Returning of the written off #65 Invited only - Page 42

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

49.4k

Users

7

3.1k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: nn027

Promasila sam zanimanje. I to izmedju ostalog 😕

Uvek ti pogode..ne znam kako im to uspeva..😃
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Hocu, evo upravo razmisljam sta da obucem,..odlucila sam se za pristojnu varijantu iako to nisam ja...😆

😆 😆 😆

Uzivaj. Ti si ti ma sta da obuces ❤️
nn027 thumbnail

Uvek ti pogode..ne znam kako im to uspeva..😃

E da znas. Bas su me "nasli" i to vise puta u zadnje vreme.😃
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

SOK! Glumica iz poznate indijske serije prona'ena silovana i u modricama!

Glumicu je oteo jedan policijski sluzbenik i silovao, a pronadjena je u zakljucanoj sobi jedne vile nadomak Mumbaja.

Vest o nestanku popularne indijske glumice Srejite De, nama poznatu kao Mukta iz serije "Odbacena", uzdrmala je itavu tamosnju javnost ukljucujui i drzavni vrh, prenose mediji.

U potragu za glumicom bila je ukljucena i vojska i policija. Srejitu su pre dva dana specijalne vojne snage pronasle u jednoj vili nadomak Mumbaja. Glumicu su zatekli zakljucanu u sobi i u modricama. Kako prenose mediji u indiji glumicu je oteo jedan policijski sluzbenik i silovao. Kako prenose tamosnji mediji, muskarca u tridesetim godinama glumica nije licno poznavala ali su zahvaljujuci video nadzoru studija i mesta gde se glumica kretala otkrili da ju je on pratio poslednih meseci.

Nakon identifikacije pocinioca ovog nedela usledila je munjevita akcija u kojoj je pronadjena glumica i oslobodjena.
Srejita se trenutno nalazi na kucnom oporavku a svi pokusaji da se stupi u kontakt sa bliskim osobama nisu dale rezultate.

Izvori u policiji potvrdili su novinarima u Indiji da je ovaj slucaj diogao na noge celu politicu elitu ove zemlje tako da je akcija nastavljena i da je do sada u pritvoru zavrsilo desetine muskaraca koji su osumnjiceni za slicna nedela.

Ovaj dogadjaj je uzmemirio i veliki broj gradjana u Indiji koji protestuju trazeci zastitu, ali u zadnje vreme stvari u Indiji ne idu na bolje. Vesti o silovanjima svakog dana se pojavljuju u lokalnim medijima.

Twitter

Nedavno je zrtva bila petogodisnja devojcica, koja je, kako pisu mediji, bila oteta i silovana puna tri dana. Pronadjena je u polusvesnom stanju. Da sve bude jos gore, pobrinula se lokalna policija. Naime, porodica tvrdi da su pokusali da ih podmite kako bi cutali o onome sto se dogodilo.

"Ljutnja, frustracija, introspekcija. To je ono sto imamo. Tragicno je da se nista nije promenilo proteklih meseci", izjavio je Poonam Muttreja, izvrsni direktor Population Foundation of India, udruzenja koja zdravljem i pravima zena.

"Nasa kultura smatra da zenski zivot ne vredi puno", zakljucio je lokalni advokat, prenosi CNN.

😲😲😲 Kako to da nasi pisu o tome,a u Indiji ne,barem ja nisam videla,sad sam gledala i na Uttaran forumu 😕
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Kety76

Drya,dises li 😃

Videla sam to i pravo da ti kazem ako je prava onda mi se uopste ne svidja 😳
nn027 thumbnail

Jos dva dana lepog vremena 😒
Edited by nn027 - 10 years ago
nn027 thumbnail