Originally posted by: smeker
Ne mogu da verujem. Ova baba je okrutna kao i tetka. Pa kako ima srca da trazi od nje da ne ide na sestrino vencanje? 😒
Sve ce to Virat da sredi 😉 ni baba ,ni tetka nista ne mogu
Pa mislim stvarno nisu normalne njih dve. Sreca pa je on tu inace bi jadna propustila sestrino vencanje.
Njih dve im bas prave probleme onako ,u fazonu stite porodicu a njihova ljubav zaboga smeta ODNOSU DVE PORODICE ,Ali Virat je toliko uporan i bori se za svoju ljubav da one tu nista ne mogu😉
Ma i baba da izvines s...re. Ovamo sve za Dziviku a njoj neda da ide na sestrino vencanje. Dzivika je kao blesava pa nece videti da je nema. 😕
Jos ona sirota bolesna i bori se da izdrzi sve to i ne pokvari sestri vencanje. Tuzno. 😒
Sve u svemu obe me nerviraju😡
Ma strasno,kad gledas u stvari vidis da samo Virat zna njena prava osecanja i radi sve da ona bude srecna.Baba je htela da Svamini bua bude srecna i da joj ne smeta Manvi na vencanju,losa odluka jer je prvo Manvina sreca trebala da joj bude bitna.Ali zato me je Virat odusevio,kad nije hteo da prisustvuje vencanju u fazonu kad nema sestre i kad nikom nije bitno da li je ona tu ,sta ce i brat tu vrhhh👏
A obe kroz celu seriju izvode besne gliste,ja gledam epizode gde on ceka da mu Manvi kaze da ga voli badi bidji mi vrh gde mu kaze voli te samo laze hahahahha meni je ona bas ekstra.😆 A Baba ne da da budu zajedno opet da se Svamini bua ne bi ljutila ,ali opet deda ce da bude na Viratovoj strani i tetka ne moze nista osim da prihvati hahah
Eto da Virat nije takav ne bi jadna ni na vencanju bila. Ma on mi je super lik. Mnogo mi se dopada. Iskreno jedva cekam da svadba prodje. Zanima me kako ce se razvijati njihov odnos.
I meni je Virat,Manvi Badi bidji oni su mi hit u seriji,a to je interesantno taj njihov odnos,veruj mi da nijednu epizodu nisam preskocila jer ih svakoj ima bar nesto i bilo bi mi zao da ne vidim.Njihov odnos je nesto sasvim drugacije od onoga sto smo mi gledale u Indijskim serijama,nema stida mozda malo posle svadbe ,ali je zanemarljivo.Meni je jedna situacija ostala upecatljiva ,on je bio na turneji i nisu se videli dugo,ona je uRisikesu odrzava trudnocu,on dolazi a ono svi ga smaraju da pricaju s njim ona ga zove njemu nezgodno da sad ode u sred razgovora a ona se naljuti pa lepo ode do njega i za ruku i odvuce ga u sobu hahahahah i lepo se izvice na sve sto ga zadrzavaju 😆😆😆