Favourite soaps (invited only) #16 - Page 23

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

74.2k

Users

6

3.8k

Frequent Posters

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: loveansh

Ja dolazila par puta i nikog nije bilo, gde ste zbrisale?
Sad videh da je Kopica bila tu u ovo kasno doba, ne mogu da verujem
๐Ÿ˜ƒ

Edit da dodam: Vidim da sam zakasnila Posle cu da vas iscitam da vidim di ste bile. ๐Ÿ˜Š

Vikend Love ๐Ÿ˜†,pa se moze i duze ostati na topicu๐Ÿ˜ƒ,ponekad biti nocna pticica ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜†
kop93 thumbnail
U jednom segmentu ,bilo je kad Slock stiska ruku Asthi,ali toga nema u epizodi,znaci li ono sto smo vidjeli je bilo iza kamere ๐Ÿ˜•๐Ÿ˜ƒ ima kad je drzi ruku i zabija joj nokat u dlan ๐Ÿ˜† mangup.

Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: kop93

U jednom segmentu ,bilo je kad Slock stiska ruku Asthi,ali toga nema u epizodi,znaci li ono sto smo vidjeli je bilo iza kamere ๐Ÿ˜•๐Ÿ˜ƒ ima kad je drzi ruku i zabija joj nokat u dlan ๐Ÿ˜† mangup.

kop93 thumbnail
Gotova bajka o Sili i Boranu ๐Ÿ˜ƒ
MimaN thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
dobar dancic evo mene iz skitnje spala sam s nogu napolju prelijep dan a ja se dala u malo skitanje,๐Ÿค—
kop93 thumbnail

Originally posted by: MimaN

dobar dancic evo mene iz skitnje spala sam s nogu napolju prelijep dan a ja se dala u malo skitanje,๐Ÿค—

Halo Mima ๐Ÿค—,znaci umorila si se od hodanja ๐Ÿ˜† svijez zrak prija.

Jesi gledala seriju danas?

Uh bas je bila puna emocija,jedva cekam prevod od Love
kop93 thumbnail
Asthu uhvatila panika,sto Slock trazi kao muz svoja prava ๐Ÿ˜ƒ a izgleda da je u pitanju i bebica ๐Ÿ˜ƒ,evo WU,moze li neko prevesti๐Ÿ˜ณ

I don't know y today's sbs was missed out by all
so writing wu of the link provided
astha cleaning vessels in kitchen all alone...reporter saying astha gone mad as she talking to herself alone...astha talking to herself said kaki (couldn't get the word...mayb some neighbour or some lady) always concerned about kids...now she also wants kid (from astha)...and then she says shlok also trying to b romantic...how can I make shlok understand...I m only still a child ...how will I give birth to a child...astha suddenly gets a click...and realize was shlok talking about first night...astha talking to herself...astha u r so dumb ofcourse he was talking about first night...y I m getting nervous...it is shlok not ravaan(devil),,,,,,astha is scared...shrenu says astha is trying to avoid shlok as she thinks if shlok will come close to her then she will get a child...

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=_FYFJWSYsTo&gl=IN&guid=&client=mv-google&hl=en&app=desktop[/YOUTUBE]

https://www.youtube.com/watch?v=D9mGvKR2HH0

Edited by kop93 - 11 years ago
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
Dobar dan svima ๐Ÿค—

Evo, idem sada da prevedem danasnju seriju. Sad cu ja to brzo
๐Ÿ˜Š

A posle cu prevesti ovo sto je Kopica postavila, vidim sada to tu dole ispod mog posta.๐Ÿ˜ƒ
kop93 thumbnail

Originally posted by: loveansh

Dobar dan svima ๐Ÿค—

Evo, idem sada da prevedem danasnju seriju. Sad cu ja to brzo
๐Ÿ˜Š

A posle cu prevesti ovo sto je Kopica postavila, vidim sada to tu dole ispod mog posta.๐Ÿ˜ƒ

Dobar dan Love ๐Ÿค— jedva cekam prevod,hvala vec unapred๐Ÿ˜›
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
10.05.

Anjali i Jyoti placu kada su se videla.Astha: Ovo je poklon koji sam htela da ti dam za tvoj rodjendan, privati ga. Jyoti: Mama (Aai) Anjali je grli i place. Astha takodjer place gledajuci ih. Anjali ljubi Jyoti i pomiluje je po stomaku. Jyoti pocinje da oseca bolove i Anjali se brine za nju. Vidi da je Jyotinaruka povredjena i place. Anjali je grli. Brise njene sute i kaze: Jyoti, zasto si donela tako veliku odluku?

Anjali: Da li si pomislila da devojke koje pobegnu od kuce moraju da se suoce sa mnogim problemima. Ne znas ti kakvo je drustvo. Nece te pustiti na miru.Podji samnom unutra. Abhay te ceka, izvini mu se, on ce te povesti natrag kuci i sve ce da bude ko pre. Jyoti: Ne mama, ja se necu vratiti tom cudovistu.Molim te. Anjali: Molim te pristani na to.Sve ce biti dobro, ako se vratis, problemi ce prestati.

Jyoti: Ti ne znas istinu, moja je odluka cvrsta, ja se necu vratiti u taj pakao. Ti ne znas sve, plakat ces kada budes cula istinu. On me mnogo bije, zelis li da vidis tragove po mom telu? Moje mi rane kazu da se ne vracam u taj pakao, moj zivot je bio gori od zivota sluzavke. Ne mogu da disem u toj kuci. Umret cu ako se vratim kod Abhaya. I moja ce kcerka da umre. Anjali je sokirana. Jyoti: Molim te pokusaj da razumes, zelim da rodim moju kcer, i ako ti to ne mozes da razumes, to je u redu, ali ja se vise necu onda vratiti u ovu kucu. Ja sam dosla da ti pozelim srecan rodjendan. Poljubila je Anjalinu ruku i place.

Jyoti: Srecan ti rodjendan mama. Anjali: Devojcica? Rodit ces kcerku? Astha zaustavlja Anjali. Anjali: Zaustavi je. Gde ce da ide? Astha: Zasto da je zaustavim? Ti zelis da je posaljes natrag kod Abhaya nakon sto si sve saznala. Jyoti pocinje da odlazi od Anjali. Anjali place i ulazi natrag u kucu. Astha gleda kako Jyoti odlazi. Bua jede mnogo hrane i prilazi Abhayu On je pita da li je videla Asthu? Ona kaze da nije. Abhay se pita gde je ona? Anjali se vraca na party i brise suze. Abhay to vidi i pomisli kako nesto ovde nije u redu.

Anjali se smesi i pozdravlja goste. Astha dolazi natrag na proslavu i Kalindi je pita sta se dogodilo? Astha kaze da ce joj reci kasnije.Kalindi pita za Jyoti. Astha joj kaze da je otisla sa Sidom.Abhaj sve to posmatra i pita se: Sta se desava zasto izlazis napolje i ulazis unutra? Moram ja to da vidim. Jyoti prilazi placuci kod Sida koji je ceka pored auta. Sid: Jyoti. Ona ga zagrli. Sid: Sta se desilo? Hajde, idemo odavde. Stavi je da sedne u auto. Abhay prilazi i uhvati je za ruku.Jyoti je sokirana sto vidi Abhaya. Abhay: Izlazi napolje! Vuce je iz auta. Sid: Pusti joj ruku! Abhay: Tko god da si ti, drzi se svog mesta. Sid: Ti se drzi svog mesta, zar te nije sramota da bijes zenu.

Sid: Tko si ti? Abhay: Ja ne treba da ti to kazem, ti mi kazi tko je on. Abhay kaze Jyoti da mu kaze tko je on. Abhay kaze Sidu da je on Jyotin muz. Abhay: Da li si se dovoljno zabavljala. Ulazi u kucu sada. Sada ce svi da saznaju tvoju istinu. Kalindi kaze da ce one sada da idu. Ajju ponovo cestita Anjali i one se spremaju da podju.Abhay dovuce Jyoti u kucu. Niranjan je sokiran. Shlok i Varad gledaju. Niranjan: Kakvo je to ruzno ponasanje Abhay? Jyoti. Abhay: Ona se zabavljala sa ovim momkom i zato me je ostavila. Svi su sokirani.

Abhay: Mogla je to da mi kaze. Ja je ne bih ni trazio.Isla je sa njinm u auto, dobro da sam stigao na vreme, inace ne znam sta bih uradio. Kalindi vice: Abhay! Abhay: Ti zavezi. Ovo je stvar nase kuce, ti nemas prava da se mesas. On pita Jyoti u kakvoj je vezi sa Sidom. Niranjan je posramljen. Abhay: Istina je zasla na videlo, znas li kako drustvo naziva takvu zenu? Shlok mu kaze: Zavezi! Shlok se jako naljutio i gleda Abhaya u oci govoreci mu: Odmah da si ucutao. Da se nisi usudio da progovoris jednu rec protiv moje sestre, inace cu da zaboravim u kakvoj si ti vezi sa nama. Da si joj oodmah pustio ruku. Jyoti zagrli Shloka.

Abhay: Dobro, ja necu nista da kazem, pitaj je gde je isla sa njim, ako ti mislis da je ona u pravu, ja cu da joj oprostim. I ja cu joj se ispricati. Uhvatio sam je mnogo puta kako zove telefonom i ona mi je uvek lagala. Ja cu prihvatiti odluku koju donese Niranjan. Varad pita Sida sta je sve ovo? Da li je to istina? Did mu kae da je ona Roshni. Varad mu kaze da ide odatle sada i da ce on da razgovara sa njim kasnije, u uredu. Sid odlazi. Abhay pita Niranjana koja je njegova odluka. Astha ga prekida i pita kakva odluka? Astha: Pogledajte u kakvom je stanju Jyoti. Shlok kaze Asthi da nista ne govori, jer ce Niranjan doneti ispravnu odluku.

Jyoti place i grli Niranjana.Niranjan: Jyoti, prestani. Razgovor izmedju muza i zene treba da bude iza zatvorenih vrata, mi te nismo tako vaspitali da ides sa drugim muskarcem po noci. Ja znam da si ti bila tuzna i pobegla si. Ali trebala si doci kuci i podeliti svoje probleme sa svojom bracom. Ali ti si verovala tom coveku a ne svojoj porodici. Izgubila si pravo da bilo sta kazes, osramotila si me danas. Sada je sve jasno. Treba da se vratis sa Abhayem. Svi su sokirani. Jyoti kaze da nece. Shlok: Baba, sta to govoris? Niranjan: Obecajem ti da ti se nece nista desiti, nitko ti nece tamo praviti probleme.

Jyoti: Molim te ne salji me sa njim. Niranjan: Idi! Anjali place i odlazi. Jyoti je zove: Mama! Ona je zaustavi i pita je: Ti mi reci nesto. Zar ne mozes da osetis moju bol. Molim te! Anjali: Ucini sto ti je Niranjan rekao. On je u pravu. Podji sa Abhayem. Anjali ispusta Jyotinu ruku i odlazi. Astha ide da razgovara sa Anjali. Anjali dolazi u svoju sobu i place. Astha: Hoces li i danas da cutis, zar neces da stanes na kcerkinu stranu? Anjali: Niranjan je doneo odluku, i tako ce biti. Astha: Onda dobro. Budi tamo i gledaj kako je Niranjan gura u pakao. Dokle ces da cutis? Tvoja kcer ce da umre, i cak ce i njena kcer da umre, i to nije prvi puta. Abhay ju je naterao dva puta da abortira. Ovoga puta, ukoliko se bilo sto desi njenom detetu, Jyoti ce da umre.

Astha: Ucini nesto. Ona je tvoja kcerka i ona je u drugom stanju. Anjali: Astha, ja ne mogu nista da ucinim. Kakva je moja vrednost. Ne mogu nista da kazem. Astha: Ti mozes da kazes , radi se o zivotu tvoje Jyoti! Pokazi svoju snagu, kada ces da progovoris? Anjali: Ti mislis da je to lako, dobro , onda ti to uradi i zaustavi je. Astha: Ne, ja necu. Jer ti ,moras da je zaustavis i da se boris za svoju kcer Jyoti. Njeno dete trazi pravdu. Ako se bilo sta njima desi, ti ces biti odgovorna. Astha odlazi. Anjali zaustavi Asthu i kaze joj: Ti si htela da ja preuzmem svoju ulogu u ovoj kuci, zasto ja sve ovo podnosim? Istina je, da ja sve trpim. Anjali i Astha placu.

Precap:

Anjali zahteva od Asthe da spasi njenu kcerku Jyoti. Astha pristaje na to.Abhay odvodi Jyoti vukuci je. Svi gledaju.