Returning of the written off #63 Invited only - Page 90

Created

Last reply

Replies

1k

Views

60.6k

Users

7

4.4k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 10 years ago

Originally posted by: Daltoni

Ma , zamisli ti ovo, oni su na snimanjima zajedno po ceo dan...pa se i van snimanja ne odvajaju...ja mislim da njemu i te kako prija njeno drustvo..on mlad lud slobodan, ona mlada, luda , slobodna..eto ti belaja za par meseci...😆

Oni valjda samo ne spavaju zajedno, 😆 Ali , ko bi joj odoleo kad je vidi ovakvu. Covece, bas je lepa. 😳
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Oni valjda samo ne spavaju zajedno, 😆 Ali , ko bi joj odoleo kad je vidi ovakvu. Covece, bas je lepa. 😳

Dobro si rekla "valjda" ..😆 Tamo na setovima, imaju dremku izmedju snimanja..😆
nn027 thumbnail

Kad pogledam ove scene jasno mi je sto se toliko trudi oko "promocije". 😆
Tako je lepa. Nije njemu ni malo lako.😉 😃

Ma , zamisli ti ovo, oni su na snimanjima zajedno po ceo dan...pa se i van snimanja ne odvajaju...ja mislim da njemu i te kako prija njeno drustvo..on mlad lud slobodan, ona mlada, luda , slobodna..eto ti belaja za par meseci...😆

Dobro si rekla "valjda" ..😆 Tamo na setovima, imaju dremku izmedju snimanja..😆

A to se ne racuna. 😉
Daltoni thumbnail

IDEMO NA MARS

Milijarder hoe da poalje milion ljudi na Mars, ali ima jedan uslov (VIDEO)

Autor: rt.com. | 02.10.2014 - 13:53:00h | Komentara: 0

Elon Musk ima neodoljivu potrebu da kolonizuje Mars i to ne krije. U intervjuima on esto naglaava da se u narednih 10 godina Mars mora naseliti ljudima.

Da li e ovako izgledati ljudske naseobine na Marsu

Svojevremeno je napomenuo je da e sam stvoriti uslove da 80.000 ljudi preseli na ovu planetu.
Ipak, postoji jedan uslov - budui Marsovci moraju da budu vegetarijanci.
Ti planovi se sada odnose na milion ljudi s obzirom na to da se uozbiljio i da hoe da stvori itavu civilizaciju na crvenoj planeti.

- Mislim da postoji jak argument za multiplanetarnu naseljenost, a to je ouvanje oveanstva u sluaju nekakve katastrofe. Mora se spreiti istrebljenje - rekao je Musk.

On je svestan da bi stvaranje zaliha hrane bilo obiman poduhvat i da zahteva

mnogo novca, ali je spreman da uloi u to.

Lansiranje Muskove rakete Falkon 9 | Foto: printskrin Jutjub

Musk ve radi na osmiljavanju rakete koja se moe lako koristiti - posle lansiranja i vraanja na Zemlju, treba da bude spravljena tako da moe da krene ponovo u roku od sat vremena.

Daltoni thumbnail

Pria o Leni Stamenkovi ne prestaje da nas oduevljava (VIDEO)

Autor: A.O. | 02.10.2014 - 18:00:00h | Komentara: 0

Devojica iz Zajeara, koja je oduevila u "Pinkovim zvezdicama", pokazala je poseduje odlino muziko umee

Lena Stamenkovi

Lena Stamenkovi iz Zajeara, koja je sve oduevila u emisiji "Pinkove zvezdice" izvo'enjem pesme "Ako je vrijedilo ita", ima veliki talenat za muziku.

Osim pevakog umea, ona je pokazala da odlino svira klavir.

- Lena sama bira sebi i muziku i pesme koje slua i koje e pevati.
Ona je od malih nogu pokazivala interesovanje za muziku i videlo se da ima talenta. Ja sam bio njen prvi uitelj, pokuavajui da je upoznam sa svetom muzike i uputim je u razne anrove. Lena za nas ovde u kui nije udo. Ona je samo talentovana devojica koja mora mnogo da radi na sebi - rekao je Lenin tata Milan za TV Best.

Pogledajte kako Lena svira klavir.

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=z_eTcTKy8HY[/YOUTUBE]

nn027 thumbnail

Devojica iz Zajeara, koja je oduevila u "Pinkovim zvezdicama", pokazala je poseduje odlino muziko umee

Lena Stamenkovi

Lena Stamenkovi iz Zajeara, koja je sve oduevila u emisiji "Pinkove zvezdice" izvo'enjem pesme "Ako je vrijedilo ita", ima veliki talenat za muziku.

Ona je od malih nogu pokazivala interesovanje za muziku i videlo se da ima talenta. Ja sam bio njen prvi uitelj, pokuavajui da je upoznam sa svetom muzike i uputim je u razne anrove. Lena za nas ovde u kui nije udo. Ona je samo talentovana devojica koja mora mnogo da radi na sebi - rekao je Lenin tata Milan za TV Best.

😲 Auuu pa kao da sad ima bar 20 godina. Ko li je ovo napisao ovako?😕

Inace gledala sam je na Pinku. Devojcica je zaista neverovatna. 😊
nn027 thumbnail

IDEMO NA MARS

Milijarder hoe da poalje milion ljudi na Mars, ali ima jedan uslov (VIDEO)

Autor: rt.com. | 02.10.2014 - 13:53:00h | Komentara: 0

Elon Musk ima neodoljivu potrebu da kolonizuje Mars i to ne krije. U intervjuima on esto naglaava da se u narednih 10 godina Mars mora naseliti ljudima.

Da li e ovako izgledati ljudske naseobine na Marsu

Svojevremeno je napomenuo je da e sam stvoriti uslove da 80.000 ljudi preseli na ovu planetu.
Ipak, postoji jedan uslov - budui Marsovci moraju da budu vegetarijanci.
Ti planovi se sada odnose na milion ljudi s obzirom na to da se uozbiljio i da hoe da stvori itavu civilizaciju na crvenoj planeti.

- Mislim da postoji jak argument za multiplanetarnu naseljenost, a to je ouvanje oveanstva u sluaju nekakve katastrofe. Mora se spreiti istrebljenje - rekao je Musk.

On je svestan da bi stvaranje zaliha hrane bilo obiman poduhvat i da zahteva

mnogo novca, ali je spreman da uloi u to.

Lansiranje Muskove rakete Falkon 9 | Foto: printskrin Jutjub

Musk ve radi na osmiljavanju rakete koja se moe lako koristiti - posle lansiranja i vraanja na Zemlju, treba da bude spravljena tako da moe da krene ponovo u roku od sat vremena.

E to nije za mene.Ja nisam vegeterijanac. 😆

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=82wTyZdUyIw[/YOUTUBE]
Daltoni thumbnail

Ja sam je videla kada si ti postavila i pustila mojoj deci..U njenim godinama,koje su inace godine mog starijeg sina, ja sam ucila 2 strana jezika, isla u muzicku skolu (klavir), isla na balet i latinoamericke plesove, na folklor ,u skolu animiranog filma, citala po jednu knjigu dnevno van skolskih aktivnosti i bila najbolji djak u svom odeljenju..I sta je od mene postalo, zavrsila sam srednju muzicku skolu uporedo sa Gimnazijom,zavrsila fakultet, volim da igram i volim muziku,ponekad pogledam crtani i mogu deci satima da pricam svakakve gluposti o svetu i univerzumu,matematici,fizici,hemiji,da im pisem sastave...i sta...nista, na kraju, nista...promasaj, ne znam ko se vise razocarao u mene,moja familija ili ja sama jer sam uvek bila puna sebe...A tada su jos i bila bolja vremena...sta ova deca danasnjice mogu da ocekuju od zivota...😕

Daltoni thumbnail

E to nije za mene.Ja nisam vegeterijanac. 😆

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=82wTyZdUyIw[/YOUTUBE]

Mudro zboris..ali Nale, ako taj milijarder resi da se tamo zeni, mogla bi zacas da promenis nacin ishrane..😆
nn027 thumbnail

Lena Stamenkovi

Ja sam je videla kada si ti postavila i pustila mojoj deci..U njenim godinama,koje su inace godine mog starijeg sina, ja sam ucila 2 strana jezika, isla u muzicku skolu (klavir), isla na balet i latinoamericke plesove, na folklor ,u skolu animiranog filma, citala po jednu knjigu dnevno van skolskih aktivnosti i bila najbolji djak u svom odeljenju..I sta je od mene postalo, zavrsila sam srednju muzicku skolu uporedo sa Gimnazijom,zavrsila fakultet, volim da igram i volim muziku,ponekad pogledam crtani i mogu deci satima da pricam svakakve gluposti o svetu i univerzumu,matematici,fizici,hemiji,da im pisem sastave...i sta...nista, na kraju, nista...promasaj, ne znam ko se vise razocarao u mene,moja familija ili ja sama jer sam uvek bila puna sebe...A tada su jos i bila bolja vremena...sta ova deca danasnjice mogu da ocekuju od zivota...😕

Al' si ti stroga prema sebi. Kao da je sve gotovo i kao da nemas vise vremena da bilo sta uradis. Imas muza, dvoje divne , zdrave dece. Mlada si , obrazovana, i sve ali bas sve mozes da postignes. Nisi zakasnila ni za sta.
Negde sam procitala da je Mekdonalds u 52 godini krenuo sa biznisom.