Favourite soaps (invited only) #15 - Page 114

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

50.4k

Users

6

4k

Frequent Posters

MimaN thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: kop93

Ovo je jedna na IF napisala,krade joj CV ideje iz njenih prica 😆,cak su njeno ime da li Jyoti,Roshani😆

Love ,Jeco,moze li jedna prevesti ovo 😳

hey friends how are you all
i don't know if i should say it or not but i think creatives of EBF read our ff and Os and i am glad for it
i am saying this because i felt it so many times...
here i am giving some examples
1.they showed romantic scene in a old episode exactly according to FF and OS😉
it seems CV steals our idea 😆
2. they showed the waist chain scene and you know guys i mention the waist chain scene in one of my ff at once they copied it😉
3. my name is Roshani and it seems they read my ffs and os so they used my name for jyoti fake identity 😆
4. in today episode aastha called cutie pie to Shlok and i was wondered because i used it in my latest ff where Shlok use to call cutie pie to Aastha

so after these same things what will you say guys
agree with me or not 😉

Ima svasta u Bozijoj basci
Kop moramo pazit vec smo na 146 strani topika da ne preletimo a Jece nam nemade
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Ista su nam ocekivanja 😆,vidim i na IF reklamiraju zbog toga,kazu sta je sa Slocka😡😆

mozes li mislit kad ONE negoduju a sta tek mi da radimo mozda da pisemo peticiju🤣

Hahahaha 🤣,nije ti losa ideja 😆,one su pisale twitove reziseru,da hoce romantiku nazad izmedu njih,al ovaj se izgleda inati. pa nece da prikaze, 😡
MimaN thumbnail
[
E to sam sinoc zaboravila prokomentarisat ovo njihovo drzanje za ruku ma ima nesto izmedu njih samo se to krije ko zmija noge. Jesi primjetila koliko ju je stisnuo za ruku isto da joj tjera neki inat

Ako ima nesto,dobro kriju,😉😃,inat tjera ili joj nesto navjescuje sa stiskom😉,a jesi vidjela njen pogled u tom videu,zaljubljeno ga gleda,al nabrzinu je bilo na snimku😃 i to sve iza kamere😉
[/QUOTE
Pa o tom ti pricam najvaznija stvar je sto se sve desava kad se nesnima njeni pogledi na brzaka njegov stisak ruke ma ima tu dima a Bogami i vatre
kop93 thumbnail

Originally posted by: MimaN

Ima svasta u Bozijoj basci
Kop moramo pazit vec smo na 146 strani topika da ne preletimo a Jece nam nemade

Dobro pa me opomeni,nisam ni gledala na kojoj smo stranici 😲
kop93 thumbnail

Ma to je strasno a strasnije je to sto tog i u stvarnom zivotu ima oko nas

Istina moja Mima,ima zena u stvarnom zivotu kako pate kao Anjali,u paklu zive 😕
MimaN thumbnail

Ista su nam ocekivanja 😆,vidim i na IF reklamiraju zbog toga,kazu sta je sa Slocka😡😆

mozes li mislit kad ONE negoduju a sta tek mi da radimo mozda da pisemo peticiju🤣

Hahahaha 🤣,nije ti losa ideja 😆,one su pisale twitove reziseru,da hoce romantiku nazad izmedu njih,al ovaj se izgleda inati. pa nece da prikaze, 😡
[/QUOTE
Pa sta su mislile kad smo mi upadali u sevdag zbog romantike one pljuvale i kokodakale e sad bi opet romantiku valjda zato sto je Shlok tad cesto bio polugo a sad obucen i zakopcan do grla pa nemogu napasat oci na njemu🤣
kop93 thumbnail

E to sam sinoc zaboravila prokomentarisat ovo njihovo drzanje za ruku ma ima nesto izmedu njih samo se to krije ko zmija noge. Jesi primjetila koliko ju je stisnuo za ruku isto da joj tjera neki inat

Ako ima nesto,dobro kriju,😉😃,inat tjera ili joj nesto navjescuje sa stiskom😉,a jesi vidjela njen pogled u tom videu,zaljubljeno ga gleda,al nabrzinu je bilo na snimku😃 i to sve iza kamere😉

Voiljela bih da je tako...😃
MimaN thumbnail

Voiljela bih da je tako...😃

pa kako je krenulo u zadnje vrijeme ima vise romantike iza kamera nego ispred hi hi hi
MimaN thumbnail

Ma to je strasno a strasnije je to sto tog i u stvarnom zivotu ima oko nas

Istina moja Mima,ima zena u stvarnom zivotu kako pate kao Anjali,u paklu zive 😕

Mima to dobro zna prosla obuku za pomoc zenama u nevolji, sos telefon i sigurnosne kuce
kop93 thumbnail

🤣Hoce da napare oci 🤣,a stvarno su minimirali romantiku,bas fali,😃sad cu zvucati kao one 🤣