Returning of the written off #50 Invited only - Page 83

Created

Last reply

Replies

1k

Views

41.8k

Users

7

4.7k

Frequent Posters

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: nn027

Onda gledamo sve tri 😃 Samo da se dogovorimo kojim redosledom a i to mi nije bitno. 😊Cim odgledam seriju do kraja mozemo poceti. 😛

A neee,ja bre moram da gledam spanske serije,ne indijske 😆 Bila sam resila da zavrsim Silu i da predjem na neku spansku,odgledala sam dve epizode Sile i sad gledam prvu sezonu Kittani mohabbat hai ako vas neko pita to je spanska serija 🤣
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Onda gledamo sve tri 😃 Samo da se dogovorimo kojim redosledom a i to mi nije bitno. 😊Cim odgledam seriju do kraja mozemo poceti. 😛

Moze..ja sam uvek za to..Samo da ti kazem da ni jedna od ove tri nije potpuno prevedena..jos uvek se rade i postavljaju..
Daltoni thumbnail

A jesu se ove dve zblanule kad je kokoska zagrlila Aliju 😆

Zbog unuka..milo babi..😆
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Bikica

Uradila sam samo par avisa iz jucerasnje epizode..vec kasno ..nastavak danas😆

Jer joj tu kaze nesto bezobrazno..😆
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Drya

A neee,ja bre moram da gledam spanske serije,ne indijske 😆 Bila sam resila da zavrsim Silu i da predjem na neku spansku,odgledala sam dve epizode Sile i sad gledam prvu sezonu Kittani mohabbat hai ako vas neko pita to je spanska serija 🤣

Dogovoreno..😉 Kakva je ta prva sezona,tvoji utisci ?

A bas sam htela da ti kazem da posle Indijskih,nikada vise ne mozes da se vratis na Spanske..😉
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
nn027 thumbnail

Meni je u pocetku bio super,posle me smorio ,previse su to rastegli,od momenta kad mu je Arcana priznala da ga voli su rastegli jos ohoho dok se to sve nije rascistilo

Meni je posle vencanja serija bila extra. Onda su poceli da razvlace sa ovim Dondom i nikad docekati da se prica sa njim zavrsi.😕 Sad sam kod 102 epizode i nikako da ubrzam malo.
nn027 thumbnail

🤣
Ma batali Spanske serije Badi. Jel vidis da imamo srednjorocni plan za gledanje serija. Samo da napravimo redosled 😆

Edited by nn027 - 11 years ago
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Dogovoreno..😉 Kakva je ta prva sezona,tvoji utisci ?

A bas sam htela da ti kazem da posle Indijskih,nikada vise ne mozes da se vratis na Spanske..😉

Pa ne znam jos,odgledala sam tek 6 epizoda,ne deluje mi lose,a Arjun mi je ovde jos bolji nego u 2. sezoni 😳
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Znam ja da pravim matrice..zapravo, to prvo naucis jer puno serija nema nikakve matrice i prevode se sa Hindija uz neki kratak sadrzaj..To ti je posao..Zapravo,mene ceka Yugo da mu prevodim neke od tih epizoda ..rekla sam mu da mogu jednu -dve,ali da i dalje zelim da prevodim nase serije jer zaista ,kad vec gubim toliko vremena,barem da ga gubim na ono sto vec gledam..
A evo predloga za serije koje po meni vredi pogledati sa sajta..Mnogi ih hvale i gledaju..

http://www.indijskeserije.com/publ/serije_online/miley_jab_hum_tum_2008/22

http://www.indijskeserije.com/publ/serije_online/pyaar_kii_ye_ek_kahaani_2010/25
ova ista serija na starom sajtu
http://bollywoodsrbija.do.am/publ/serije_sa_bukvalnim_prevodom/pyaar_kii_ye_ek_kahaani_2010/18

http://www.indijskeserije.com/publ/serije_online/ek_ghar_banaunga_2013/24

Imam jos 50-tak epizodado kraja. Taman da prostudirate koju bi mogle sledecu seriju gledati. Pominjala si onu sa vampirima gde glumi Dsena. Meni je svejedno. koju izaberete ja cu gledati sa vama.

I ona je medju ove tri..Na sajtu su odlepili za njom..ta serija ima osam ljudi koji rade na njoj, prevodioci se otimaju..ali dsena je ko vampir brrr.. i ja sam prevela dve tri te..sve mi je bilo jasno posle deset minuta..😆 Ova treca je fenomenalna pricam, ova prva je po Yugu i jos nekim prevodiocima extra,prevode je celu od pocetka..

Moze..ja sam uvek za to..Samo da ti kazem da ni jedna od ove tri nije potpuno prevedena..jos uvek se rade i postavljaju..

Onda sta da radimo? Da krenemo ali malo laksim tempom ili da jos sacekamo? Da bude sto vise prevedenih epizoda i za to vreme pogledamo neku seriju koja je potpuno prevedena. Videcemo sta Badi kaza za ovu sto gleda. Badi sta kazes ? Kakva je serija?
Edited by nn027 - 11 years ago