emocije i odlazi iz sobe ljut. Sagz stoji potucena,

Hum Hain Na 12th December 2014 - Part 01
Hum Hain Na 12th December 2014 - Part 02

--------------------------------------------------------------------------------------
Edited by ahilajkula - 10 years ago
ahilajkula thumbnail

Originally posted by: Tulasi14

Branka,Vibha,riya,Nats ,ahila,Padma and to all Rainbowians !

Love you all and will be back to the nest in a month.Will try to come on line if possible,leaving to India and love you all and take care and happy holidays!!!❤️🤗

Tulasi❤️, my dear friend, all of us miss Seetha, so much, really very much. Please be with us, here, do not go, please ...Forgive me, I was not here few days.🤗
Edited by ahilajkula - 10 years ago
ahilajkula thumbnail

Seetha ,dear my friend, I know that you are with us , here ,forever , in this infinity universe .

ahilajkula thumbnail

Seetha ,for you , my dear friend.

NatalyMusketeer thumbnail

Dobro vece 🤗 Ima li veceras koga ovde negde iznad duge?!
ahilajkula thumbnail

Happy Birthday dear Siddharth Shukla!

riya_ss9 thumbnail
15th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Duska very beautiful creations.
Prats looks beautiful.

Look at Sid , before he looked so young and lean, now he looks old, tired looking.
Avyakta thumbnail
10th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Good Morning friends. Riya ,your quotes are great .
These are for you and for all our friends.
vibraj thumbnail
Visit Streak 500 Thumbnail 12th Anniversary Thumbnail + 6
Good morning friends!

Duska, thank you for your amazing creations!

Avyakta and Riya, thank you for the quotes, very profound! Riya thanks too for the info on immunity, very interesting!

Tulasi, have a great holiday and a good change, keep safe and happy!