Izvini mplim te ona nije dijete ona je pametnica nasa
Bigg Boss 19 Daily Discussion Thread - 19th Sept, 2025
Nerdtastically Navratri (CC Game, Sign Up Open)
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs SL, 11th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
Deepika Removed From Kalki 2
🏏T20 Asia Cup 2025: India vs Oman, 12th Match, Group A at Abu Dhabi🏏
VICTIM KAUN 🤧 19.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 19, 2025 Episode Discussion Thread
How quickly time changes
Armaan has always been the victim
Alia bhatt special topic
Anupamaa 19 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Baseer rental house
Appreciation Post for Ruheen
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 28
Happy birthday Namik Paul❤️🔥🩷
New pic of Katrina who is very pregnant
Now Nag Ashwin takes a dig at Deepika for the Kalki mess
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 20, 2025 Episode Discussion Thread
Deepika starts shooting for King
Aneet replaces Kiara in Shakti Salini
Originally posted by: loveansh
Nije Kopi, to sam ja napisala😆, procitala sam mu misli😉😆. Ovo je neka scena od neki dan, pojma nemam o cemu se radilo, ali meni je tako izgledalo, ko da jadnicak bas to u sebi misli 😆😆
U pravu si oko kompjutera, sigurno se svega i svacega nakupio i kada ga ovaj covek ocisti bit ce bolje. Ovako mi je pojeo sve zivce, prolupah nacisto. Sto godina mi za sve treba. Odoh sada jos do SY CC-a da se javim. I neke porukice da ispisem pa u krpe. Laka vam noc drage moje⭐️ i uzivajte u vikendu.😊
Love ,ta nova imena su vecinom nikovi od starih koka,znam po ovome forumu od sadasnje serije,presvuku se pa dodu da pametuju.Na ovome forumu od sadasnje serije imaju fanovi koji mrze Asthu/Shreni,iz razloga zato sto je smatraju krivcem,sto je Avi/Slock raskinuo sa bivsom curom,kad je poceo da snima ovu seriji,presvukle se u druge nickove pa malo ,malo pljuju po Shreni.Sto se tice Tanandi,sto spasava sve redom,to je samo ponavljanje originala 😉😃, a kopirati je lako u svemu,al original ne mozes postati.😉😃
Ijuuu Jecooo 😲,a sta bi to njemu pisala ,nacrtas mu razumjet ce sigurno 🤣
.Jyoti oblaci odecu koju joj je Sid kupio, a Sid je svuda trazi. Sid dolazi kod nje i kaze joj da vrlo lepo izgleda. Ona mu kaze da nije trebao da to kupuje. On joj kaze da mu napravi dobar caj, ona se smesi. Sid je gleda i smesi se.
Sid ce prije kapitulirat nego Slock😡 😃Izgleda da osobe koje nose ime Sid,su pitome,ili se to meni cini...😆