Returning of the written off #51 Invited only - Page 104

Created

Last reply

Replies

1k

Views

52.8k

Users

6

4.2k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: nn027

Smeki sta ti se desavalo juce?

E moja Nado ,juce ujutru oko 7 h lupa neko na vrata ,covek se predstavi moja cerka ide s vasim sinom Miljanom u odelenje,i poce prica ja sam ih nocas uhvatio u mojoj kuci u sobi na spratu polugole,i evo odveo sam cerku na pregled .Ja da se slogiram.Devojcica lepo zvala Miljana pustila ga u kucu otisli na sprat i njen otac ih uhvatio na delu strasno .Izludela sam ,ceo dan juce mi je bilo tesko.Deca ne razmisljaju a moj Cazanova ima kaznu mamicu mu njegovu,bruka bre Nado jos mu sad brat od te devojcice preti kao da je samo on kriv a ne i njegova sestra😡😡😡
Edited by smeker - 11 years ago
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Izgleda da su mama i sin raskrinkani 😉
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

smeker thumbnail

Originally posted by: Drya

Pa prosto Smeki,nije heroj u prici nego glavni negativac ,osim ako se ne desi neko cudo ,pa ispadne da je zlato 😆 Silovao je sa jos trojicom Durginu sestru 🤢

AAA😡😡😡
nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

E moja Nado ,juce ujutru oko 7 h lupa neko na vrata ,covek se predstavi moja cerka ide s vasim sinom Miljanom u odelenje,i poce prica ja sam ih nocas uhvatio u mojoj kuci u sobi na spratu polugole,i evo odveo sam ceruku na pregled .Ja da se slogiram.Devojcica lepo zvala Miljana pustila ga u kucu otisli na sprat i njen otac ih uhvatio na delu strasno .Izludela sam ,ceo dan juce mi je bilo tesko.Deca ne razmisljaju a moj Cazanova ima kaznu mamicu mu njegovu,bruka bre Nado jos mu sad brat od te devojcice preti kao da je samo on kriv a ne i njegova sestra😡😡😡

Smeki ne mogu da verujem. Pa kao da smo u srednjem veku. Nije Miljan uradio nista na silu. Sve je to sa njenim pristankom. Razumem da je tesko njenom ocu ali nije samo Miljan "kriv". Iskreno , bez veze mi je i da koristim rec krivica. Koliko oni imaju godina? Cini mi se da su punoletni ili ce ove godine biti.
U tim godinama je sve to normalno. Roditelji se uglavnom prave da ne znaju jer ne zele da znaju. Onda kad slucajno saznaju naprave glupost kao njen tata. A brat njen pretpostavljam ako ima devojku verovatno je drzi za ruku.

Sve je to zivot i mladost. A tata bi njen trebao cerki napraviti pojas nevinosti.Gde bre zivi on?
Koja glupost

Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: Drya

Pogledajte prvu epizodu WAUUU☺️ steta sto nema s prevodom serija Ek Haseena Thi sad mi krivo sto ne glumi Prats😡

http://www.desi**fo***.net/forum/ek-haseena-thi/375576-ek-haseena-thi-14th-april-2014-video-watch-online-720p-hd.html

Meni je krivo u svakom slucaju. Izasao je neki clanak koji je objavio da je na twiteru napisala da se uskoro vraca. Nadam se samo da je to tacno.
Sad cu da bacim pogled kakva je ova serija.

Ja tu seriju pratim pomalo na forumu,Smeki bolje prestani pre nego sto te Vatsal razocara 😉

Sto Drya sta je uradio ,pisi o cemu se radi.Vidim iz prve epizode da je tezak kreten,iskoriscava devojke i jos se na to smeje s drugarima.Mislim da je tako iskoristio i sestru ili sta vec Durginu pa sad ona hoce da se sveti.Napisi mi na sta mislis😃
Pa prosto Smeki,nije heroj u prici nego glavni negativac ,osim ako se ne desi neko cudo ,pa ispadne da je zlato 😆 Silovao je sa jos trojicom Durginu sestru 🤢

Odvratno. 🤢 Koja je buducnost serije? Verovatno sestrina osveta. Nemam nameru to da gledam ni sad ni bilo kad.
nn027 thumbnail
Koji pogled 😳

Edited by nn027 - 11 years ago
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Smeki ne mogu da verujem. Pa kao da smo u srednjem veku. Nije Miljan uradio nista na silu. Sve je to sa njenim pristankom. Razumem da je tesko njenom ocu ali nije samo Miljan "kriv". Iskreno , bez veze mi je i da koristim rec krivica. Koliko oni imaju godina? Cini mi se da su punoletni ili ce ove godine biti.
U tim godinama je sve to normalno. Roditelji se uglavnom prave da ne znaju jer ne zele da znaju. Onda kad slucajno saznaju naprave glupost kao njen tata. A brat njen pretpostavljam ako ima devojku verovatno je drzi za ruku.

Sve je to zivot i mladost. A tata bi njen trebao cerki napraviti pojas nevinosti.Gde bre zivi on?
Koja glupost

Ja necu ni da komentarisem ovo,samo cu prepisati Pa kao da smo u srednjem veku. Treba decu savetovati kako da paze na sebe,jer posle j.. nema kajanja,na to sta ce ,kad ce i da li ce nesto da rade, stariji prosto ne mogu uticati...
Edited by Drya - 11 years ago
smeker thumbnail

Koja glupost

Ona ga je zvala da ide kod nje ,oni se druze nije prvi put da ide kod nje.A dok su bili u sobi to se desilo.A devojcica je rekla da su u vezi sto nije tacno ali ajde.I rekla da ga je ona zvala.Ove godine ce biti Miljanu je rodjendan 1 juna tad puni 18 a i ona sigurno negde ove godine.Ma bas sam se iznervirala.😡
nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

Smeki sta ti se desavalo juce?

E moja Nado ,juce ujutru oko 7 h lupa neko na vrata ,covek se predstavi moja cerka ide s vasim sinom Miljanom u odelenje,i poce prica ja sam ih nocas uhvatio u mojoj kuci u sobi na spratu polugole,i evo odveo sam ceruku na pregled .Ja da se slogiram.Devojcica lepo zvala Miljana pustila ga u kucu otisli na sprat i njen otac ih uhvatio na delu strasno .Izludela sam ,ceo dan juce mi je bilo tesko.Deca ne razmisljaju a moj Cazanova ima kaznu mamicu mu njegovu,bruka bre Nado jos mu sad brat od te devojcice preti kao da je samo on kriv a ne i njegova sestra😡😡😡

Koja glupost

Ona ga je zvala da ide kod nje ,oni se druze nije prvi put da ide kod nje.A dok su bili u sobi to se desilo.A devojcica je rekla da su u vezi sto nije tacno ali ajde.I rekla da ga je ona zvala.Ove godine ce biti Miljanu je rodjendan 1 juna tad puni 18 a i ona sigurno negde ove godine.Ma bas sam se iznervirala.😡

Ajde ne sekiraj se. Sta ti vredi sad da se nerviras kad ne mozes nista promeniti. Proci ce. Neka su zivi i zdravi.