Originally posted by: Daltoni
Pa ima glavobolje vec par godina..ali su nam tek sada rekli da snimimo ..Valjda nije moglo pre zbog uzrasta,tamo mora da bude potpuno miran..Vec smo radili EEG i sve je dobro..ovo je sve samo za svaki slucaj..sto da ne proverim sve..vidis kako deca umiru na treninzima,daleko bilo, jer roditelji i zdravstveni radnici nisu uradili sve potrebne analize ..A ovaj moj trenira plivanje,pa smo pravili pauzu preko zime,i hocu sve analize da mu odradim pre toga..
Da draga ,treba proveriti sve,kada vec duze vreme ima glavobolje.Ja sam uvek za doktora,da se vodi,proveri i sve potrebno uradi,dok moj muz nije,on sve bi nesto cekao,pa je tako i sebe upropastio,jedva izvukao zivu glavu,a uzalud sto sam mu pricala pre toga,jer videla sam a i osetila da nije nesto uredu...i na kraju sem secera koji je dobio,umalo jetra mu nije pukla,da nije dosao u roku 3 dana-bilo bi uzalud sve.Tako isto nikad ne bi Sakija kao malog odveo da ja ne nateram..i ne vodim ga.
Jer dobro znam kako je zbog necijeg nemara moj brat koji je imao 11 meseci umro..😭 bio je mladji od mene 4 god.😭
Zato uvek sam za to da se vodi racuna kada je zdravlje u pitanju,pa i najmanju sitnicu koja se nama cini..treba preispitati😉
Edited by Bikica - 11 years ago