Jecoli na osnovu cega to zakljucujes i zasto mada su tvoje teorije veoma cesto tacne😃
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 15th Sept 2025.
TRAUMA DRAMA 15.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 15, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Oman, 7th Match, Group A, Abu Dhabi🏏
🏏T20 Asia Cup 2025: SL vs HK, 8th Match, Group B at Dubai🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 16, 2025 Episode Discussion Thread
Kaun banege PL ke Mummy and Papa?
Anupamaa 15 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Conceiving of PL…
BALH Naya Season EDT Week #14: Sept 15 to 19
Katrina Kaif Is Pregnant
BHAJAN & DANCE 16.9
Welcome Baby Boy ❤️🧿
The Armaan Poddar Unappreciation Thread
which new Bollywood movie should i watch ....
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs BAN, 9th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
💫 The Heuphorias Discussion Thread 💫
Jecoli na osnovu cega to zakljucujes i zasto mada su tvoje teorije veoma cesto tacne😃
Sladjo veceras zavrsavamo topic 😉😃E bas lijepo kcerka ti stize,mama ,kao mama zelje ispunjava,bas smo sve iste😆
Cure nasla sam novost na IF ,evo komentar od jedne forumasice:
Upravo sam procitala clanak rival stranice i jasno kaze ono sto smo sumnjali svi zajedno .. Aditi je Swati mladja sestra,koja je dosla da se osveti, posto je ona pod utiskom da je Shlok odgovoran za njene sestre "smrt .. i ona ne zeli da Shlok bude sretan, tako da zeli da ga ubije .. i Aastha ce je razotkriti, prije sudske rasprave za razvod i spasiti Shloka i njen odnos sa njim.Jos jedna forumasica je dodala ,Aditi je kidnapovala Ankijevu kcerku ,prijatelj od NA,i ucjenjuje ga.Jeco u pravu si.
Cure nasla sam novost na IF ,evo komentar od jedne forumasice:
Upravo sam procitala clanak rival stranice i jasno kaze ono sto smo sumnjali svi zajedno .. Aditi je Swati mladja sestra,koja je dosla da se osveti, posto je ona pod utiskom da je Shlok odgovoran za njene sestre "smrt .. i ona ne zeli da Shlok bude sretan, tako da zeli da ga ubije .. i Aastha ce je razotkriti, prije sudske rasprave za razvod i spasiti Shloka i njen odnos sa njim.Jos jedna forumasica je dodala ,Aditi je kidnapovala Ankijevu kcerku ,prijatelj od NA,i ucjenjuje ga.Jeco u pravu si.
Originally posted by: sladjana333
Verovatno Aditi tu kcerku, sa sest prstiju, drzi zarobljenu u onoj napustenoj kuci😕