Favourite soaps (invited only) #11 - Page 33

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

36.6k

Users

7

3.9k

Frequent Posters

sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: kop93

Sladjo odoh,cujemo se kasnije 😛

Odoh i ja😛
sladjana333 thumbnail

Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
Dobro vece svima. 😊

03.04.

Astha place. Varad je vidi da place i pita se da li joj je Shlok nesto rekao? On dolazi do Shloka i pita ga do kada ce se ljutiti? Kaze mu da dok ne zaboravi prosle veze nece moci da zapocne nove, i kaze mu da treba da veruje Asthi. Shlok: Ona je uvek bila protiv Aditi! Video sam ljubomoru u Asthinim ocima. Varad: Astha te mnogo voli i mozda i jeste ljubomorna. Tvoja je duznost da resis sve njene nesporazume, ona te voli i ti si pravi sreckovic. Shlok: Ja ne zelim njenu ljubav, ne interesiraju me njeni osecaji.

picture1

Varad ga zamoli da se pogleda u ogledalo i da vidi istinu u svojim ocima, i onda neka se zapita da li ga je bas briga sto ga Astha voli. Kaze mu da mu posle toga kaze svoj odgovor. Varad odlazi. Shlok se gleda u ogledalo. Netko zove Aditi na telefon i ona kaze: "Sta to pricas? Da, odmah cu da dodjem!" Zurno izlazi napolje.Astha je vidi i kaze u sebi: Ja cu da saznam njenu tajnu tako sto cu je slediti. Treba da saznam tko joj to pomaze.

picture2

Sid zove svoje prijatelje da pozajmi novac. Jyoti mu kaze da se ne brine i da ce se ona moliti za njega. Sid kaze da se brine razmisljajuci kada ce konacno da dodju dobra vremena, kada ce da dobije dobar posao, i zivot bi trebao da bude zabavan. Zvoni mu telefon i javlja mu se prijatelj, i kaze mu da je cek spreman i da dodje po njega.. Sid se spremi, i kaze da treba da ode da uzme cek, i kaze Jyoti da mu je ona donela srecu. On je zagrli i odtrci.Jyoti je napeta i kaze : Srecna? Ovo je prvi puta da cujem od nekoga da sam mu donela srecu, uvek sam samo slusala da izazivam nesrecu. Ona place.

picture3

Aditi odlazi, i Astha je sledi. Astha: Aditi, danas cu da saznam celu istinu o tebi.

picture4

Shlok razmislja gde je Astha, misli da se mozda mnogo naljutila. Netko ga zove na telefon i on kaze da ce poslati dokumenta nakon sto ih da Asthi da ih potpise. On zove Asthu, i kaze sluzavki da posalje Asthu u njegovu sobu. Sluzavka mu kaze da Astha nije kod kuce. Shlok se pita gde li je otisla, i zove je. Asthin telefon zvoni ispred njega.

picture5

Aditi dolazi do napustene kuce i uzima kljuceve. Ona ugleda Asthi i uznemiri se.Sakrije se. Astha se pita gde je otisla Aditi, trebala bi da bude ovde? Astha ugleda katanac na vratima stare kuce, i pokusava da ga otvori. Misli u sebi kako je Aditi jako pametna i kako ju je tesko naterati da kaze istinu. Pita se da li ju je Aditi videla? U kuci se nalazi Shlokova slika.

picture6

Astha odlazi i dolazi svojoj kuci. Astha ugleda Aditi i pita se kako se pre nje vratila kuci?

picture7

Anjali dolazi. Aditi kaze da ce da razgovara sa svojim ocem i da ce onda doci. Shlok dolazi kod Asthe i pita je gde je otisla? Kaze joj da se bio zabrinuo, i pita je kako moze da bude tako neoprezna? Astha: Tebe uopste nije briga da li sam ja tu ili ne, zasto sada pravis dramu oko toga ? Sid dolazi kuci i konstatuje da je ponovo nestalio struje.kaze da je platio racun.Ona mu kaze da je nestalo struje u celom kraju. On je pita zasto nije spavala? Ona mu kaze da se ne oseca dobro sto on spava na podu i kaze da ce od sada ona spavati na podu. On kaze da ne pristaje na to i da ona treba da spava na krevetu. Jyoti upali svece i Sid se smesi gledajuci je. Jyoti se odmara na krevetu.

Shlok igra video igru i Astha dolazi u sobu. On je gleda. Ona se sprema na spavanje, a on namerno pravi buku ne bi li joj smetao. Astha ga pogleda i okrene mu ledja. Shlok se pita sta se to desava sa njom danas, i sprema se da je isprovocira da bi njena narav (ego) dosla do izrazaja. Stavi temperaturu na AC (Aircondition) na 16 stepeni i odmara se pokrivsi se sa cebetom.

picture8

Asthi je hladno i on se smesi. Gleda u nju. Astha se pokrije sa carsavom (plahtom) On pali gasi svetlo i nervira je. Ona ustaje. On misli u sebi kako je znao da ne ce dugo da izdrzi da cuti, sada ce da se svadja. Ona uzima sal iz ormara. Shlok dolazi i uhvati je za ruku. Astha: Sta se desilo? Zelis li da mi kazes nesto? Shlok: Ne, nemam ti sta reci. On uzima njen sal i ide da legne. Ona uzima drugi sal. On se pita zasto ga ona ignorise? Astha legne da spava. Shlok je gleda.

picture9

Jutro je, Jyoti zaliva cvece. Sid dolazi kuci i ona ga pita gde je bio? On joj kaze da je isao da naplati cek. Daje joj slatkise i kaze: Uzmi, sada imamo novaca. Jyoti jede a on joj donese poklon koji je kupio za nju. Ona ga pita zasto je to uradio? On joj kaze da otvori i vidi. Unutra je sari. Jyoti uzima poklon.

picture10

Shlok spava na rubu kreveta. Astha se spremila i ugledala ga. saiyyan ve svira...Ona mu prilazi i gleda u njega...Astha: Ne znam Shlok, zasto te volim toliko mnogo, da ne mogu da podnesem i ako ti zraka sunca smeta dok spavas...Pala je na njega i on se probudio...muzika svira...dok se njih dvoje gledaju..Saiyaan...svira

picture11

Precap:

Astha razgovara sa Aditi i kaze joj: Ti nisi takva kakvom se predstavljas. Obecajem da cu da otkrijem tvoju istinu, i dok to ne uradim necu napustiti ovu kucu.

picture12

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Dobro vece Love 🤗,hvala za prevod,ima li sta novoga u vezi kriketa?

Cudno mi je sto nema Sidda na turniru 😒
kop93 thumbnail

Shlok dolazi kod Asthe i pita je gde je otisla? Kaze joj da se bio zabrinuo, i pita je kako moze da bude tako neoprezna? Astha: Tebe uopste nije briga da li sam ja tu ili ne, zasto sada pravis dramu oko toga ?

Kako mu je dobro odbrusila,njegove mu rijeci objesila na nos 😃
kop93 thumbnail
Astha razgovara sa Aditi i kaze joj: Ti nisi takva kakvom se predstavljas. Obecajem da cu da otkrijem tvoju istinu, i dok to ne uradim necu napustiti ovu kucu.

Znaci poslije odiseje sa Aditi,Astha napusta Slocka,napokon.😈
sladjana333 thumbnail
U ulozi detektiva nije se bas, najbolje snasla...😃...zmija je videla😡

picture4

kop93 thumbnail

Originally posted by: sladjana333

U ulozi detektiva nije se bas, najbolje snasla...😃...zmija je videla😡

picture4

Previse je naivna,al skopcala je da ce ovu biti tesko otkriti,nadam se da ce iduci put biti lukavija 😃,a nebi bilo lose da one bakice i starackog doma aktivira😆
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: loveansh

Dobro vece svima. 😊

Dobro vece, Branka, 🤗 Hvala na prevodu.😃
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: kop93

Shlok dolazi kod Asthe i pita je gde je otisla? Kaze joj da se bio zabrinuo, i pita je kako moze da bude tako neoprezna? Astha: Tebe uopste nije briga da li sam ja tu ili ne, zasto sada pravis dramu oko toga ?

Kako mu je dobro odbrusila,njegove mu rijeci objesila na nos 😃

Kod njega bolje pali ignorisanje😕