Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 27
Bigg Boss 19 Daily Discussion Thread - 12th Sept 2025
KIARA EXPOSED 11.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 12, 2025 EDT
🏏T20 Asia Cup 2025- BD vs HK 3rd Match, Group B, Abu Dhabi 🏏
🏏T20 Asia Cup 2025- Pak vs Oman 4th Match, Group A, Dubai🏏
HUM JEET GAYE 12.9
Is it just me or…
MAJOR REVAMP TIME FOR STAR PLUS
Patrama Prem ~ A Gosham SS ~ Chapter 4 on pg 2
Anupamaa 12 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
The 71st National Film Awards are September 23 in Delhi
Aabeer Gulaal reviews and box office
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 13, 2025 EDT
PARAYI AURAT 13.9
Dobro vece...
Nado vidim pocela si novu seriju..a Smeki jos jednu..😃 Ja na zalost ne mogu da vam se pridruzim , trenutno gledam ove moje americke koje su zavrsile sezone pa ih gledam u cugu..
A eto danas, vodila decu da gledaju "kako da dresiras zmaja 2 " u 3 D..i ispred bioskopa bio jedan Indijac..dosao sa nekim Beogradjanima da obidje Nis..koliko sam se smejala kada mi dete reklo "Ti mama nikako ne mozes da pobegnes od ovih tvojih "😲 🤣
Ja pocela po drugi put da gledam😳🤣 Dobro kaze dete ali sta ces tako ti sudjeno😃
Sta cu.. al aj bar da je bio neki frajer,nego neki sminker,pozer,mrsav,doktor radi na Floridi..😆
Evo bas sam odgledala Rudijev nastup i dok sam pod utiskom da kazem da sam odusevljena 👏, rodila ga majka za sve.. 😃
Pa ovi dobri otisli u glumce,kod njih ako si lep onda si glumac izgleda da im ne treba skola za to😲
Dobro vece...
Nado vidim pocela si novu seriju..a Smeki jos jednu..😃 Ja na zalost ne mogu da vam se pridruzim , trenutno gledam ove moje americke koje su zavrsile sezone pa ih gledam u cugu..
A eto danas, vodila decu da gledaju "kako da dresiras zmaja 2 " u 3 D..i ispred bioskopa bio jedan Indijac..dosao sa nekim Beogradjanima da obidje Nis..koliko sam se smejala kada mi dete reklo "Ti mama nikako ne mozes da pobegnes od ovih tvojih "😲 🤣
Sta cu.. al aj bar da je bio neki frajer,nego neki sminker,pozer,mrsav,doktor radi na Floridi..😆