Returning of the written off #60 Invited only - Page 30

Created

Last reply

Replies

1k

Views

51k

Users

7

4.8k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Dobro sam...ali sam morala da popijem med i vodu..😕

🤗 je li jutros bolje
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Kety76

🤗 je li jutros bolje

Jeste..cak sa bila decijim bajsom u nabavku..😆 To je bilo nesto prolazno , naislo ..😃
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Pa bolje je mozda i to nego li nebuloze od 2000 epizoda 🤢 Sada uvek mozemo da gledamo Rudija od pocetka po vise puta..😃

Pa i to sto kazes ali zao mi je zbog njega. Dobar je glumac i stvarno je zasluzio da glumi u nekoj dobroj seriji. Valjda ce se to uskoro i desiti.
nn027 thumbnail

Pa sad..😕 Ali zdrava sam,sto je najvaznije..😃

Na zdravlje sam i mislila a za ostalo... bice bolje ja se nadam. 😊
nn027 thumbnail

ajde Dal javi se,vec me polako hvata nervoza 😔

I mene. Cekam.

Dobro sam...ali sam morala da popijem med i vodu..😕
🤗 je li jutros bolje

Jeste..cak sa bila decijim bajsom u nabavku..😆 To je bilo nesto prolazno , naislo ..😃

Ooo da. Kod tebe se sve na kraju vodi pod "prolazno". Samo nesto prodje za 1 sat nesto za 1 dan a nesto za 1 mesec. 😡 A sta se zapravo desava... e to se jos uvek ne zna, 😡
Kety76 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Sreo sam je danas. Nju. Nekad moju vilu tuznih ociju. Sakrila je pogled iza pramenova kose, a ja sam osecao po tonu njenih koraka, koliko me u njoj jos uvek ima. Cinilo mi se da je htela zastati, mozda nesto reci, ali je samo neki grc bola njenim licem preleteo, zaledio joj osmeh i ona je produzila dalje. Nije se okrenula. Znam je, ne okrece se ona nikada, znam i zasto. Ja sam jos uvek njena bol, koji vec dugo na dusi nosi kao oziljak. Koji ne zarasta. Samo to preda mnom ne pokazuje. Rekla je jednom da sam ja njena kazna, smejao sam se tada, a sada. Sada sebe trujem krivicom zbog tuge u njenim ocima, nije prebolela, vidim to po tisini koja medju nama gradi zidove. Ona se povukla u svoju tamu, obnavljajuci rusevine unutar sebe. Sama nosi svoju bol, kao teret sudbine. Ponekad pozelim samo jos jednom da njeno lice uzmem u svoje dlanove, da u njenim ocima pronadjem sebe, a znam da je to nemoguce. Ta ogledala ja sam razbio, bolje da produzim dalje, da zaboravim, odem... Ipak, samo sam hteo da joj kazem: "Oprosti sebi i kreni dalje moja vilo. Zar je tvoja magija zaspala? Skini okove tuge i poleti nekome ko ce te znati voleti, onako kako ja nisam mogao, smeo, a samo Bog zna da sam zeleo. Ali kasno..." Njeni su se koraci niz ulicu gubili, a meni se samom cinilo da negde u dubini sebe jos ih mogu cuti kako bolom odzvanjaju. Samo sam prosaptao: "Budi mi srecna, vilo tuznih ociju."

divno
nn027 thumbnail

Edited by nn027 - 11 years ago
Kety76 thumbnail

super 😛
Kety76 thumbnail
Kety76 thumbnail

ko njega voli,Drya ili Dal ili obje 😆