🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Pak, 10th Match, Group A at Dubai🏏
BACK TO MUSSORIE 17.9
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 18th Sept 2025
HEALING SHUROO 18.9
Premiere - The Ba***ds Of Bollywood
Akash Ambani constantly holding radhika's hand and waist
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 18, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs SL, 11th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
Soo EMA or SR?
Anupamaa 17 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Deepika Removed From Kalki 2
Abhi-Ash Separation Rumours Is Garbage
Bollywood Celebrates Modi's 75th Birthday
The Ba***ds Of Bollywood - Reviews
Abhishek reminds me of young Puneet Issar
And Ranveer Singh was never the same anymore after that day
Nerdtastically Navratri (CC Game, Sign Up Open)
ABC Pulls Jimmy Kimmel Off Air for Charlie Kirk Comments
Who is more beautiful? Mariah Carey or Kareena Kapoor?
Buddhiya ki Nautanki
Smeki ima neke svoje probleme,o kojima ne bi da govori..a i bolje iskreno...Javice se kad bude mogla..nase misli su sa njom, i nasa ljubav...ā¤ļø
Dal, znas li mozda, cita li Smeki knjigu?
Smeki ima neke svoje probleme,o kojima ne bi da govori..a i bolje iskreno...Javice se kad bude mogla..nase misli su sa njom, i nasa ljubav...ā¤ļøZnam Dal. I razumem.Poslala sam joj linkove zato pitam.
Nadam se da ce ih otvoriti i poceti da cita..mozda je bezanje ponekad jedino pametno resenje...ili prakljaca u Smekicinom slucaju..š Sto mi dade ideju, da je musko,Smeki bi ladno mogla da bude Gospodin Grej..š
š Pa Kristijanu definitivo , u onom arsenalu, nedostaje jedna prakljaca. š
Autor: dailymail.co.uk/ Foto: Profimedia.rs 02.10.2014. - 13:06 Komentara (0)
Tiker je gedet koji izgleda kao sat, stoji na ruci i deluje sasvim obino. Ali njegova uloga je drugaija od obinog sata.
Tiker - Sat koji pokazuje koliko vam je vremena ostalo do kraja ivota | Foto: Screenshot Youtube
Ostale vesti iz kategorije
Njegova namena je da izrauna koliko vam je ostalo do kraja ivota.
Sat e bukvalno da otkucava vreme koje vam je ostalo do smrti, a to e izraunati na osnovu vaeg stila ivota.
Kauntdaun je u godinama, mesecima, danima i satima, pa ak i minutima i sekundama.
Ovaj "sat smrti" napravio je Fredrik Kolting i zove ga "Sreni sat".
Stvaralac sata tvrdi da je napravljen kako bi podsetio ljude da vie cene svoje vreme i da pametnije iskoriste vreme koje im je ostalo.
Da podesite ovaj sat potrebno je da popunite upitnik i ubacite informacije koje ukljuju medicinske podatke, alergije, bolesti...
Tako'e, treba da napiete da li ste pusac, da li konzumirate alkohol, kao i da li je bilo bolesti u njihovoj familiji poput kancera, dijabetesa...
Naknadno, oni koji nose sat treba da popune i da li vebaju, da li su fizicki aktivni...
Ovu spravu mogue je kupiti preko interneta i kota oko 64 evra.
Upoznate se satom smrti.
Kad pogledam ove scene jasno mi je sto se toliko trudi oko "promocije". šTako je lepa. Nije njemu ni malo lako.š š