Returning of the written off #52 Invited only - Page 98

Created

Last reply

Replies

1k

Views

52.6k

Users

7

3k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Ljuta na kolegu iz Smedereva

NADA MACURA BESNA: Doktor batak lupeta, prijaviu ga Lekarskoj komori

Drutvo 07:12, 15.05.2014.

Autor: Dijana Tadi

• 169
  • Poalji e-mail
  • Odtampaj tekst
A

Molim vas, nemojte da me upore'ujete s tim ovekom. Ja delim ozbiljne savete, a Bogdanovi pria gluposti, istie Macura i poruuje da zbog kie obujemo izme

Ne propustite...

(VIDEO) Dr Sr'an Bogdanovi: Ja sam bog za Nadu Macuru!

DR BOGDANOVI UVAR SMEDEREVA: ovek se logirao, ali je vrsto drao batak u ruci!

BEOGRAD - Ljuta na konkurenciju.

Nakon to je Sr'an Bogdanovi (54), doktor iz Smedereva, izjavio da sebe smatra mnogo zanimljivijim od portparolke Hitne pomoi Nade Macure i da je razlika izme'u njega i nje kao nebo i zemlja, doktorka Macura se ozbiljno uvredila.

Nema smisla

- Molim vas nemojte da me upore'ujete sa tim ovekom, koga su mediji prozvali doktor batak. Taj samozvani doktor lupeta kojekakve gluposti, ja sam ozbiljna ena, nisam ja neka sa pijace. Sve ovo u prijaviti Lekarskoj komori jer ovo stvarno nema smisla - kae Macura i dodaje da niko ne moe da upore'uje nju sa doktorom iz Smedereva.
- Ne moete upore'ivati mene i njega, ja delim ozbiljne savete, a on pria gluposti - iznervirana je Macura, koja je itaoce Kurira posavetovala da narednih dana, po kii, nose gumene izme.

Doktor Bogdanovi, koji ve 30 godina radi u smederevskoj Hitnoj pomoi, postao je zvezda preko noi. Njegov snimak sa gostovanja u jutarnjem programu na nacionalnoj televiziji pogledalo je vie od 25.000 ljudi za samo tri dana. On je na originalan nain delio savete i govorio o zdravlju ljudi za koje je, kako je rekao, veoma zabrinut. On je sebe uporedio sa Nadom Macurom i rekao da ona vie nikome nije zanimljiva.

Nije zanimljiva

- I Nada Macura stalno savetuje, ali ona je zvanina mnogo, i to vie nikome nije zanimljivo. Razlika izme'u mene i nje je kao nebo i zemlja. Ovako kako ja radim treba ljudima priati jer sam ja neposredan - kae on.

Podsetimo, dr Bogdanovi rekao je kako su ljudi mnogo debeli i da su zato mnogo bolesni.
- Pred praznike radnje su pune ljudi, koji se, kao pred neku trku, spremaju za start i, kad do'e taj trenutak - dum, svi jurnu u tanjire i onda se napravi pokolj. Vreme je izgubilo kontrolu, kie su neprimerene, ljudi hodaju zgreni ulicama - kae Bogdanovi.

INJENICE
LINA KARTA DR MACURE

- lekar, kardiolog
- zavrila Medicinski fakultet
- iza sebe ima jedan brak
- od 1989. godine izvetava za medije o svim zbivanjima u Hitnoj

INJENICE
LINA KARTA DR BOGDANOVIA

- ima dvoje dece
- zavrio Medicinski fakultet
- ivi sa nevenanom suprugom
- 30 godina radi u smederevskoj Hitnoj pomoi

E svasta se kod nas moze videti i cuti.
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Pogledajte: Nis kao Venecija

B. Janakovi | 15. 05. 2014. - 12:59h

Velika kolicina padavina pretvorila je pojedine niske ulice u reke i jezera. U prekidu je saobracaj kod podvoznjaka u Zetskoj ulici, gde su radnici Naisusa izvukli jutros rano jedno vozilo koje je ostalo zaglavljeno u vodi.

Poplavljen je deo Zetske ulice od Klinikog centra ka podvonjaku pa je u Medicinskoj koli Milenko Hadi" prekinuta nastava jer su uenici dolazili mokri u kolu.
Kruni tok kod aira u Ulici setara Bakovi, bio je potopljen jer ulina kanalizacija nije mogla da primi vodu, pa je vie podseao na Veneciju nego na najvei niki park.

Niz Mokranjevu ulicu slivali su se potoci a Ulica stanoja Glavaa, zbog vode i ljunka koji se slivao sa njom, vie je liila na reno korito. Zbog izlivanja suvodolskog potoka, poplavljeni su podrumi pet kua u naselju Brzi Brod.
U nikom kraju palo je oko 51 litar kie po metru kvadratnom to je mesena koliina. Na podruju Nia i okolnih mesta do pdoneva nije bilo evakuisanja stanovnitva.

I u Doljevcu jue je proglaena vanredna situacija zbog obilnih padavina.

- Najkritinije je u Belotincu gde su poplavljena dvorita i podrumi pedesetak kua zbog bujinih potoka. Deo puta izme'u Maloita i Doljevca je bio pod vodom ali je ponovo prohodan oko podneva poto se voda povukla. Angaovana je celokupna mehanizacija i ljudsvo na odbrani od poplava, kae zamenik predsednika optine Milo Vukoti.
U Svrljigu su mere odbrane od poplava podignute na najvii nivo ali za sada nema ugroenih domainstava.

Na obali bovanskog jezera kliuzite je ugrozilo dve kue, potvrdio je naelnik Nike uprave za vanredne situacije arko Damnjanovi.

I kod vas poplavilo. Ne vidim sliku
nn027 thumbnail
Pokusala sam da pronadjem slike ove nove glumice na forumu BV ali nema ni jedne. Izignorisali su je.

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Jeste lepa...Koja je ovo serija?
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Hit na drutvenim mreama

SARAJLIJE HAPSE HALIDA: Privode Belia ako Miljacka odnese mostove!

Ludi svet 16:22, 14.05.2014.

Ko bi rek'o uda da se dese, pa Miljacka mostove odnese, stihovi su pesme "Miljacka" koju izvodi Halid Beli, a koji bi ga mogli kotati privo'enja u policiju

Foto: Radiosarajevo.ba

Kia koja neprestano pada podigla je vodostaj reka u Bosni i Hercegovini, a drutvene mree su preplavljene video snimcima nabujale Miljacke.

Odmah su se pojavili aljivi i satirini komentari da e Halid Beli biti prvi priveden ako nabujala reka odnese sve mostove u Sarajevu.

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=oWoTDC-ZqSo[/YOUTUBE]

Ako Miljacka odnese mostove, Halid Beli e biti priveden na informativni razgovor!.
"Ko bi rek'o uda da se dese, pa Miljacka mostove odnese', stihovi su pesme "Miljacka" koju izvodi Halid Beli, a koji bi ga mogli kotati privo'enja u policiju.

Naime, kako se poslednjih dana poveao nivo reke Miljacke, tako su sve vee mogunosti da bi Beli mogao biti priveden na informativni razgovor jer je kako kau u policiji jer je "poticao poplave", pie u satirinom listu.

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=fUFWt2csQ5g[/YOUTUBE]
nn027 thumbnail

Originally posted by: Drya

Meni se ovaj glumac bas dopao.😛
Drya thumbnail
Drya thumbnail

Originally posted by: nn027

Meni se ovaj glumac bas dopao.😛

Badi nisam te to pitala 😆
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

I kod vas poplavilo. Ne vidim sliku

Bolje...😕 Dakle..poplava..Nisava podivljala..

Daltoni thumbnail

Originally posted by: Drya

Ovo je ta serija koju gledam ..Odusevljena sam..😃Zove se " Stvoricu dom "