Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 25th Oct 2025 - WKV
PLAN CHANGED 25.10
🏏India tour of Australia, 2025: Australia vs India, 3rd ODI, Sydney🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 25, 2025 Episode Discussion Thread
Actor Satish Shah Passes Away
PICHLE JANM KA PUNYA 26.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 26, 2025 Episode Discussion Thread
Clip of Deepika justifying infidelity and cheating is going viral
I'm disgusted
The Girlfriend - Rashmika - trailer out now.
Sooooo Happy with This Weeks Elimination
Ram Aur Shyam By Anees Bazmi
5000 Episodes..
Kyunki forums beats yrkkh forum

Nista nije precizirano,samo da ce biti romanticnih i zabavnih momenata 😉
Pa ne znam ,prevela sam ali mi nesto nije jasno ne prevodi mi dobro pa sam mislila da ce Drya ili Dal da mi rastumace.Znaci po tvom prevodu bice PBN i zavrsena je proba😆 i mene zanima gde ce to uraditi 😉
Nista nije precizirano,samo da ce biti romanticnih i zabavnih momenata 😉
Smeki, nece biti PBN, kazu da ce se on pretvarati da je bolestan dok su drugi van kuce kako bi ostao nasamo sa njom..valjda ce hteti da je iznenadi i da je navata na prevaru..a ona ce njemu da priredi iznenadjenje i neku igru sa tragovima,gde ce on da je trazi po kuci prateci te tragove..Kazu da ce biti romanticnih trenutaka ali ne kazu da ce biti PBN..
Hvala Dal😛 bar ce biti neceg nece ostatati praznih ruku sad mi ga zao😆 ali to mu se vraca zbog onoga sto je radio
Cujemo se posle,odoh u soping,valja se opremiti gumenim cizmama i kabanicom...Sutra putujem u Sabac...Dal znam da je situacija i u Nisu kriticna,nadam se da ce biti sve ok...
Badi javljaces nam sta se desava 😭
Dal, kako je u Nisu? Smeki a kod tebe?
Cujemo se posle,odoh u soping,valja se opremiti gumenim cizmama i kabanicom...Sutra putujem u Sabac...Dal znam da je situacija i u Nisu kriticna,nadam se da ce biti sve ok...