Returning of the written off #60 Invited only - Page 28

Created

Last reply

Replies

1k

Views

51k

Users

7

4.8k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Nije vam dobro...😆

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=Zm0XvbVwj68[/YOUTUBE]

Covece , pa ova prva serija je imala bas "konkretne scene" 😲 😳
a Lajla i u ovoj seriji bila opasna 😆😆

Opasnica ..po ocima joj se vidi..Nije mi jasno kako su sparili nju i Baruna 😲 A ona "Jevika" glumila zlobnicu..👍🏼
Koliko sam ja shvatila iz mog kratkog uvida na you tubu, jeste da je radnja serije o "Lejli" koja je siroce i koju cuvaju ujak i ujna kao zenicu oka i da im je jedini cilj u zivotu da je lepo udaju..Ona nailazi na mnoge prosce ali i na mnogo odbijanja, pa nikako da se uda, sve dok se ne pojavi Barun koji je prisiljen da je ozeni..Ali avaj, Barun krije tajnu,a to je da je zaljubljen u Jiviku..Tu se onda desava sve i svasta kada Lejla to sazna, a Jivika ubedjuje Baruna da se razvede..

Pretpostavljam da se ipak ne razvode, da se zaljubljuju i ostaju zajedno. 😃 Ma izes to sto nema prevoda, kad sam videla kako se "radnja" odvija sve sam jezike pocela da razumem. 😳😆
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Aha..od jednom..mada , jela sam neki peceni kukuruz , mozda mi je on pao tesko..a ja ko ja, ne umem da pojedem malo,nego zapela ...😆

Predpostavila sam da je odjednom,meni tako zna zadnje vreme 😕 zna i secer i pritisak da padne pa tako dodje isto lose,mada i kada se tako nesto pojede,meni uglavnom isto lose ako pojedem nesto sto ne bi smela .
Trebamo smanjiti kolicine i paziti sta nam odgovara zeludcu😉
nn027 thumbnail
Laku noc. Odmaraj. 😛
Bikica_Biki thumbnail
Laku noc i lepi snovi Dal🤗

Edited by Bikica - 11 years ago
Bikica_Biki thumbnail
Laku i ugodnu noc zelim 🤗

😆
Idemo...laganice u krevetic😆
Bikica_Biki thumbnail
Sreo sam je danas. Nju. Nekad moju vilu tuznih ociju. Sakrila je pogled iza pramenova kose, a ja sam osecao po tonu njenih koraka, koliko me u njoj jos uvek ima. Cinilo mi se da je htela zastati, mozda nesto reci, ali je samo neki grc bola njenim licem preleteo, zaledio joj osmeh i ona je produzila dalje. Nije se okrenula. Znam je, ne okrece se ona nikada, znam i zasto. Ja sam jos uvek njena bol, koji vec dugo na dusi nosi kao oziljak. Koji ne zarasta. Samo to preda mnom ne pokazuje. Rekla je jednom da sam ja njena kazna, smejao sam se tada, a sada. Sada sebe trujem krivicom zbog tuge u njenim ocima, nije prebolela, vidim to po tisini koja medju nama gradi zidove. Ona se povukla u svoju tamu, obnavljajuci rusevine unutar sebe. Sama nosi svoju bol, kao teret sudbine. Ponekad pozelim samo jos jednom da njeno lice uzmem u svoje dlanove, da u njenim ocima pronadjem sebe, a znam da je to nemoguce. Ta ogledala ja sam razbio, bolje da produzim dalje, da zaboravim, odem... Ipak, samo sam hteo da joj kazem: "Oprosti sebi i kreni dalje moja vilo. Zar je tvoja magija zaspala? Skini okove tuge i poleti nekome ko ce te znati voleti, onako kako ja nisam mogao, smeo, a samo Bog zna da sam zeleo. Ali kasno..." Njeni su se koraci niz ulicu gubili, a meni se samom cinilo da negde u dubini sebe jos ih mogu cuti kako bolom odzvanjaju. Samo sam prosaptao: "Budi mi srecna, vilo tuznih ociju."
nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Laku i ugodnu noc zelim 🤗

😆
Idemo...laganice u krevetic😆

Prava pesma za laku noc 😃

Bikica_Biki thumbnail
U toku dana ide i player-divna pesma a decko 😳