Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 10th Sep '25
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 11th Sept 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 11, 2025 EDT
🏏T20 Asia Cup 2025- Ind vs UAE 2nd Match, Group A, Dubai 🏏
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 27
KIARA EXPOSED 11.9
🏏T20 Asia Cup 2025- BD vs HK 3rd Match, Group B, Abu Dhabi 🏏
🏠Caption Writing Contest -Bring Pictures to Life!🏠
Navri and her eternal victimisation
"I don't like women who are too thin" : Bipasha Basu
Anupamaa 10 -11 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
🏏Cricket Forum Banner Contest Announcement🏏📢
When Love Finally Grew Up ~ A Rumya Three-Shot [Completed]
MAJOR REVAMP TIME FOR STAR PLUS
Patrama Prem ~ A Gosham SS
obro jutro, ja vec bila da ispozavrsavam obaveze..od 6 jutros kao i obicno udarnicki..๐
Drago mi je da se osecas dobro i da je sve OK. ๐
Pa sad..๐ Ali zdrava sam,sto je najvaznije..๐Na zdravlje sam i mislila a za ostalo... bice bolje ja se nadam. ๐
Ja posla malo pre kod frizerke da se ofarbam,posle 8 meseci, toliko od prilike nisam bila..i svekrva me zaustavlja,kao gde ces ti, te pare iskoristi za nesto pametno, ostavi da imas za decu,za staklo, ce dodas pa ce registrujes kola, platices majstoru..a evo i racuni dosli ..๐ญ I ja joj se lepo okrenem..pa kako te nije sramota , pa vidi me na sta licim..a ona meni, pa neka te neka od onih tvojih drugarica sa interneta ofarba (ironicno ) da sacuvas neki dinar.. I tako ja , posto ne mogu sebi da priustim frizerku, zamoljavam da me ofarbate ako ste u mogucnosti..
๐คฃ๐ญ๐ญznas,ponekad se pitam da li su pojedine zene zaledile svoje srce i potpuno zaboravile na majcinske osjecaje ๐da li tako kaze i svojoj kcerki,da li i njoj svekrva tako naklapa kao da joj je 5 godina ๐ก
A ne, njena cerka ide svaki dan ali sama zaradjuje, mama ni njoj ne daje nista,kao ni mom muzu..za moju svekrvu je sve luksuz,cak i hrana..ne umem da ti objasnim,takva je,stisnuta..i ja verujem da ona u svojoj glavi misli da mi cini uslugu time sto mi stalno govori da stedim ,da stiskam jer nema..i s njene tacke gledista je u pravu..ali covece, ja se ne luksuziram, samo hocu da se ofarbam,da sredim kosu,da izadjem normalna medju ljude..i ona ne moze da mi zabrani ali ja posle njenih reci ne mogu da odem jer ce posle ,kad potrosim novac koji mi je tata poslao, i nemam,reci da je to zbog frizerke iako uopste nije tako...Drugo, ona i svekar nikada nista lepo nisu rekli , sve sto znaju je da kritikuju, i to mene, zbog dece,jer ne radim, jer imam prasinu u cosku,jer nisam pokupila ves, lisce..nikad im nista nije dobro..i koliko god se ja trudila,samo me grde i nista im nije dobro..a ja se ubijam ko luda pokusavajuci da svima ugodim..A da barem imam podrsku od svojih roditelja,nego ni to..(znate vec moju situaciju da sam odrasla sa nanom i dedom ) E jedino me deca podrzavaju i kazu im lepo sve u oci,pogotovu stariji sin...Komsije kad vide sta mi rade,prosto im bude glupo pa mi kazu, sto si bre budala,sto im to dozvoljavas, a ja sve mislim, moji su, kakvi su takvi su, niko sa strane mi ne moze biti bolji..pa trpim...ljudi u klimaksu,sta cu im ..๐Pa stvar je vrlo jednostavna. Obzirom da je tako svejedno da li ces ili neces nesto uraditi jer ce svakako oni kritikovati pa potrudi se bar da njih dvoje budu u pravu. Lepo nista nemoj ni raditi pa kad si lenja onda budi lenja.Sto se vise trudis oni vise kritikuju. Lepo si im pokazala koji taster treba da pritisnu kad si ti u pitanju. Nema nista od toga Dal. samo ces izgubiti zdravlje i samopostovanje. Dobra im biti nikad neces, Onda bar budi dobra sebi. Nemoj im dozvoliti da ti to rade jer za to opravdanja nema i ne priznam nista od ovog sto si napisala da su u pravu. Nisu i tacka. ๐ก
To si u pravu, sta god da uradim,nista nije dobro..i kad svi vide da jeste ,oni cute, a ja sam kriva i kad deca nesto urade-nisam ih naucila , i kad moj muz nesto uradi-nezadovoljan je kuci , i kad je lose vreme-ja sam baksuz pa se vreme promenilo..ja sam uzrok svog zla na svetu i tako je bilo od prvog dana kada sam se udala..๐คข A kazem im ja ponekad,ali normalno drzim onu granicu postovanja jer sam tako vaspitana, jednostavno nisam u stanju da se spustim na njihov nivo..๐
Dogovoreno..๐ค
Znaci ides za godinu dana, resila si ๐
Ja mnogo volim ovog lika..Veceras (zdravlje Boze) idem sa svamijem na rostiljijadu u Leskovac jer on nastupa od 22 h..
Smeki, hoces da te pokupim usput ?๐
Apsolutno i ne treba da se spustis na taj nivo. Ti ne da ne treba nista da pricas nego ne treba ni da radis ono sto nije tvoj posao. Tvoj posao su tvoja kuca i tvoja deca a oni i njihova kuca su njihova stvar. S tim u vezi i njen gips i njena cerka i i sve njeno.Stav Dal. Samo stav. Nista vise a te varijante svadjanja kao na pijaci... to ostavi njoj.
Ja mnogo volim ovog lika..Veceras (zdravlje Boze) idem sa svamijem na rostiljijadu u Leskovac jer on nastupa od 22 h..
obro jutro, ja vec bila da ispozavrsavam obaveze..od 6 jutros kao i obicno udarnicki..๐
Drago mi je da se osecas dobro i da je sve OK. ๐
Pa sad..๐ Ali zdrava sam,sto je najvaznije..๐Na zdravlje sam i mislila a za ostalo... bice bolje ja se nadam. ๐
Ja posla malo pre kod frizerke da se ofarbam,posle 8 meseci, toliko od prilike nisam bila..i svekrva me zaustavlja,kao gde ces ti, te pare iskoristi za nesto pametno, ostavi da imas za decu,za staklo, ce dodas pa ce registrujes kola, platices majstoru..a evo i racuni dosli ..๐ญ I ja joj se lepo okrenem..pa kako te nije sramota , pa vidi me na sta licim..a ona meni, pa neka te neka od onih tvojih drugarica sa interneta ofarba (ironicno ) da sacuvas neki dinar.. I tako ja , posto ne mogu sebi da priustim frizerku, zamoljavam da me ofarbate ako ste u mogucnosti..
๐คฃ๐ญ๐ญznas,ponekad se pitam da li su pojedine zene zaledile svoje srce i potpuno zaboravile na majcinske osjecaje ๐da li tako kaze i svojoj kcerki,da li i njoj svekrva tako naklapa kao da joj je 5 godina ๐ก
A ne, njena cerka ide svaki dan ali sama zaradjuje, mama ni njoj ne daje nista,kao ni mom muzu..za moju svekrvu je sve luksuz,cak i hrana..ne umem da ti objasnim,takva je,stisnuta..i ja verujem da ona u svojoj glavi misli da mi cini uslugu time sto mi stalno govori da stedim ,da stiskam jer nema..i s njene tacke gledista je u pravu..ali covece, ja se ne luksuziram, samo hocu da se ofarbam,da sredim kosu,da izadjem normalna medju ljude..i ona ne moze da mi zabrani ali ja posle njenih reci ne mogu da odem jer ce posle ,kad potrosim novac koji mi je tata poslao, i nemam,reci da je to zbog frizerke iako uopste nije tako...Drugo, ona i svekar nikada nista lepo nisu rekli , sve sto znaju je da kritikuju, i to mene, zbog dece,jer ne radim, jer imam prasinu u cosku,jer nisam pokupila ves, lisce..nikad im nista nije dobro..i koliko god se ja trudila,samo me grde i nista im nije dobro..a ja se ubijam ko luda pokusavajuci da svima ugodim..A da barem imam podrsku od svojih roditelja,nego ni to..(znate vec moju situaciju da sam odrasla sa nanom i dedom ) E jedino me deca podrzavaju i kazu im lepo sve u oci,pogotovu stariji sin...Komsije kad vide sta mi rade,prosto im bude glupo pa mi kazu, sto si bre budala,sto im to dozvoljavas, a ja sve mislim, moji su, kakvi su takvi su, niko sa strane mi ne moze biti bolji..pa trpim...ljudi u klimaksu,sta cu im ..๐Pa stvar je vrlo jednostavna. Obzirom da je tako svejedno da li ces ili neces nesto uraditi jer ce svakako oni kritikovati pa potrudi se bar da njih dvoje budu u pravu. Lepo nista nemoj ni raditi pa kad si lenja onda budi lenja.Sto se vise trudis oni vise kritikuju. Lepo si im pokazala koji taster treba da pritisnu kad si ti u pitanju. Nema nista od toga Dal. samo ces izgubiti zdravlje i samopostovanje. Dobra im biti nikad neces, Onda bar budi dobra sebi. Nemoj im dozvoliti da ti to rade jer za to opravdanja nema i ne priznam nista od ovog sto si napisala da su u pravu. Nisu i tacka. ๐ก
To si u pravu, sta god da uradim,nista nije dobro..i kad svi vide da jeste ,oni cute, a ja sam kriva i kad deca nesto urade-nisam ih naucila , i kad moj muz nesto uradi-nezadovoljan je kuci , i kad je lose vreme-ja sam baksuz pa se vreme promenilo..ja sam uzrok svog zla na svetu i tako je bilo od prvog dana kada sam se udala..๐คข A kazem im ja ponekad,ali normalno drzim onu granicu postovanja jer sam tako vaspitana, jednostavno nisam u stanju da se spustim na njihov nivo..๐Apsolutno i ne treba da se spustis na taj nivo. Ti ne da ne treba nista da pricas nego ne treba ni da radis ono sto nije tvoj posao. Tvoj posao su tvoja kuca i tvoja deca a oni i njihova kuca su njihova stvar. S tim u vezi i njen gips i njena cerka i i sve njeno.Stav Dal. Samo stav. Nista vise a te varijante svadjanja kao na pijaci... to ostavi njoj.
Ne mogu Nado..pa da mi je smrtni neprijatelj u nevolji a ne baka i tetka moje deca..Neka se one oporave i neka im ide napredica u zivotu, a ja cu ,kao i do sada, da joj se sklanjam s puta da me sto manje zakaci..๐
jesam Dalmoram cekati da prodje godina zbog kontrolau medjuvremenu muz ce sve pripremitiOn sad zivi u stanu u centru Beca,ali to nije mjesto za djecuSad ce traziti stan u predgradju,gdje mirnije i ima vise slobodnog prostora za sinaNajam tog stana mu istice u maju pa ce onda traziti ono sto nama odgovaraEto dogovorile smo se,ja to ozbiljno mislim,da znas ๐ค