Returning of the written off #49 Invited only - Page 48

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

38.1k

Users

7

4.8k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: nn027

😲 Jao Smeki stvarno ne znam kako vec izdrzavas sve to. Najavili su da ce biti toplije pa ce nadam se i tebi biti bolje.

Jeste da je prevod los ali ja sam vec jednom gledala seriju sa losim prevodom. Naviknes se.

Nado sta da radim,znam ja da cu ceo april tako nista novo😕

Tacno naviknes se a ako je prica dobra onda nije nista strasno jer ja vec znam sta pise citam izmedju redova 😉

Ja i ti smo ekstra prevodioci tako da me ne cudi sto me razumes 😛
Edited by smeker - 11 years ago
smeker thumbnail

Kod mene je uspelo. Odgledala sam 2 epizode. Nastavljam cim ulovim malo vremena 😉 😊

Ja sam do 7 vec bila upecana😳
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: smeker

Nado sta da radim,znam ja da cu ceo april tako nista novo😕

Tacno naviknes se a ako je prica dobra onda nije nista strasno jer ja vec znam sta pise citam izmedju redova 😉

Ja i ti smo ekstra prevodioci tako da me ne cudi sto me razumes 😛

😆 Ma da. Pa ko ce te drugi razumeti ako necu ja 😆😆
smeker thumbnail

Znaci da nece nista biti od prve bracne noci .

Nista Nado,ona mu donela mleko a on kaze ako ti popijes mleko ja necu vise piti vino ,sede na podu i piju 😆 i tu se zavrsila epizoda videcemo danas
nn027 thumbnail

Ja sam do 7 vec bila upecana😳

Ja krenula drugi krug IPKKND i sad sam stigla do epizode kad ce Arnav da vidi ovo dvoje na terasi. I nekako mi se neda da to pogledam. Posle ovih divnih epizoda sa poljupcem u obraz i narukvicama bas mi je tesko da to pokvarim. Zato sam i pocela da gledam tu seriju sto si rekla. Jedino sam ovih dana u nekoj frci pa ne znam koliko cu stici. Nisam ni Rangrasiju ni B Lj gledala vec 2 dana 😕
smeker thumbnail

Gusta dzungla Smeki pa se zato valjda nista ne vidi 😆 😆 😆

Ej, pa zanimljivo je ovo sto vidim da si pisala o dogadjajima iz serije 😛

Nado bre🤣 dodala sam posle sliku😆
nn027 thumbnail

Nista Nado,ona mu donela mleko a on kaze ako ti popijes mleko ja necu vise piti vino ,sede na podu i piju 😆 i tu se zavrsila epizoda videcemo danas

Aaa nacekacemo se mi dok njih dvoje budu imali pravu prvu bracnu noc. Videces. Bice tu jos lepe "borbe" 😉😆
nn027 thumbnail

Nado bre🤣 dodala sam posle sliku😆

😆 Videla sam. 😆
Izasli su iz gustisa
😉😆
smeker thumbnail

Ja krenula drugi krug IPKKND i sad sam stigla do epizode kad ce Arnav da vidi ovo dvoje na terasi. I nekako mi se neda da to pogledam. Posle ovih divnih epizoda sa poljupcem u obraz i narukvicama bas mi je tesko da to pokvarim. Zato sam i pocela da gledam tu seriju sto si rekla. Jedino sam ovih dana u nekoj frci pa ne znam koliko cu stici. Nisam ni Rangrasiju ni B Lj gledala vec 2 dana 😕

Preskoci terasu nemoj ni da gledas,meni izazove mucninu🤢
Ima i u mojoj seriji par takvih scena ali brzo se razresi ,samo jedna scena je malo duze ostala bez objasnjenja,ali nije mnogo uticala na njihov odnos jeste u pocetku ali on je tu scenu resio tako sto je ozenio 😆

Njegova sestra dolazi kod nje kuci da bi pricala s njom o Ardjunu ,kod nje kuci se sprema njeno vencanje sa momkom kojeg su joj njeni odabrali.Njena drugarica iz detinstva koja je bila zaljubljena u Ardjuna,sad je udata za Arohinog ujaka,ona pokusava na sve nacine da ih razdvoji ,i tako gura Ardjunovu sestru sa stepenica ova pada i gubi dete.Ardjun krivi Arohu za to i kaze svim ukucanima uzeli ste mi ono najdraze tako cu i ja vama.Na dan vencanje Aroha se vencava ali kad mladozenja skida onaj turban koji je prekriven to je Ardjun😆 Svi su poludeli on odlucije da je ostavi tu i ne povede kuci u fazonu ona ce biti tu ali nece moci da se uda jer je njegova zena.A onda krece ludilo jer Aroha dlucuje da ode kod njega kuci i da tamo zivi i napravi mu pakao od zivota .Ta epizoda gde ona dolazi kod njega kuci mi je ekstra👏

Edited by smeker - 11 years ago
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Preskoci terasu nemoj ni da gledas,meni izazove mucninu🤢
Ima i u mojoj seriji par takvih scena ali brzo se razresi ,samo jedna scena je malo duze ostala bez objasnjenja,ali nije mnogo uticala na njihov odnos jeste u pocetku ali on je tu scenu resio tako sto je ozenio 😆

Njegova sestra dolazi kod nje kuci da bi pricala s njom o Ardjunu ,kod nje kuci se sprema njeno vencanje sa momkom kojeg su joj njeni odabrali.Njena drugarica iz detinstva koja je bila zaljubljena u Ardjuna,sad je udata za Arohinog ujaka,ona pokusava na sve nacine da ih razdvoji ,i tako gura Ardjunovu sestru sa stepenica ova pada i gubi dete.Ardjun krivi Arohu za to i kaze svim ukucanima uzeli ste mi ono najdraze tako cu i ja vama.Na dan vencanje Aroha se vencava ali kad mladozenja skida onaj turban koji je prekriven to je Ardjun😆 Svi su poludeli on odlucije da je ostavi tu i ne povede kuciu fazonu ona ce biti tu ali nece moci da se uda jerje njegova zena.A onda krece ludilo jer Aroha dlucuje da ode kod njega kuci i da tamo zivi i napravi mu pakao od zivota .Ta epizoda gde ona dolazi kod njega kuci mi je ekstra👏

I sta sad ja da gledam kad si mi sve ispricala