Favourite soaps (invited only) #11 - Page 14

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

36.6k

Users

7

3.9k

Frequent Posters

Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: kop93

Jeco jeli ovo istina ? 😲

Breaking news:
It seems even after Vivian Dsena is back #Madhubala still facing some troubles. Latest we got to know from reliable source that Drashti Dhami is quitting the show and reason is that Drashti is offered Karan Johar's next opposite Ranbir Kapoor. The news is confirmed from the producer of Madhubala. He said that Drashti might be replaced next month (May). We wish Drashti all the best. Audition for new Madhubala already started.

Dakle ovi ljudi su neverovatni sa ovim zamenama glumaca. Secam se kada se to desilo u nasoj seriji, ja sam bas bila sokirana, nisam pojma imala da je njima to ko dobro jutro, normalna stvar da zamene glavne glumce u seriji. I sad mi uopste nije jasno zasto su one kokoske tamo i dalje
nadr🤬 i mrze Prats i nakon godinu dana, kada je , jelte kod njih to tak normalno 😛 Stvarno ne razumem te zene tamo. Inace serija koju smo gledali sve vise tone i u TRPs i na rang listi na IF, nista vise njih ne moze da spasi...jeste citale da su hteli da naprave taj famozni leap , preskoce 2o godina, pa je Shashank trebao da glumi i sebe kao sredovecnog oca porodice i svog sina od dvadesetak godina😲, ma divota nevidjena. Ali posto su ovi u MB napravili to, onda su ovi tupamarosi odustali od toga...mislim , sta reci, Jeco, zao mi je, ali ko zna mozda dodje neka slatka glumica umesto DD. A vidim da i u ovoj seriji QH koju gleda Medena malo malo pa netko odlazi, i tamo predvidjaju taj preskok od xy godina i ovi mladi glumci nece da glume sredovecne ljude...posto se ocito oni u Indiji tako lako ukalupe.

Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: loveansh

Odoh ja sada da prevedem danasnju epizodu. Ne razumem zasto je Astha pokazala Aditi video a nije Shloku Ovde se opasno zakuhava, ali mora to tako, Oni su tek na pocetku (s obzirom na to koliko traje prosecna indijska serija😆😆😆) a ovi njihovi scenaristi ocito pojma nemaju sta da rade kada se njihovi glavni junaci zaljube i pocnu da se vole, bolje im idu spletke i nevidjene gluposti koje ubacuju u seriju da bi dizali gledaocima pritisak. Tako, ne se nervirati...bit ce tu jos svega i svacega, Odoh sada, sad cu ja to ocas posla😃

Ne razumem zasto ponekad prave debile od zena 🤢😡
Jeca thumbnail

Originally posted by: kop93

Jeco jeli ovo istina ? 😲

Breaking news:
It seems even after Vivian Dsena is back #Madhubala still facing some troubles. Latest we got to know from reliable source that Drashti Dhami is quitting the show and reason is that Drashti is offered Karan Johar's next opposite Ranbir Kapoor. The news is confirmed from the producer of Madhubala. He said that Drashti might be replaced next month (May). We wish Drashti all the best. Audition for new Madhubala already started.

Staaa 😲😲😲
Jeca thumbnail

Dakle ovi ljudi su neverovatni sa ovim zamenama glumaca. Secam se kada se to desilo u nasoj seriji, ja sam bas bila sokirana, nisam pojma imala da je njima to ko dobro jutro, normalna stvar da zamene glavne glumce u seriji. I sad mi uopste nije jasno zasto su one kokoske tamo i dalje
nadr🤬 i mrze Prats i nakon godinu dana, kada je , jelte kod njih to tak normalno 😛 Stvarno ne razumem te zene tamo. Inace serija koju smo gledali sve vise tone i u TRPs i na rang listi na IF, nista vise njih ne moze da spasi...jeste citale da su hteli da naprave taj famozni leap , preskoce 2o godina, pa je Shashank trebao da glumi i sebe kao sredovecnog oca porodice i svog sina od dvadesetak godina😲, ma divota nevidjena. Ali posto su ovi u MB napravili to, onda su ovi tupamarosi odustali od toga...mislim , sta reci, Jeco, zao mi je, ali ko zna mozda dodje neka slatka glumica umesto DD. A vidim da i u ovoj seriji QH koju gleda Medena malo malo pa netko odlazi, i tamo predvidjaju taj preskok od xy godina i ovi mladi glumci nece da glume sredovecne ljude...posto se ocito oni u Indiji tako lako ukalupe.

Nista od rasta gledanosti onda njima, zato sto su gledaoci hteli da gledaju kao par DD i Viviana, ako ona ode dzabe im Vivian 😡
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Stvarno su grozni, bilo bi dobro da Kalindi nju izvuce pa da se Shlok malo przi na vatrici, i da je osvaja. Njima je ocito Aditi uz onog groznog Avdhaya jedini negativac u seriji i ako nju sada prerano razotkriju, ostaju bez napete radnje, pa ce to da razvlace, Astha ocito nece da ode od kuce jer zna da Aditi zeli da ubije Shloka, te tako...ludilo tek stize, jedino ne znam kada ce da dodje taj vas Karan vise, da se stvar jos vise zakuha.😆

A super je odvalila samarcinu Aditi, bas je zamahnula svom snagom
😆

Kalindi bi nju rado izvukla od Slocka ,al malecka nece,pogotovu sto zna da je on u zivotnoj opasnosti,sad ce ona sebi dati zadatak da ga spasi i mislim da ce ga spasiti...al onda ce otici jer tad je njen zadatak zavrsen..bas zivo ludilo,umjesto da ga sutira pa neka se izvlaci sam😡,nek za promjenu dere se na Aditi 😡
Hajd prebrodit cemo i taj njen zadatak ,al onda ocekujem da ga napusti ,pa nek on onda oblice oko nje.
Mislim da ce Karan stici tek kad se Astha vrati k svojima,prije ne,a taj dio jedva cekam 😈

A sto se tice samara,svaka cast joj,trebala je jos koji da joj odvali,vidi se da kroz nju tece mame Kalinde borbena krv.😆
kop93 thumbnail

Originally posted by: Jeca

Pre bih rekla iznervirana 😡

Nisi jedina 😃
kop93 thumbnail

Sto se tice zamjene glumaca su nenadmasni😡,mjenjaju ih ,kao sto kod nas kazu,ko cigo konje,taman se naviknes na njih oni uh promjene.Nadam se da da nece to desiti se u nasoj seriji.😕

A te preskoke sto prave ,ma to je cista glupost,bolje cestito da zavrse seriju i krenu sa drugom,sta reci po tom pitanju su cisti petljanci.🤢

Lujke, Prats nece zaboraviti nikad,pa ni kad se serija zavrsi,jer one u svojim mozgovima su sebi zacrtale da im je ona rivalka...kamo srece da je tako 😉😆
kop93 thumbnail

Ne razumem zasto ponekad prave debile od zena 🤢😡

To im je ocito dio tradicije 🤢
kop93 thumbnail

Staaa 😲😲😲

Nije valjda da nisi znala 😕
kop93 thumbnail

Nista od rasta gledanosti onda njima, zato sto su gledaoci hteli da gledaju kao par DD i Viviana, ako ona ode dzabe im Vivian 😡

Jeco nemas bas srece 😭,taman se Vivian vratio,sad DD odlazi