Returning of the written off #53 Invited only - Page 8

Created

Last reply

Replies

940

Views

51.6k

Users

7

3.7k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Znaci nije losa serija ? On mi se ni malo ne svidja, ni kao glumac, ni kao pojava, ali onaj drugi ,onaj zatvorenik, sto ga vise gledam, sve mi je privlacniji..😉

Dobra je serija Dal ima dobru pricu ,ima puno romantike prvo lazne posle prave.Vredi da se odgleda 👍🏼

A zatvorenik uhhh ja svaki dan jedva cekam epizode,serija je vrh,sto zbog price,sto zbog glumaca koji su odradili seriju bas onako ekstra.

A u dnasnjoj epizodi RR Lajla im je zakuvala corbu 😡 zatekla ih Paro u zagrljaju a predhodno Rudra ispricao Paro kako je sa Lajlom bio 8 godina uhhh sto me iznervira kravetina😡
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: smeker

Dobra je serija Dal ima dobru pricu ,ima puno romantike prvo lazne posle prave.Vredi da se odgleda 👍🏼

A zatvorenik uhhh ja svaki dan jedva cekam epizode,serija je vrh,sto zbog price,sto zbog glumaca koji su odradili seriju bas onako ekstra.

A u dnasnjoj epizodi RR Lajla im je zakuvala corbu 😡 zatekla ih Paro u zagrljaju a predhodno Rudra ispricao Paro kako je sa Lajlom bio 8 godina uhhh sto me iznervira kravetina😡

Sto Smeki..pa neka Paro shvati da Rudi nije neki mekusac koji ce da joj se pokori i postane papucar..Bas mi i nije pravo sto Lejla uspeva u svojim zlim planovima, ali Rudi ce to da resi na svoj nacin..Sada ce on malo da trci za Paro i da objasnjava..nadam se da ce to biti na onaj njegov nacin, nemilosrdno i sexi..😳
smeker thumbnail

Nado, samo da te obavestim,da ti ne mogu odgovarati na SMS poruke jer nisam platila dva racuna pa su me iskljucili..Sa Drajcetom sam u kontaktu na viberu, ali mi se Keti i Saska ne javljaju,a mnogo se brinem..Kod obe je zaista gadna situacija..Za mene i Smeki ne brini..Nisava je i dalje pod kontrolom, kod Smeki nije toliko strasno..A i ja i Smeki zivimo na uzvisici,tako da nismo u opasnosti sta god da se desi...

Nista ne moram da pisem Dal je sve objasnila,sve je tako😉

Dal kad se cujes sa Saskom i Kety obavesti me pliz.Verujem da je sve u redu
smeker thumbnail

Sto Smeki..pa neka Paro shvati da Rudi nije neki mekusac koji ce da joj se pokori i postane papucar..Bas mi i nije pravo sto Lejla uspeva u svojim zlim planovima, ali Rudi ce to da resi na svoj nacin..Sada ce on malo da trci za Paro i da objasnjava..nadam se da ce to biti na onaj njegov nacin, nemilosrdno i sexi..😳

Ostao je Dal kao ukopan kad se pojavila a ova kao place ,videcemo sta ce biti u ponedeljak tu se zavrsi😕
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Nado, samo da te obavestim,da ti ne mogu odgovarati na SMS poruke jer nisam platila dva racuna pa su me iskljucili..Sa Drajcetom sam u kontaktu na viberu, ali mi se Keti i Saska ne javljaju,a mnogo se brinem..Kod obe je zaista gadna situacija..Za mene i Smeki ne brini..Nisava je i dalje pod kontrolom, kod Smeki nije toliko strasno..A i ja i Smeki zivimo na uzvisici,tako da nismo u opasnosti sta god da se desi...

Kety je OK. Kod nje je kisa padala celu noc ali je jutros prestala. Voda je dosla blizu njene zgrade ali je ipak nije poplavila. Celu noc je bila budna. Zadnji put smo se cule oko 17:30h.
Dal ako ti nije problem, posto vidim da ti net funkcionise, da se cujemo preko fb. Brze je nego preko PM.
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Smeki i za tebe vazi isto. Meni je najlakse da vam pisem na fb.
Daltoni thumbnail

Drya je sa Sakom u kontaktu, rekla mi je da je za sada ok..Ja na zalost ne mogu da im posaljem SMS jer su me iskljucili,a na viber mi se ne javljaju..Cim nesto budem saznala javicu ..
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Kety je OK. Kod nje je kisa padala celu noc ali je jutros prestala. Voda je dosla blizu njene zgrade ali je ipak nije poplavila. Celu noc je bila budna. Zadnji put smo se cule oko 17:30h.
Dal ako ti nije problem, posto vidim da ti net funkcionise, da se cujemo preko fb. Brze je nego preko PM.

Naravno Nado..
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Drugari🤗
Kako ste? Jeste li zivi?
Slusam vesti,citam ovo je prava katastrofa.😕 Kako je kod vas?
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Bikica

Drugari🤗

Kako ste? Jeste li zivi?
Slusam vesti,citam ovo je prava katastrofa.😕 Kako je kod vas?

Kod Saske i Keti je opasno Biki...Molim te kontaktiraj ih, ja nemam kredit,ubicu se..😭