😲 Jao Smeki stvarno ne znam kako vec izdrzavas sve to. Najavili su da ce biti toplije pa ce nadam se i tebi biti bolje.
Jeste da je prevod los ali ja sam vec jednom gledala seriju sa losim prevodom. Naviknes se.
TRAUMA DRAMA 15.9
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Oman, 7th Match, Group A, Abu Dhabi🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 16, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: SL vs HK, 8th Match, Group B at Dubai🏏
Kaun banege PL ke Mummy and Papa?
Anupamaa 15 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Conceiving of PL…
BHAJAN & DANCE 16.9
BALH Naya Season EDT Week #14: Sept 15 to 19
Katrina Kaif Is Pregnant
Welcome Baby Boy ❤️🧿
The Armaan Poddar Unappreciation Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs BAN, 9th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread-16th September, 2025
which new Bollywood movie should i watch ....
💫 The Heuphorias Discussion Thread 💫
BALH Naya Season BC Voting~BY PM INVITE ONLY~Vote for 2 entries
YRKKH SM updates, BTS and Spoilers Thread #127
😲 Jao Smeki stvarno ne znam kako vec izdrzavas sve to. Najavili su da ce biti toplije pa ce nadam se i tebi biti bolje.
Jeste da je prevod los ali ja sam vec jednom gledala seriju sa losim prevodom. Naviknes se.
Kod mene je uspelo. Odgledala sam 2 epizode. Nastavljam cim ulovim malo vremena 😉 😊
Nado sta da radim,znam ja da cu ceo april tako nista novo😕Tacno naviknes se a ako je prica dobra onda nije nista strasno jer ja vec znam sta pise citam izmedju redova 😉Ja i ti smo ekstra prevodioci tako da me ne cudi sto me razumes 😛
Znaci da nece nista biti od prve bracne noci .
Gusta dzungla Smeki pa se zato valjda nista ne vidi 😆 😆 😆
Ej, pa zanimljivo je ovo sto vidim da si pisala o dogadjajima iz serije 😛
Nista Nado,ona mu donela mleko a on kaze ako ti popijes mleko ja necu vise piti vino ,sede na podu i piju 😆 i tu se zavrsila epizoda videcemo danas
Ja krenula drugi krug IPKKND i sad sam stigla do epizode kad ce Arnav da vidi ovo dvoje na terasi. I nekako mi se neda da to pogledam. Posle ovih divnih epizoda sa poljupcem u obraz i narukvicama bas mi je tesko da to pokvarim. Zato sam i pocela da gledam tu seriju sto si rekla. Jedino sam ovih dana u nekoj frci pa ne znam koliko cu stici. Nisam ni Rangrasiju ni B Lj gledala vec 2 dana 😕
I sta sad ja da gledam kad si mi sve ispricala
Preskoci terasu nemoj ni da gledas,meni izazove mucninu🤢Ima i u mojoj seriji par takvih scena ali brzo se razresi ,samo jedna scena je malo duze ostala bez objasnjenja,ali nije mnogo uticala na njihov odnos jeste u pocetku ali on je tu scenu resio tako sto je ozenio 😆Njegova sestra dolazi kod nje kuci da bi pricala s njom o Ardjunu ,kod nje kuci se sprema njeno vencanje sa momkom kojeg su joj njeni odabrali.Njena drugarica iz detinstva koja je bila zaljubljena u Ardjuna,sad je udata za Arohinog ujaka,ona pokusava na sve nacine da ih razdvoji ,i tako gura Ardjunovu sestru sa stepenica ova pada i gubi dete.Ardjun krivi Arohu za to i kaze svim ukucanima uzeli ste mi ono najdraze tako cu i ja vama.Na dan vencanje Aroha se vencava ali kad mladozenja skida onaj turban koji je prekriven to je Ardjun😆 Svi su poludeli on odlucije da je ostavi tu i ne povede kuciu fazonu ona ce biti tu ali nece moci da se uda jerje njegova zena.A onda krece ludilo jer Aroha dlucuje da ode kod njega kuci i da tamo zivi i napravi mu pakao od zivota .Ta epizoda gde ona dolazi kod njega kuci mi je ekstra👏