Ljuta na kolegu iz Smedereva
NADA MACURA BESNA: Doktor batak lupeta, prijaviu ga Lekarskoj komori
Drutvo 07:12, 15.05.2014.
Autor: Dijana Tadi
Molim vas, nemojte da me upore'ujete s tim ovekom. Ja delim ozbiljne savete, a Bogdanovi pria gluposti, istie Macura i poruuje da zbog kie obujemo izme
- Ne propustite...
(VIDEO) Dr Sr'an Bogdanovi: Ja sam bog za Nadu Macuru!
DR BOGDANOVI UVAR SMEDEREVA: ovek se logirao, ali je vrsto drao batak u ruci!
BEOGRAD - Ljuta na konkurenciju.
Nakon to je Sr'an Bogdanovi (54), doktor iz Smedereva, izjavio da sebe smatra mnogo zanimljivijim od portparolke Hitne pomoi Nade Macure i da je razlika izme'u njega i nje kao nebo i zemlja, doktorka Macura se ozbiljno uvredila.
Nema smisla
- Molim vas nemojte da me upore'ujete sa tim ovekom, koga su mediji prozvali doktor batak. Taj samozvani doktor lupeta kojekakve gluposti, ja sam ozbiljna ena, nisam ja neka sa pijace. Sve ovo u prijaviti Lekarskoj komori jer ovo stvarno nema smisla - kae Macura i dodaje da niko ne moe da upore'uje nju sa doktorom iz Smedereva.
- Ne moete upore'ivati mene i njega, ja delim ozbiljne savete, a on pria gluposti - iznervirana je Macura, koja je itaoce Kurira posavetovala da narednih dana, po kii, nose gumene izme.
Doktor Bogdanovi, koji ve 30 godina radi u smederevskoj Hitnoj pomoi, postao je zvezda preko noi. Njegov snimak sa gostovanja u jutarnjem programu na nacionalnoj televiziji pogledalo je vie od 25.000 ljudi za samo tri dana. On je na originalan nain delio savete i govorio o zdravlju ljudi za koje je, kako je rekao, veoma zabrinut. On je sebe uporedio sa Nadom Macurom i rekao da ona vie nikome nije zanimljiva.
Nije zanimljiva
- I Nada Macura stalno savetuje, ali ona je zvanina mnogo, i to vie nikome nije zanimljivo. Razlika izme'u mene i nje je kao nebo i zemlja. Ovako kako ja radim treba ljudima priati jer sam ja neposredan - kae on.
Podsetimo, dr Bogdanovi rekao je kako su ljudi mnogo debeli i da su zato mnogo bolesni.
- Pred praznike radnje su pune ljudi, koji se, kao pred neku trku, spremaju za start i, kad do'e taj trenutak - dum, svi jurnu u tanjire i onda se napravi pokolj. Vreme je izgubilo kontrolu, kie su neprimerene, ljudi hodaju zgreni ulicama - kae Bogdanovi.INJENICE
LINA KARTA DR MACURE
- lekar, kardiolog
- zavrila Medicinski fakultet
- iza sebe ima jedan brak
- od 1989. godine izvetava za medije o svim zbivanjima u HitnojINJENICE
LINA KARTA DR BOGDANOVIA
- ima dvoje dece
- zavrio Medicinski fakultet
- ivi sa nevenanom suprugom
- 30 godina radi u smederevskoj Hitnoj pomoi
E svasta se kod nas moze videti i cuti.