Smeki ti se bacila u kampanju i to ozbiljno 😆
Pa nego,kazi mi uspeva li mi bar malo 😆 ja to politicki malo vidim da drugacije ne uspeva😉
Kod mene je uspelo. Odgledala sam 2 epizode. Nastavljam cim ulovim malo vremena 😉 😊Ja sam do 7 vec bila upecana😳
Ja krenula drugi krug IPKKND i sad sam stigla do epizode kad ce Arnav da vidi ovo dvoje na terasi. I nekako mi se neda da to pogledam. Posle ovih divnih epizoda sa poljupcem u obraz i narukvicama bas mi je tesko da to pokvarim. Zato sam i pocela da gledam tu seriju sto si rekla. Jedino sam ovih dana u nekoj frci pa ne znam koliko cu stici. Nisam ni Rangrasiju ni B Lj gledala vec 2 dana 😕Preskoci terasu nemoj ni da gledas,meni izazove mucninu🤢Ima i u mojoj seriji par takvih scena ali brzo se razresi ,samo jedna scena je malo duze ostala bez objasnjenja,ali nije mnogo uticala na njihov odnos jeste u pocetku ali on je tu scenu resio tako sto je ozenio 😆Njegova sestra dolazi kod nje kuci da bi pricala s njom o Ardjunu ,kod nje kuci se sprema njeno vencanje sa momkom kojeg su joj njeni odabrali.Njena drugarica iz detinstva koja je bila zaljubljena u Ardjuna,sad je udata za Arohinog ujaka,ona pokusava na sve nacine da ih razdvoji ,i tako gura Ardjunovu sestru sa stepenica ova pada i gubi dete.Ardjun krivi Arohu za to i kaze svim ukucanima uzeli ste mi ono najdraze tako cu i ja vama.Na dan vencanje Aroha se vencava ali kad mladozenja skida onaj turban koji je prekriven to je Ardjun😆 Svi su poludeli on odlucije da je ostavi tu i ne povede kuciu fazonu ona ce biti tu ali nece moci da se uda jerje njegova zena.A onda krece ludilo jer Aroha dlucuje da ode kod njega kuci i da tamo zivi i napravi mu pakao od zivota .Ta epizoda gde ona dolazi kod njega kuci mi je ekstra👏
Necu tu scenu preskociti. Jeste teska i jeste mi muka ali odgledacu je kad budem raspolozena za to.
Smeki kupila si me za seriju. Ovih cu dana nastaviti da je gledam. Ako se ne varam ima 150 epizoda. Traju isto 20-tak min?