Returning of the written off #53 Invited only - Page 7

Created

Last reply

Replies

940

Views

51.6k

Users

7

3.7k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: smeker

Pa ne znam ,prevela sam ali mi nesto nije jasno ne prevodi mi dobro pa sam mislila da ce Drya ili Dal da mi rastumace.Znaci po tvom prevodu bice PBN i zavrsena je proba😆 i mene zanima gde ce to uraditi 😉

Nista nije precizirano,samo da ce biti romanticnih i zabavnih momenata 😉
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Drya

Nista nije precizirano,samo da ce biti romanticnih i zabavnih momenata 😉

Sve mi je jasno,hvala na iscrpnom odgovoru🤣
Daltoni thumbnail

Sve mi je jasno,hvala na iscrpnom odgovoru🤣

Smeki, nece biti PBN, kazu da ce se on pretvarati da je bolestan dok su drugi van kuce kako bi ostao nasamo sa njom..valjda ce hteti da je iznenadi i da je navata na prevaru..a ona ce njemu da priredi iznenadjenje i neku igru sa tragovima,gde ce on da je trazi po kuci prateci te tragove..Kazu da ce biti romanticnih trenutaka ali ne kazu da ce biti PBN..
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Smeki, nece biti PBN, kazu da ce se on pretvarati da je bolestan dok su drugi van kuce kako bi ostao nasamo sa njom..valjda ce hteti da je iznenadi i da je navata na prevaru..a ona ce njemu da priredi iznenadjenje i neku igru sa tragovima,gde ce on da je trazi po kuci prateci te tragove..Kazu da ce biti romanticnih trenutaka ali ne kazu da ce biti PBN..

Hvala Dal😛 bar ce biti neceg nece ostatati praznih ruku sad mi ga zao😆 ali to mu se vraca zbog onoga sto je radio
Daltoni thumbnail

Hvala Dal😛 bar ce biti neceg nece ostatati praznih ruku sad mi ga zao😆 ali to mu se vraca zbog onoga sto je radio

Znaci nije losa serija ? On mi se ni malo ne svidja, ni kao glumac, ni kao pojava, ali onaj drugi ,onaj zatvorenik, sto ga vise gledam, sve mi je privlacniji..😉
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Cujemo se posle,odoh u soping,valja se opremiti gumenim cizmama i kabanicom...Sutra putujem u Sabac...Dal znam da je situacija i u Nisu kriticna,nadam se da ce biti sve ok...
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Cujemo se posle,odoh u soping,valja se opremiti gumenim cizmama i kabanicom...Sutra putujem u Sabac...Dal znam da je situacija i u Nisu kriticna,nadam se da ce biti sve ok...

Badi javljaces nam sta se desava 😭

Dal, kako je u Nisu? Smeki a kod tebe?
Edited by nn027 - 11 years ago
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Badi javljaces nam sta se desava 😭

Dal, kako je u Nisu? Smeki a kod tebe?

Nado, samo da te obavestim,da ti ne mogu odgovarati na SMS poruke jer nisam platila dva racuna pa su me iskljucili..Sa Drajcetom sam u kontaktu na viberu, ali mi se Keti i Saska ne javljaju,a mnogo se brinem..Kod obe je zaista gadna situacija..Za mene i Smeki ne brini..Nisava je i dalje pod kontrolom, kod Smeki nije toliko strasno..A i ja i Smeki zivimo na uzvisici,tako da nismo u opasnosti sta god da se desi...
Daltoni thumbnail

Sve sam ti objasnila na viberu..ne brini, sve ce biti ok..Nasi su malo unapred mislili na ovakve scenarije,pa su pre dve godine sazidali nova korita za reke, popravili sta je trebalo i sada zbog toga Nisava ,iako je izasla iz korita,ima jos jednu prepreku koju ne moze da predje kako bi potopila grad..😉