Somewhere, over the rainbow #2 (Members Only) - Page 13

Created

Last reply

Replies

1k

Views

73.9k

Users

15

4.9k

Frequent Posters

Tulasi14 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Nataly

It's exactly midnight in Germany...me off to sleep...have to go to duty tomorrow...😊

Good night Tulasi...🤗 good night Rainbowians...🤗

GoodNight! Nataly!🤗
NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

Originally posted by: Tulasi14

Hi Nataly,How are you?

Hi Tulasi 🤗, Im fine...hope you are well too...😊 soon I have my vacation in Serbia and then I will have much more time for fun here, somewhere over the rainbow...⭐️see you tomorrow...😛
Tulasi14 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail + 2

Hi Tulasi 🤗, Im fine...hope you are well too...😊 soon I have my vacation in Serbia and then I will have much more time for fun here, somewhere over the rainbow...⭐️see you tomorrow...😛

i am doing ok dear,in between chatting and making my daughter study.Sure we will
Some where on the rainbow,we will dazzle,sizzle and shine⭐️🤗
Edited by Tulasi14 - 11 years ago
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
Evo me konacno , potpuno mi je zastekao kompjuter i ni makac. I onda kada se konacno odledio, nikako da ubodemo IF😲...vec sam mislila...Adio Mare...odoh 😳, ko ce ga znati gde...al' evo, Misko se umilostivio i mi smo tu 🥳...samo da postavim prevod danasnje Pratsine epizode, a onda cu da nastavim sa odgovorima tamo di sam stala.😊

Just short explanation: This days my PC is really behaving very strange😕...it is extremely slow so every post I make, takes lots of time😡...but today it was worst than ever ...
I thought we will never see IF again😲
😳...So it is really time to call a Doctor for PC 😛(hope he is not in search for his mate and will have time to check this old box (I mean my PC😆) I realized how much I would really miss this place😳 if something like this happen...So let me post translation of WU for today's Prats episode, and than I will continue to reply on your posts, my sweet dreamers 🤗

16.09.

Pappu pokusava da utesi svoju zenu hraneci je za dorucak.Ona mu kaze da ne moze da ide na molitvu i uradi pooja. Swara (mladja sestra)dolazi i kaze da joj je potrebna pomoc od snajke, i pokazuje joj Sagarikinu sliku. Snajka se iznervira kada vidi da je na slici njeno lice zaklonila Sagarikina haljina. Satya zapocinje svoju dramu i olajavanje Sagarike, kako je ona upropastila celo vencanje. Buntyjeva mama se slozila sa njom.

Bunty zamislja kako plese romanticni ples sa Sagarikom na pesmu Jab se tere nainaa...njegov prijatelj ga protrese i on se trgne iz tog sanjarenja, i vidi da je tu umesto Sagarike Satya. Bunty pita Satyu sta ona radi ovde? Ona kaze da je dosla da vidi njihove slike. Bunty joj kaze da je Kali chudail = crni djavo. Swara dolazi i on menja svoj ton kojim razgovara sa Satyom i kaze joj kako mu se svidjaju obe njihove slike i da ih obavezno urami. Ona je srecna i odlazi odatle. Swara daje Buntyju Sagarikinu adresu.

sagarikin otac je i dalje iziritiran sa ponasanjem Buntya i njegovog prijatelja i ne dozvoljava Sagariki da izadje iz kuce. Sagarika mu kaze da ce ici sa soferom i sa Pubali koja ce da je zastiti od propalica. Otac se slozi sa time i pristane da izadje. Ona ulazi u auto i odlazi sa Pubali u neku poznatu knjizaru u blizini. U isto vreme kada njen autoo napusta dvoriste, Buntyjev motor, sa Buntyjem i njegovim prijateljem, dolazi tu i oni traze Sagarikinu kucu.

Ratna kaze Pappuovoj zeni da zavrsi ritual u kuhinji. Snajka kaze da je ona mislila da ce svi u porodici da je paze i maze, ali eto, mora da radi tek sto se udala. Kaze da ce se njen lak za nokte pokvariti (unistiti) ako bude ljustila kozicu sa badema koji je potreban za Kheer (desert...slicno Halvi). Swara joj kaze da ce joj ona pomoci u ljustenju badema, ali da joj ona za to mora dati lak za nokte. Snajka pristaje na to.

Bunty stize do Sagarikine kuce i kuca na vrata. Sagarikin otac otvara vrata i naljuti se kada vidi njih dvojicu. Pocinje da vice na Buntyja, i Buntyjev prijatelj ga odvodi odatle.Bunty misli da je naljutio svog tasta.

Satya se moli Bogu da joj pomogne da se sto pre ozeni za Buntyja. Ugleda na podu nanogicu, svidi joj se i pomisli kako ce je zadrzati za sebe. Onda pogleda na kip Boga i kaze mu da ona nece to da ukrade, vec ce to dati Ammi, koja ce sigurno vratiti njoj tu nanogicu.

Bunty grdi svog prijatelja sto se nije lepo ponasao prema Sagarikinom ocu. Prijatelj mu kaze da on tada nije znao da je on snajkin otac. Bunty kaze kako je njegova mama iziritirana sa Sagarikom, a sada se njen otac isto tako oseca prema njemu. Njeov otac ga zove i kaze mu da dovede Pandita kuci, kako bi odrzao molitvu, pooju, jer snajka kuva Kheer prvi puta u njihovoj kuci. Bunty pristane. Njegov prijatelj kaze da ima ideju, ali mu Bunty kaze da prvo moraju ici kuci.

Lakshmi ceka na Pandita. Stya joj kaze da je Bunty otisao da ga dovede. Pokazuje nanogicu Ammi i pita je da nije to od tetka Rame? Amma kaze da nije. Swara joj kaze da je od Snajkine prijateljice. Satya kaze: Znaci to je od one Bengalke. Ratna uzima telefon svog oca i obavestava Sagariku da joj je tu ostala nanogica. Bunty dolazi kuci sa Panditom i vidi tu u dvoristu Sagariku. Pita je odkud ona ovde? Sags mu kaze da ju je zvala Ratna i rekla joj za Nanogicu,pa je dosla po nju i Pubali je usla da je uzme. On je poziva da udje unutra, ali ona okleva, prisecajuci se incidenta sa lampom (svecicom) On joj kaze da je njegova porodica sve to zaboravila vec odavno i insistira da udje. Sagarika pristane. Ulazi sa Buntyjem. Svi su sokirani i ljuti kada je vide.

Precap:

Sagarika kaze Pubali da su one propalice dosle do njihove kuce i da ce traziti policijsku zastitu za svog oca.

Sneha.Love thumbnail

Lava sam ukokala vec odavno...😆 jedne Novogodisnje noci tacno u ponoc, sudarili smo se, doslovce udarili celom u celo...😆 ja mu rekoh "pa kad smo se vec tako sudarili, da ti cestitam Novu Godinu" i opalih mu 3 cmokica, po 1 u svaki obraz i treci u celo i nastavih dalje da cestitam drugima...😆 a on jadnicak ostao da stoji ko ukopan na mestu, ko da ga je grom udario...🤣
A sta se sode tice, pa i ubijam ju, posebno mi je Campari Soda na meti...😆 narocito za vreme mojih odmora u Srbiji, na BG-splavovima...

Dobro vece Baby ❤️🤗 Jesi li jos tu ili si zbrisala na spavanje 😊
Eh..Gagi, Gagi...sta to bi..lego Lav na rudu...ni sam nije znao sta ga snadje😆,,,tacno mogu da zamislim tu scenu 😆😆😆
Nek ste vi meni srecni i bericetni...zauvek...evo jedan lavlji pozdrav
...grrr 😛
Hvala za Heaven 😊

Lions that love so much! ...click here to find out more http://googydog.com
A evo i od mene pozdrav...s ljubavlju 😃😆

Edited by loveansh - 11 years ago
Sneha.Love thumbnail

Mama je u Dugi, mama je u Dugi, mama je u Dugi...

dobro vece mama 🤗, dobro vece Dragice...🤗

Good evening all...🤗

Dobro vece, duso (dan kasnije 😆) Izvini sto ne odgovorih na ovo na vreme, malo sam pogubljena ovih dana, a i Misko me ne slusa...Drago mi je da ti se svidela torta, i da je ovaj drugi broj Duge poceo zestokim tempom 😆

A Duga jeste posebno mesto za sanjalice velikog srca...
And Rainbow CC is a special place for dreamers with big heart...

unicorns just make me feel alive. they make me dream big... thankyou to all my friends and believes of unicorns
Unicorns Believe. GoodThinkInc.com discount code: 10% off: UNICORNSIS10
Check what I found :
Unicorns can summon rainbows so that they will look sufficiently majestic in the evening light. Only the most technicolor rainbows are allowed to serve unicorns this way.
...guess,
we
summon our rainbow...and we all look majestic...😃
Unicorns can summon rainbows so that they will look sufficiently majestic in the evening light. Only the most technicolor rainbows are allowed to serve unicorns this way.

Sneha.Love thumbnail

Originally posted by: vibraj

My sentence is: I shot a doctor because that's how I roll!!😆 Gosh, I became murderous, this is so funny, thanks Branka for the laughs!😆

😆 Hello Vibha, my dear friend ❤️ 🤗 Glad you liked the game, and what a result...🤣
Looks like we are all on some kind of killer spree..some of us drunk, some rolling 😆
It was a fun playing it.Thank you all for participating 👍🏼
Glad you liked all those rainbow items I collected
😊 people really love rainbows 😃

And since you were a sport and love the game, and Unicorns are connected with rainbows, I found another game to play (I promised it is a last one for now...from tomorrow we are starting our SidYusha journey😳) so who like to play...join me 😆 to discover what would your Unicorn name be 😉😆

Evo jos jedne igre, poslednje za sada, da ne ispadne da sam totalno podjetinjila...daklem od sutra pocinjemo nase SY putovanje, ali pre toga, hajde da otkrijemo kakvo bi nam bilo ime da smo kojim cudom Jednorog...koji su inace povezani sa Dugom i prica se da mogu da prizovu Dugu i to onu najljepsih boja kako bi naspram nje bili jos ljepsi...Evo ja cu zapoceti , a vi mi se slobodno pridruzite...tko zeli, naravno...😃

Perky Yellow Banana--Dashing Fluffy Tutu-- Sunshine Prancing Unicorn--Bubbles Oompa Loompa -- Merry Floating Bubbles--Merry Sugar Socks xD
Evo, mislim da je jednostavno, moje bi ime da sam Jednorog bilo: Bubbles-floating Bubbles🤣...mislim...Bubbles - Lebdeci mjehuric...

So here I go first...I think it is easy to put up together your Unicorn name...😆😆😆
Mine is: Bubbles - floating Bubbles ...😆 I will do it for our SidYusha as well...😉😆

Prats...if Unicorn, would be called: Silly Blue Berry 😆
Sid...if Unicorn, would be called: Sassy Oompa Loompa
🤣
Sneha.Love thumbnail

Originally posted by: nehageet

In birthday game my sentence is...

I danced with a homeless guy because i m retarded 😳

Thank you for playing this game Neha 😊 (this is a color you were wearing while playing, right?)
As for result, at least you did not kill some pickle, soda or Doctor... you were dancing 😊

I am happy that you liked all those yummy rainbow things. and that you have fun here in Rainbow place, giving us at the same time a pleasure to enjoy in your beautiful Prats creations
⭐️

So this is for you and all the other Rainbow Residents 😊 Love ya all !!! 🤗

MORNING MY SWEET FRIENDS XXX
Edited by loveansh - 11 years ago
Sneha.Love thumbnail

WOW NEHA!!!!🤗 This is so beautiful, lovely Quotes, dear ⭐️ I added the first one as well, about Rainbow and Friendship 👏👏👏 Thank you

This days when my PC will be in better condition, I will add this quotes on the first page our Rainbow CC, because they deserve to be there...AWESOME!!! Love it!!!😊
Love... (Humanity at it's best. A kind thought, to whomever your "higher power" may be. A kind thought is never wrong.)

riya_ss9 thumbnail
15th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Nice game Vibs, and my sentence is I went out with my sister because I was high. 😆