Returning of the written off #51 Invited only - Page 105

Created

Last reply

Replies

1k

Views

52.7k

Users

6

4.2k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: nn027

Ajde ne sekiraj se. Sta ti vredi sad da se nerviras kad ne mozes nista promeniti. Proci ce. Neka su zivi i zdravi.

Uh nek su zivi zdravi dobro kazes.Veruj mi da ne znam sta da radim,cini mi se da mi jos nisu izmakli kontroli kad se ovo desi nisam mogla da verujem moj sin ccc mogla sam da budem sigurna da se to njemu ne moze deiti ali pubertet drma zestoko,oni misle da su najpametnij i da sve znaju.Straletu smesno pa ga zeza sad ga zove Misa ,znas iz Zikine Dinastije uhhh.Samo da prodje ova nervoza😡
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: smeker

Smeki sta ti se desavalo juce?

E moja Nado ,juce ujutru oko 7 h lupa neko na vrata ,covek se predstavi moja cerka ide s vasim sinom Miljanom u odelenje,i poce prica ja sam ih nocas uhvatio u mojoj kuci u sobi na spratu polugole,i evo odveo sam ceruku na pregled .Ja da se slogiram.Devojcica lepo zvala Miljana pustila ga u kucu otisli na sprat i njen otac ih uhvatio na delu strasno .Izludela sam ,ceo dan juce mi je bilo tesko.Deca ne razmisljaju a moj Cazanova ima kaznu mamicu mu njegovu,bruka bre Nado jos mu sad brat od te devojcice preti kao da je samo on kriv a ne i njegova sestra😡😡😡

Smeki ne mogu da verujem. Pa kao da smo u srednjem veku. Nije Miljan uradio nista na silu. Sve je to sa njenim pristankom. Razumem da je tesko njenom ocu ali nije samo Miljan "kriv". Iskreno , bez veze mi je i da koristim rec krivica. Koliko oni imaju godina? Cini mi se da su punoletni ili ce ove godine biti.
U tim godinama je sve to normalno. Roditelji se uglavnom prave da ne znaju jer ne zele da znaju. Onda kad slucajno saznaju naprave glupost kao njen tata. A brat njen pretpostavljam ako ima devojku verovatno je drzi za ruku.

Sve je to zivot i mladost. A tata bi njen trebao cerki napraviti pojas nevinosti.Gde bre zivi on?
Koja glupost

Ona ga je zvala da ide kod nje ,oni se druze nije prvi put da ide kod nje.A dok su bili u sobi to se desilo.A devojcica je rekla da su u vezi sto nije tacno ali ajde.I rekla da ga je ona zvala.Ove godine ce biti Miljanu je rodjendan 1 juna tad puni 18 a i ona sigurno negde ove godine.Ma bas sam se iznervirala.😡

Ajde ne sekiraj se. Sta ti vredi sad da se nerviras kad ne mozes nista promeniti. Proci ce. Neka su zivi i zdravi.

Uh nek su zivi zdravi dobro kazes.Veruj mi da ne znam sta da radim,cini mi se da mi jos nisu izmakli kontroli kad se ovo desi nisam mogla da verujem moj sin ccc mogla sam da budem sigurna da se to njemu ne moze deiti ali pubertet drma zestoko,oni misle da su najpametnij i da sve znaju.Straletu smesno pa ga zeza sad ga zove Misa ,znas iz Zikine Dinastije uhhh.Samo da prodje ova nervoza😡

Ma koliko god da im pricas i pokusavas da ih naucis kad izadju iz kuce oni sami donose odluke. Mozes samo da se nadas da ce se u tim trenutcima, setiti onog sto im stalno govoris.
Sve ce biti dobro i sve ce proci. Mislim da ce Miljan ovo dugo pamtiti.
A Strale ti je faca. 😆

Edited by nn027 - 11 years ago
smeker thumbnail
Ne svidja mi se glumica koja glumi Durgu 🤢
smeker thumbnail

Ma koliko god da im pricas i pokusavas da ih naucis kad izadju iz kuce oni sami donose odluke. Mozes samo da se nadas da ce se u tim trenutcima, setiti onog sto im stalno govoris.
Sve ce biti dobro i sve ce proci. Mislim da ce Miljan ovo dugo pamtiti.
A Strale ti je faca. 😆

Nadam se Nado da im nesto ulazi u glavu od onog sto pricam.Ma Strale samo pali vatru takav je 😆 on sve okrece na salu
nn027 thumbnail

Ne svidja mi se glumica koja glumi Durgu 🤢

Jel to iz ove serije gde glumi Vatsal?
Cim sam procitala sta je Badi napisala ja sam tu seriju precrtala.
smeker thumbnail

Jel to iz ove serije gde glumi Vatsal?
Cim sam procitala sta je Badi napisala ja sam tu seriju precrtala.

Da iz te serije,ma necu ni ja da je gledam samo sam bacila pogleda na dve tri epizode😕 ali ne znam zasto imam osecaj da on u stvari nije kriv za silovanje,ne znam 😲
smeker thumbnail
Vidite sta sam nasla jel moguce da je ovo Rudi u epizodi Punar Vivah ili ja ne vidim dobro posto nema brkove😲
http://bollywoodsrbija.do.am/publ/serije_sa_bukvalnim_prevodom/punar_vivah_2012/punar_vivah_2012_ep_162/12-1-0-371
nn027 thumbnail

Vidite sta sam nasla jel moguce da je ovo Rudi u epizodi Punar Vivah ili ja ne vidim dobro posto nema brkove😲

http://bollywoodsrbija.do.am/publ/serije_sa_bukvalnim_prevodom/punar_vivah_2012/punar_vivah_2012_ep_162/12-1-0-371

Ja mislim da je on. I glas je isti kao Rudrin.
Edited by nn027 - 11 years ago
smeker thumbnail

Jos malo izdrzi🤔
nn027 thumbnail

😆 😆 😆

Smaras se Badi 😉