Favourite soaps (invited only) #11 - Page 52

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

36.6k

Users

7

3.9k

Frequent Posters

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: MimaN

Jecooo hahahahahah 🤣,pa dijete kako se ovoga sjeti 🤣

Izvini mplim te ona nije dijete ona je pametnica nasa

Pametnica je ona nasa,nego sta 😆,al zna ona da ja njoj tepam sa dijete 😃😆
kop93 thumbnail

Originally posted by: loveansh

Nije Kopi, to sam ja napisala😆, procitala sam mu misli😉😆. Ovo je neka scena od neki dan, pojma nemam o cemu se radilo, ali meni je tako izgledalo, ko da jadnicak bas to u sebi misli 😆😆

U pravu si oko kompjutera, sigurno se svega i svacega nakupio i kada ga ovaj covek ocisti bit ce bolje. Ovako mi je pojeo sve zivce, prolupah nacisto. Sto godina mi za sve treba. Odoh sada jos do SY CC-a da se javim. I neke porukice da ispisem pa u krpe. Laka vam noc drage moje⭐️ i uzivajte u vikendu.
😊

Joj ja vec pomislila da je on ,jadnicak 😆,a da si pogodila,jesi pravo u cilj,vjerujem da mu je tako 😆

U pravu si kad kazes ispod mire sto djavola vire,takvi su najgori 😆

Vidjet ces kad ti komp ocisti,preporodit ces se,kako onda ide brzo,vazi Love cujemo se sutra i laku noc ti zelim.🤗
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Originally posted by: kop93

Love ,ta nova imena su vecinom nikovi od starih koka,znam po ovome forumu od sadasnje serije,presvuku se pa dodu da pametuju.

Na ovome forumu od sadasnje serije imaju fanovi koji mrze Asthu/Shreni,iz razloga zato sto je smatraju krivcem,sto je Avi/Slock raskinuo sa bivsom curom,kad je poceo da snima ovu seriji,presvukle se u druge nickove pa malo ,malo pljuju po Shreni.

Sto se tice Tanandi,sto spasava sve redom,to je samo ponavljanje originala 😉😃, a kopirati je lako u svemu,al original ne mozes postati.😉😃

Pa u pravu si ti, presvuku se i dodju da pljuju, tako je bilo i u BB-u, sve su dosle tamo sa novim nikovima, i najzesce je napadale.😡One su u stvari nezadovoljne sa serijom i za sve im je kriva Prats, a plus su jos neke i ljubomorne na nju i to ti je onda ubitacna kombinacija. No dao bog da im ova trula serija trajala jos 1000 epizoda (bez Sida po mogucnosti) jer su one, da bi zastitile svoj ego i dokazale da su u pravu, spremne da progutaju sva sr 🤬koja im CVs serviraju, ne zele da se pokaze da su pogresile, a to im je i najveca kazna, veca im i ne treba, da gledaju BV.
😆
Cao , kuckamo se sutra, sada stvarno odoh...Cao Kopice...Cao Mima... Cao Jeco 😊
kop93 thumbnail
Odoh i ja,umor savladao ,cujemo se sutra,Laku noc vam i slatki sni🤗
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Ijuuu Jecooo 😲,a sta bi to njemu pisala ,nacrtas mu razumjet ce sigurno 🤣

Nisam dobra u crtanju 😆
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Inace saljemo te u Indiju da napravis kraj 😆

Znala sam 😆
kop93 thumbnail
Novi video,na sudu odbijaju oboje razvod.

http://www.dailymotion.com/video/x1lshqc_iss-pyaar-ko-kya-naam-doon-ek-baar-phir-4th-april-2014-saas-bahu-aur-betiyan-segment_people

kop93 thumbnail
Pratyusha Banerjee at Designer Rohhit Verma's sister's birthday Party
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

.Jyoti oblaci odecu koju joj je Sid kupio, a Sid je svuda trazi. Sid dolazi kod nje i kaze joj da vrlo lepo izgleda. Ona mu kaze da nije trebao da to kupuje. On joj kaze da mu napravi dobar caj, ona se smesi. Sid je gleda i smesi se.

Sid ce prije kapitulirat nego Slock😡 😃

Izgleda da osobe koje nose ime Sid,su pitome,ili se to meni cini...😆

Izgleda...😉😆
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Sinoc ste ispisale 11. stranica👏

Procitala...😃

Odoh da se bavim sporetom...stize kcerka iz Bg...😃