jao sutra ce biti jos ljepsa epizoda,a ne znam hocu li je stici pogledati prije subote πaaa pa to bi u BV razvlacili 2-3 mjeseca πππ
Sutra je petak stize swami π
Ma da covece. Davili bi oko pola godine π π π
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 21st Sep 2025 - WKV
🏏India vs Pakistan, Asia Cup-Super Four, Match 14 (A1 v A2) Dubai🏏
🏏 Asia Cup 2025: Sri Lanka vs Bangladesh, Super Four, Match 1 Dubai🏏
HONEYMOON🏩 20th and 21.9
Star Parivaar Ki Favourite Saas
Downfall is Real! No one even cares for SPA pics this year
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 21, 2025 Episode Discussion Thread
Akshay Kumar Is Back To Giving Hits
Saiyaaara spoof
Let's Discuss Abhir
H-1B Visa Crisis: Families Forced to Return, Futures at Stake
👻😈😈😈Mask Of Zorro😈😈😈👻
Jobless Poddars
Happy Birthday Kareena Kapoor 💐🎊
24 years of Ajnabee
Chunkey Panday happiest for Ahaanβs success (Saiyaara)
King leaked pictures - Shah Rukh, Abhishek and Suhana
Tabu likes a reel shading Deepika on Instagram
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 22 Sep 2025 EDT
Screening - Mera Desh Pehle - The Untold Story Of Shri Narendra Modi
jao sutra ce biti jos ljepsa epizoda,a ne znam hocu li je stici pogledati prije subote πaaa pa to bi u BV razvlacili 2-3 mjeseca πππ
Samo jos ona da to shvati. Pogledaj joj izraz lica na poslednjoj slici. Razmislja π
Nema nam Biki π a ni Dal se vise ne javlja π
djevojke,nadam se da je kod vas sve ok π€
Ali sad se ne vidi ruka. Razmisljam da ga ne secem nego da pokusam da ga prefarabam π
odgledala sam prvi dio π preslatki su
Da, meni se jako dopada kako se razvija njihov odnos. Ona ima tako mnogo poverenja u njega, On je njen prijatelj i zastitnik. π³aha,on je decko koji se moze voljeti cijeli zivot π
Samo jos ona da to shvati. Pogledaj joj izraz lica na poslednjoj slici. Razmislja πda,a malo je i drugarica forsira π
Ma da covece. Davili bi oko pola godine π π π
Fik πodleprsao drugar ππ samo smeta π
Ali sad se ne vidi ruka. Razmisljam da ga ne secem nego da pokusam da ga prefarabam ππ²najvazniji dio se ne vidi,prepravljaj ππ
Biki ce se javiti ne brini. Za Dal ne znam. Mozda je u poslu. Cini mi se da za vikend treba da preda gotov posao.Danas je imala tu pometnju pa mozda sad nadoknadjuje. Bar se nadam da nije nesto gore π
Stvarno prekrasna epizoda,od prve do posljednje scene π
Da . Jedva cekam sutrasnju. π
Razmisljam koliko bi u BV trebalo epizoda da on araskine zaruke, Sva sreca pa se ovde sve brzo razresava. πjao sutra ce biti jos ljepsa epizoda,a ne znam hocu li je stici pogledati prije subote πaaa pa to bi u BV razvlacili 2-3 mjeseca πππ
Ma da covece. Davili bi oko pola godine π π πda,stize swami a kad me vidi ovakvu ima da me nariba samo tako ππa taman cu se izvlaciti da sam bolesna i ne mogu nigdje ici π³ππ
Pokusava da joj otvori oci. Da se ne zamajava pricom o prijateljstvu, Stvari posmatracu sa strane izgledaju sasvim drugacije. ππ