Returning of the written off #60 Invited only - Page 8

Created

Last reply

Replies

1k

Views

51k

Users

7

4.8k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Kazu kako ce BV imati veliki preskok..ako je verovati izvoru,onda ce Shanki glumiti Jagdishevog sina , i od stare ekipe glumaca ostace samo on i Shurekha ( Kaljani) ,ali nisu rekli u kojoj ulozi ce ona biti..Kazu da u seriji nece ostati ni Sidarth kao Siv ,ni Toral kao Anandi ..(pa tu stoji otvorena opcija da ce ih zameniti novi glumci predpostavljam..)
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Kety76

imam malo vremena 😭
on ce sutra kuci jer mora ovdje da zavrsi sa ovim poslom,dokumenti,itd.dok gore dobije dozvolu za boravak ( a bude brzo)
a ne smijem mu pokazati tugu jer smo previse vezani i on je veliki emotivac 😭
ne zelim da mu poremetim planove
u glasu sam mu osjetila da je zadovoljan i da je to ono sto je cekao i zelio
zato ne zelim da osjeti da sam tuzna 😭

Ako ti je za neku utehu ,on je srecan i nada se boljem zivotu i novim iskustvima...😃
A i moj rodjeni brat uskoro odlazi u Nemacku da radi,ko zna,mozda se sretnu ili rade zajedno..moj brat je veterinar 😃

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

🤣 🤣 A koga si izazvala ? 😲 Red je ?🤣 ☢️ 🤣

Ne bih da imenujem ☢️
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Drya

Ne bih da imenujem ☢️

Znam na koga mislis..🤣 Da pogodim,ima izrazajne oci... 🤣
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

I Barun Sobti..😉😆

evo popravni 😆
Edited by Kety76 - 11 years ago
Kety76 thumbnail

Ako ti je za neku utehu ,on je srecan i nada se boljem zivotu i novim iskustvima...😃
A i moj rodjeni brat uskoro odlazi u Nemacku da radi,ko zna,mozda se sretnu ili rade zajedno..moj brat je veterinar 😃

tvoj brine o zivotinjama a moj o ljudima 😆
Vodit ce jednu manju zdravstvenu ustanovu u Rosenheimu
Kety76 thumbnail

Kazu kako ce BV imati veliki preskok..ako je verovati izvoru,onda ce Shanki glumiti Jagdishevog sina , i od stare ekipe glumaca ostace samo on i Shurekha ( Kaljani) ,ali nisu rekli u kojoj ulozi ce ona biti..Kazu da u seriji nece ostati ni Sidarth kao Siv ,ni Toral kao Anandi ..(pa tu stoji otvorena opcija da ce ih zameniti novi glumci predpostavljam..)

Indijke na BV forumu kazu da su rekli da nema zamjene glumaca nego da likovi zavrsavaju pricu
tj.Tansh zavrsava pricu u BV
Kety76 thumbnail

mozete li vjerovati da su ovo slike 😲 koji umjetnik 👏
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Kety76

Indijke na BV forumu kazu da su rekli da nema zamjene glumaca nego da likovi zavrsavaju pricu
tj.Tansh zavrsava pricu u BV

E bilo jei red da zavrse,mnogo je brate.Znaci taman kad su se zdruzili oni ih razdvajaju hm bezobrazluk.Eto sad ce doticna moci da kaze da je imala znacajnu ulogu👏,doduse kao zamena ali dobro san joj se ostavrio ,jel ona bese rekla da je sanjala da igra Anandi😆
Kety76 thumbnail

Siddharth Shukla turns a judge for the Male Model Hunt event!

TV's hunk Siddharth Shukla judges a male hunt event.

Monday, August 25, 2014 | 3:53:37 PM IST (+05:30 GMT) | Copyright: India-forums.com/TellyBuzz | 7 Comments | 373 Views

Dashing and hunk Siddharth Shukla is currently seen in Sphere Origin's popular show Balika Vadhu on Colors as Shiv. Having made his debut with the film Humpty Sharma Ki Dulhaniya, the actor is riding high with its success. Siddharth is too loved by the audience for his acting skills in the show Balika Vadhu. Being a successful actor, Siddharth got a chance to relive his modeling days as he was the judge for a Male Model Hunt event.

Dating back, Siddharth is a model by profession. While he was the runner-up of the Gladrags Manhunt event, he has judged many such events with B-town's heartthrob John Abraham. Now after a few years the actor has got a golden opportunity to judge another male hunt event along with popular faces like Jay Bhanushali, Sangram Singh and Payal Rohatgi.

We got in touch with Siddharth but due to his busy schedule the actor could only manage to say, "Yes, I am judging a show but can't talk much about it."

Well we completely understand that how busy an actor's life is. We wish Siddharth Shukla all the best for the future endeavors!

bijelo mu tako dobro stoji 😛