Ne znam, ali mislim da ce uskoro da zavrse sa NA. Ne mogu zauvek ovako.Toliko sam iznervirana da ne mogu HHN da gledam 😡😆
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 2nd September 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 2, 2025 Episode Discussion Thread
ABHEERA IN JAIL 2.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 03 Sep 2025 EDT
What’s the upcoming track??
Bacha chor is such an incompetent lawyer🤦♀️
LIFE IN JAIL 3.9
Mrunal Thakur Called Mean Girl
I wanted Abheera’s fate for Akshara
Anupamaa 02 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Janhvi Kapoor In Talks For Chaalbaaz Remake
In this gen Cliff wali legacy maut will not happen
Finally a beauty queen who is star material!!
Real Woman Power Farhana
Gen 5 - Posted on Saas Bahu Official Page
Jee Le Zaraa Is Happening
Ne znam, ali mislim da ce uskoro da zavrse sa NA. Ne mogu zauvek ovako.Toliko sam iznervirana da ne mogu HHN da gledam 😡😆
As the tracks and the story is progressing further, Dadisa will go to school to learn and will be seen wearing a school uniform. It seems it is a new way to make people aware about education.
Dadisa who is a stern and orthodox person by nature, will be seen in a new look. She will leave her Rajasthani look to get into this look.
Uh koja epizoda u EBP,Kalinda dobila pismo od bivseg muza,koji ju je zlostavljo i pobjegla je od njega,sad neki smatraju na IF da je to onaj Guru od NA ,koji bio kod njih kad je NA prepisao pola svoje firmi Asthi.
Mnogi pretpostavljaju da je taj covjek bioloski otac od Asthe i da je moguce da je to pismo testament kojim ostavlja svoje bogastvo Asthi😃,a NA je vec pola svoga poduzetnistva preveo na Asthu i Slocka,a uz to suraduje sa tim covjekom.Znaci Astha bi mogla biti bogata nasljednica,koja bi mogla NA doterati do prosjackog stapa a da on nezna ko iza toga stoji.😃 uh ovo bi stvarno bilo predobro😈,al vidjet cemo tek Kalinda skasti otvoriti ono pismo i procita.