Returning of the written off #60 Invited only - Page 34

Created

Last reply

Replies

1k

Views

51k

Users

7

4.8k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: smeker

Dobro jutro, ja vec bila da ispozavrsavam obaveze..od 6 jutros kao i obicno udarnicki..😃

Drago mi je da se osecas dobro i da je sve OK. 😃
Pa sad..😕 Ali zdrava sam,sto je najvaznije..😃
Na zdravlje sam i mislila a za ostalo... bice bolje ja se nadam. 😊

Ja posla malo pre kod frizerke da se ofarbam,posle 8 meseci, toliko od prilike nisam bila..i svekrva me zaustavlja,kao gde ces ti, te pare iskoristi za nesto pametno, ostavi da imas za decu,za staklo, ce dodas pa ce registrujes kola, platices majstoru..a evo i racuni dosli ..😭 I ja joj se lepo okrenem..pa kako te nije sramota , pa vidi me na sta licim..a ona meni, pa neka te neka od onih tvojih drugarica sa interneta ofarba (ironicno ) da sacuvas neki dinar.. I tako ja , posto ne mogu sebi da priustim frizerku, zamoljavam da me ofarbate ako ste u mogucnosti..

🤣

Kazi svekrvi da me ceka u subotu, da ja nju ofarbam ima da bude prelepa😡

Smekiii ❤️ ❤️ ❤️ 🤗

prenesi joj i nase "pozdrave". 😡
Edited by nn027 - 11 years ago
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

A ne, njena cerka ide svaki dan ali sama zaradjuje, mama ni njoj ne daje nista,kao ni mom muzu..za moju svekrvu je sve luksuz,cak i hrana..ne umem da ti objasnim,takva je,stisnuta..i ja verujem da ona u svojoj glavi misli da mi cini uslugu time sto mi stalno govori da stedim ,da stiskam jer nema..i s njene tacke gledista je u pravu..ali covece, ja se ne luksuziram, samo hocu da se ofarbam,da sredim kosu,da izadjem normalna medju ljude..i ona ne moze da mi zabrani ali ja posle njenih reci ne mogu da odem jer ce posle ,kad potrosim novac koji mi je tata poslao, i nemam,reci da je to zbog frizerke iako uopste nije tako...Drugo, ona i svekar nikada nista lepo nisu rekli , sve sto znaju je da kritikuju, i to mene, zbog dece,jer ne radim, jer imam prasinu u cosku,jer nisam pokupila ves, lisce..nikad im nista nije dobro..i koliko god se ja trudila,samo me grde i nista im nije dobro..a ja se ubijam ko luda pokusavajuci da svima ugodim..A da barem imam podrsku od svojih roditelja,nego ni to..(znate vec moju situaciju da sam odrasla sa nanom i dedom ) E jedino me deca podrzavaju i kazu im lepo sve u oci,pogotovu stariji sin...Komsije kad vide sta mi rade,prosto im bude glupo pa mi kazu, sto si bre budala,sto im to dozvoljavas, a ja sve mislim, moji su, kakvi su takvi su, niko sa strane mi ne moze biti bolji..pa trpim...ljudi u klimaksu,sta cu im ..😕

sve je to ok
ali ti moras staviti neku granicu dokle mogu ici
sto vise popustas i spustas glavu oni ce ici dalje i biti bezobrazniji jer vide da mogu
Slusaj,ja cu tek za godinu ici u Bec
Ako se dotad ne snadjes,vodim te sa sobom
Gore uvijek mozes naci posao
A vidjet cu i sa bratom,dok se on malo snadje
Pa bar da radis po 3 mjeseca
kasnije mozes i djeci izvuci,a on ako hoce ako ne nek cuva mamu i tatu
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: nn027

Smekiii ❤️ ❤️ ❤️ 🤗

prenesi joj i nase "pozdrave". 😡

Nado 🤗 naravno 😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: smeker

Kazi svekrvi da me ceka u subotu, da ja nju ofarbam ima da bude prelepa😡

🤣 🤣
nn027 thumbnail

Dobro jutro, ja vec bila da ispozavrsavam obaveze..od 6 jutros kao i obicno udarnicki..😃

Ja posla malo pre kod frizerke da se ofarbam,posle 8 meseci, toliko od prilike nisam bila..i svekrva me zaustavlja,kao gde ces ti, te pare iskoristi za nesto pametno, ostavi da imas za decu,za staklo, ce dodas pa ce registrujes kola, platices majstoru..a evo i racuni dosli ..😭 I ja joj se lepo okrenem..pa kako te nije sramota , pa vidi me na sta licim..a ona meni, pa neka te neka od onih tvojih drugarica sa interneta ofarba (ironicno ) da sacuvas neki dinar.. I tako ja , posto ne mogu sebi da priustim frizerku, zamoljavam da me ofarbate ako ste u mogucnosti..

🤣

😭😭

znas,ponekad se pitam da li su pojedine zene zaledile svoje srce i potpuno zaboravile na majcinske osjecaje 😕
da li tako kaze i svojoj kcerki,da li i njoj svekrva tako naklapa kao da joj je 5 godina 😡

A ne, njena cerka ide svaki dan ali sama zaradjuje, mama ni njoj ne daje nista,kao ni mom muzu..za moju svekrvu je sve luksuz,cak i hrana..ne umem da ti objasnim,takva je,stisnuta..i ja verujem da ona u svojoj glavi misli da mi cini uslugu time sto mi stalno govori da stedim ,da stiskam jer nema..i s njene tacke gledista je u pravu..ali covece, ja se ne luksuziram, samo hocu da se ofarbam,da sredim kosu,da izadjem normalna medju ljude..i ona ne moze da mi zabrani ali ja posle njenih reci ne mogu da odem jer ce posle ,kad potrosim novac koji mi je tata poslao, i nemam,reci da je to zbog frizerke iako uopste nije tako...Drugo, ona i svekar nikada nista lepo nisu rekli , sve sto znaju je da kritikuju, i to mene, zbog dece,jer ne radim, jer imam prasinu u cosku,jer nisam pokupila ves, lisce..nikad im nista nije dobro..i koliko god se ja trudila,samo me grde i nista im nije dobro..a ja se ubijam ko luda pokusavajuci da svima ugodim..A da barem imam podrsku od svojih roditelja,nego ni to..(znate vec moju situaciju da sam odrasla sa nanom i dedom ) E jedino me deca podrzavaju i kazu im lepo sve u oci,pogotovu stariji sin...Komsije kad vide sta mi rade,prosto im bude glupo pa mi kazu, sto si bre budala,sto im to dozvoljavas, a ja sve mislim, moji su, kakvi su takvi su, niko sa strane mi ne moze biti bolji..pa trpim...ljudi u klimaksu,sta cu im ..😕

Pa stvar je vrlo jednostavna. Obzirom da je tako svejedno da li ces ili neces nesto uraditi jer ce svakako oni kritikovati pa potrudi se bar da njih dvoje budu u pravu. Lepo nista nemoj ni raditi pa kad si lenja onda budi lenja.
Sto se vise trudis oni vise kritikuju. Lepo si im pokazala koji taster treba da pritisnu kad si ti u pitanju. Nema nista od toga Dal. samo ces izgubiti zdravlje i samopostovanje. Dobra im biti nikad neces, Onda bar budi dobra sebi. Nemoj im dozvoliti da ti to rade jer za to opravdanja nema i ne priznam nista od ovog sto si napisala da su u pravu. Nisu i tacka. 😡
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Kety76

🤣🤣

jao bre Smeki,super ti je ideja 😆
a ti Dal sad nju malo podkaci,kazi da ce ti u subotu doci kolegica sa neta da vas obje ofarba 😆

🤣 🤣
Daltoni thumbnail

😆 znamo ko posljednjih dana cesto pravi selfije 😆

Bunti babu..
😉
nn027 thumbnail

🤣

Rece li ti ono da je zena slomila nogu? Pa kako jezicinu nije slomila? Vidi posle ovog joj ja ne bih otvorila vrata . Lepo bih gospodju uputila na patronazne sestre i rekla joj neka plati pomoc u kuci. Da ti je pola od toga dala jer brines o njoj mogla si otici vec 10 puta kod frizera. Nekim ljudima jednostavno jasno i glasno treba reci sad je dosta. Ako to ne uradis nahebala si. I jos nesto. Pokupi se i idi kod frizera, Mislim ovo najozbiljnije. Nemoj da saginjes glavu. Svega ce biti samo tebe nece. Nedaj da ti to radi Dal. Ne daj. 😡

Jeste, znas sve..ona je vec mesec dana u gipsu, a i zaovu operisanu gledam ,sve je na meni , i nije mi tesko,samo kad bi i jezik polomila..😆
Ne mogu nale da odem, ne posle njenih reci, ..uskoro cu opet biti bez para, zatrebace mi kasicica vegete,a ona ce da mi samozadovoljnim glasom reci : Eto, da nisi isla kod frizerke imala bi da kupis vegetu !! 😡 😡

Ma zabole te bre. Kako da ti objasnim da ne razmisljas tako. Ona ce to reci svakako. Ako nije frizura bice nesto drugo. A na kraju krajeva ja bih namerno pozajmila od komsinice a ne od nje. Ko je hebe.
Edited by nn027 - 11 years ago
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Pa stvar je vrlo jednostavna. Obzirom da je tako svejedno da li ces ili neces nesto uraditi jer ce svakako oni kritikovati pa potrudi se bar da njih dvoje budu u pravu. Lepo nista nemoj ni raditi pa kad si lenja onda budi lenja.
Sto se vise trudis oni vise kritikuju. Lepo si im pokazala koji taster treba da pritisnu kad si ti u pitanju. Nema nista od toga Dal. samo ces izgubiti zdravlje i samopostovanje. Dobra im biti nikad neces, Onda bar budi dobra sebi. Nemoj im dozvoliti da ti to rade jer za to opravdanja nema i ne priznam nista od ovog sto si napisala da su u pravu. Nisu i tacka. 😡

To si u pravu, sta god da uradim,nista nije dobro..i kad svi vide da jeste ,oni cute, a ja sam kriva i kad deca nesto urade-nisam ih naucila , i kad moj muz nesto uradi-nezadovoljan je kuci , i kad je lose vreme-ja sam baksuz pa se vreme promenilo..ja sam uzrok svog zla na svetu i tako je bilo od prvog dana kada sam se udala..🤢 A kazem im ja ponekad,ali normalno drzim onu granicu postovanja jer sam tako vaspitana, jednostavno nisam u stanju da se spustim na njihov nivo..😕

Daltoni thumbnail

sve je to ok
ali ti moras staviti neku granicu dokle mogu ici
sto vise popustas i spustas glavu oni ce ici dalje i biti bezobrazniji jer vide da mogu
Slusaj,ja cu tek za godinu ici u Bec
Ako se dotad ne snadjes,vodim te sa sobom
Gore uvijek mozes naci posao
A vidjet cu i sa bratom,dok se on malo snadje
Pa bar da radis po 3 mjeseca
kasnije mozes i djeci izvuci,a on ako hoce ako ne nek cuva mamu i tatu

Dogovoreno..🤗

Znaci ides za godinu dana, resila si 😃
Edited by Daltoni - 11 years ago