Cestitam Ketlin Kavana, uopste nisam ni sumnjala u tebe...I znala sam da ces izaci na test i razbiti..u ostalom sta je to sve za tebe..sitnica...😎
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 17th Oct 2025
GREENE FLAG ⛳
NOODLES VRATH 16.10
What will Yuvraj do?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 17, 2025 EDT
This is concerning.
Welcome Back 🥳
i support farhana
Kyunki Detailed Written episode Oct 16. Pics attached (Hindi captions)
Mental health club - Only Positivity allowed 🌟
Who is most loved character in gen 4?
Debate between Kareena-Ranbir fans about who's better?
Story- Tortoise to Rabbit😜
Acha wala gunda
Anupamaa 17 Oct 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Wanna see post leap trp ?????? Geetu vs Abhimaan romance who won??
Alia channeling Gangubai in this scene from RRKPK!!!
Mera Armaan toh Green Flag Hai😌✅
Deja vu ? Do you get Deja vu ?
Zora Releasing On Trimurti Films YouTube Channel
Cestitam Ketlin Kavana, uopste nisam ni sumnjala u tebe...I znala sam da ces izaci na test i razbiti..u ostalom sta je to sve za tebe..sitnica...😎
Odoh da radim...😕
Srecan rad Dal. Ja sam za danas zavrsila. 😊
Ja pravim kratku pauzicu sada da veceram , pa nastavljam..sta cu, takav mi horoskop za ovu nedelju..😕
Proci ce i to. Jos koji dan.
Ja cekam sneg pa cu onda da zavrsavam 🤣
Proci ce ovaj nalet, ali klijenti tek treba da pristizu, tek treba da se radi..daleko je penzija..😕
Penzija!? Sta je to?! 😔
Mitolosko bice 😆
sad oboje placu 😭
Da. Otac je uopste ne razume. Sad placa svoju brzopletost. Nije mi jasno sta joj bi da prihvati bracnu ponudu. Zanima me samo kako ce se izvuci iz ovoga.Bunty ce to rijesiti ❤️
Promo. Samo sam ja isekla sve te viskove okolo da se bolje vidi.
Serija posatje sve bolja i bolja. Ne znam sta ti mislis Kety. prvo nema odugovlacenja a drugo zaplet mi se jako dopada. 😃
On me prijatno iznenadio . Nisam ocekivala da ce ovako dobro glumiti.
Ja opet na pauzi..😆 Ali veceras necu vise raditi, dosta je kume...😕
Saznali smo da je u pitanju borba protiv visoke smrtnosti medju decom..zaista human cilj..On cini mi se nema dece, ili se varam...😕
Moja rodjena sestra je riba.
Odlicna joj je logika...I ja bih isto postupila...👍🏼
Ona se bre izborila sa azdajom i zgazila Godzilu, sta je za nju mali gustercic ...
i kod nas je isto Dalu nedjelju su bili izbori i neces vjerovati da su se ljudi prodali za 100 gr.kafedosle je do toga da su pojedine stranke na predizbornim skupovima kupovali glasove dijeleci kafu 🤢 a to sto se niko nije ni pocesao da im obezbjedi krov nad glavom,nakon poplava,bilo je ponajmanje vazno 😕