Hvala Biki na pricama. ❤️
Bigg Boss 19: daily Discussion Thread- 1st Sept 2025.
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 01 Sep 2025 EDT
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 26
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 31 Aug 2025 EDT
CASE IN COURT 31.8
UMAR KHAYID 1.9
Bacha chor is such an incompetent lawyer🤦♀️
Why she gets bollywood movies
In this gen Cliff wali legacy maut will not happen
Happy Birthday wat_up 🎂
Celebs pictures during Ganesh Festival
I wanted Abheera’s fate for Akshara
Jee Le Zaraa Is Happening
Janhvi Kapoor In Talks For Chaalbaaz Remake
Mrunal Thakur Called Mean Girl
Hvala Biki na pricama. ❤️
Hvala BIki 🤗ps.Veoma poucno-Nadam se da cete procitati😉Jednom davno, postojalo je neko ostrvo gde su zivela sva osecanja: , Tuga, Znanje, i mnoga druga ukljucujuci i Ljubav. Jedan dan objavljeno je da ce ostrvo na kome zive osecanja biti potopljeno, tako da su se oni ukrcali na camce i otisli. Ljubav je bila jedina koja je ostala. Zelela da istraje sve do poslednjeg trenutka. Kada je ostrvo bilo skoro potopljeno Ljubav odluci da zatrazi pomoc. Bogatstvo je prolazilo pored ljubavi u velikom camcu. Ljubav je rekla: "Bogatsvo mozes li me povesti sa sobom?" . Bogatsvo je odgovorilo "Ne, ne mogu. Ima mnogo zlata i srebra na mom camcu. Za tebe ovde nema mesta." Ljubav je odlucila da upita Sujetu koja je takodje prolazila u prekrasnom camcu. "Sujeto, molim te pomozi mi.", a Sujeta joj je odgovorila "Ne mogu da ti pomognem ljubavi, sva si mokra i uprljaces moj prelepi camac". I Tuga je bila u blizini kada je Ljubav zatrazila pomoc "Tugo, povezi me sa sobom", "O Ljubavi, ja sam sada tako tuzna da mi je potrebno da budem sama." I Sreca je prosla pored Ljubavi, ali je bila toliko srecna da nije ni cula kada je Ljubav dozivala u pomoc. Odjednom zacuo se glas "Dodji ljubavi, ja cu te povesti sa sobom", to je bila neka starica. Ljubav se osecala tako blagosloveno kada se ukrcala na camac da je i zaboravila da pita staricu za njeno ime. Kada su stigli na kopno starica ode svojim putem. Kako se Ljubav osetila da duguje toj starici upitala je Znanje, takodje staricu "Ko je to bio sto mi je pomogao?" "To je bilo Vreme," odgovori joj Znanje. "Vreme?", ponovi Ljubav. "Ali zasto mi je Vreme pomoglo?" Na licu Znanja pojavi se duboki mudri osmeh i odgovori "Zato sto je samo Vreme sposobno da razume koliko je Ljubav velicanstvena--------------------------I svakoga jutra, kada mi ukrades prvu misao, ja upitam sebe: '' Posle koliko vremena zaboravimo na onog koga smo voleli? Koliko je vremena potrebno da prodje da bismo prestali voleti?!'' Dajte mi pescani sat... Mozda uspem izracunati...😭😭😭---------------------------
Kety mozes i na fb. Stalno me je pitala za tebe. Javljas li se i kako si.
Dal jesi li u kontaktu sa Yugom? Ne znam sta se desava. Uopste ne postavljaju serije. Evo vec drugi dan nista. Ni jedna serija nije postavljena.
Znam da bi mnogi voleli da imaju ovaj lep peskiric u ovom koloritu,pa sam uradila ,sasila duplikata da ima svako za tusiranje,jer mislim da tim ima iste peskirice...😉
Nisu postavljali serije i jasno mi je zasto ali onda su opet poceli pa sam te zato i pitala. Vidim da su danas postavili Rangrasiju i jos par njih.
Nado, kao sto znas ,zbog poplava i cele situacije, mnogi prevodioci nisu umali struju, kucu ,a ostali volju da prevode..Ja sam ,kao sto znas radila, pa nisam prevodila..a Yugu sam rekla da se snadje za dalje jer nisam tu..Ne znam sta je bilo...Sada ,kada sam se vratila, pare vec potrosila na racune, i najosnovnije..planiram da za deset dana idem opet, i to na duze ,da radim, tako da necu moci da radim i prevodim..Na zalost, kad coveka muka natera, ne moze da misli na druge stvari koje mu pricinjavaju zadovoljstvo..Sta cu..takav mi je horoskop..😕
Cekam da mi ukljuce telefon,pa da se javim Saski i Keti...😉
Kety mozes i na fb. Stalno me je pitala za tebe. Javljas li se i kako si.
🤗 🤗 Na zalost nisam mogla da se javljam..i Biki mi je poslala poruku, na koju na zalost nisam mogla da odgovorim iz poznatih razloga A sada sam prikljucila mobilni i sve ce biti normalno 😃 Takodje i planiram malu posetu Prokuplju, samo da se dogovorim sa Smeki kada je slobodna da se vidimo..😉
Nisu postavljali serije i jasno mi je zasto ali onda su opet poceli pa sam te zato i pitala. Vidim da su danas postavili Rangrasiju i jos par njih.
Ides kad pocne raspust?