Dobro sam...ali sam morala da popijem med i vodu..😕
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 30th Aug 2025 - WKV
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 30 Aug 2025 EDT
MAIRA KNOWS 30.8
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 31 Aug 2025 EDT
Monsoon Magic Micro-fiction Contest Felicitation Ceremony
Throw back! When katrina did not take 'gentle' gently from Shah!
Param Sundari opens well
Nazar laga hua anda mein nahi khaata
Queen 2 Tanu Weds Manu 3 Get Rolling
Vicky says Katrina hates ‘honest feedbacks’ about her acting but…..
Unseen bollywood pics
Amaal has a message for his Phansss 😇
Trailer - Do You Wanna Partner - Tamannaah Bhatia Diana Penty
CASE IN COURT 31.8
Anupamaa 31 Aug 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Sidharth Malhotra future prediction!!! From what his future says!!!!
Anupamaa completes FIVE Years !! Fifth Anniversary Celebrations
CID episode 75 - 30th August
The Curry-ous Readers 🍛 Book Talk Reading Challenge September 2025
Dobro sam...ali sam morala da popijem med i vodu..😕
Pa bolje je mozda i to nego li nebuloze od 2000 epizoda 🤢 Sada uvek mozemo da gledamo Rudija od pocetka po vise puta..😃
Pa sad..😕 Ali zdrava sam,sto je najvaznije..😃
ajde Dal javi se,vec me polako hvata nervoza 😔
I mene. Cekam.
Dobro sam...ali sam morala da popijem med i vodu..😕🤗 je li jutros bolje
Jeste..cak sa bila decijim bajsom u nabavku..😆 To je bilo nesto prolazno , naislo ..😃
Sreo sam je danas. Nju. Nekad moju vilu tuznih ociju. Sakrila je pogled iza pramenova kose, a ja sam osecao po tonu njenih koraka, koliko me u njoj jos uvek ima. Cinilo mi se da je htela zastati, mozda nesto reci, ali je samo neki grc bola njenim licem preleteo, zaledio joj osmeh i ona je produzila dalje. Nije se okrenula. Znam je, ne okrece se ona nikada, znam i zasto. Ja sam jos uvek njena bol, koji vec dugo na dusi nosi kao oziljak. Koji ne zarasta. Samo to preda mnom ne pokazuje. Rekla je jednom da sam ja njena kazna, smejao sam se tada, a sada. Sada sebe trujem krivicom zbog tuge u njenim ocima, nije prebolela, vidim to po tisini koja medju nama gradi zidove. Ona se povukla u svoju tamu, obnavljajuci rusevine unutar sebe. Sama nosi svoju bol, kao teret sudbine. Ponekad pozelim samo jos jednom da njeno lice uzmem u svoje dlanove, da u njenim ocima pronadjem sebe, a znam da je to nemoguce. Ta ogledala ja sam razbio, bolje da produzim dalje, da zaboravim, odem... Ipak, samo sam hteo da joj kazem: "Oprosti sebi i kreni dalje moja vilo. Zar je tvoja magija zaspala? Skini okove tuge i poleti nekome ko ce te znati voleti, onako kako ja nisam mogao, smeo, a samo Bog zna da sam zeleo. Ali kasno..." Njeni su se koraci niz ulicu gubili, a meni se samom cinilo da negde u dubini sebe jos ih mogu cuti kako bolom odzvanjaju. Samo sam prosaptao: "Budi mi srecna, vilo tuznih ociju."
Jeste..cak sa bila decijim bajsom u nabavku..😆 To je bilo nesto prolazno , naislo ..😃