Nego oli mi neko objasnit ove rodbinske veze ko je kome ko?? Ili da ja riknem?
Bigg Boss 19- Daily Discussion Thread - 7th October 2025
5 MONTHS LEAP 7.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct. 7, 2025 Episode Discussion Thread
Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi 2: EDT # 3
HIGHER COURSE 8.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 8, 2025 Episode Discussion Thread
Katrina already welcomed a child via surrogacy?
Bring her in Gen 5
Abhimaan Edition: New Chapter Discussions
Naya safar college ka
Round 1 Slot 1 (Oct 7 6:30 PM IST / Oct 7 9 AM EST)
Now that's what I call a Wildcard
Round 1 Slot 2 (Oct 7 10:30 PM IST / Oct 7 1 PM EST)
Ananya Pandey - Chanel girl
ArIya/ETF OS: Rain, Coffee aur Thoda Pyaar
Kaun banenge PL ke Mummy aur Papa(New)
🏏Cricket Forum Banner Contest Results Announcement🏏
Songs on All Tranportation
Nego oli mi neko objasnit ove rodbinske veze ko je kome ko?? Ili da ja riknem?
Kushi je usvojena ,njeni roditelji su umrli usvojila je tetka sestra njene majke,Pajal je Kushina sestra od tetke,Madumita je Kushinom ocu sestra.Arnavu su roditelji izvrsili samoubistvo,Anjdjeli mu je sestra.Manorama je zena od Arnavovog ujaka,nani je majka od Arnavove ,majke.Dadi je majka Arnavovog oca.Akas je Manoramin sin,eto ja toliko znam ne znam da li sam nekog izostavila NK je rodjak koji zivi u Kanadi
Probaj ovde da nadjes.
https://www.facebook.com/KitniMohabbatHaiSeason3
Smeki nasla sam i ovde epizode. Mozda uspes da nadjes. Pogledacu jos.
http://www.dailymotion.com/en/relevance/search/kitani+mohabbat+hai+seson+3/1
Kushi je usvojena ,njeni roditelji su umrli usvojila je tetka sestra njene majke,Pajal je Kushina sestra od tetke,Madumita je Kushinom ocu sestra.Arnavu su roditelji izvrsili samoubistvo,Anjdjeli mu je sestra.Manorama je zena od Arnavovog ujaka,nani je majka od Arnavove ,majke.Dadi je majka Arnavovog oca.Akas je Manoramin sin,eto ja toliko znam ne znam da li sam nekog izostavila NK je rodjak koji zivi u Kanadi
Evo ga i moj alter ego..🤣Kako da mi nazovemo nasu firmu Smeki ? 🤣
Smeki ja sam ukapirala da Pajal nije rodila Kusina tetka nego da joj je ona maceha.
Aaa ok,sad mi je sve jasno,ja sam kontala nekako da je Kusina prava mama bila sa Arnavovim tatom i da je ona njegovo dete,sto bi opet dovelo do toga da Arnav nije njegov sin,jer kako bi to bilo da su K i A brat i sestra 😲...majko mila sta napisa,ne zamerite ovo je sve uticaj dogogodisnjeg gledanja spanskih serija 😆
Sta te zanima ?
Kushina majka je rodjena sestra njene prave majke koja je poginula u saobracajki. Dakle, njena rodjena tetka. Kushina tetka i teca su je usvojili kada je imala 8 godina.
Kushina tetka je pre braka sa Shashijem bila u vezi,verena za Arnavovog oca, jer joj ovaj nije rekao da je ozenjen i da ima dvoje dece. Arnav je tada imao 14 godina, sto bi po nekoj mojoj logici,ako Kushi ima 19 godina u seriji,a Pajal joj je starija sestra, Arnav trebao da ima barem 36 godina..Sto je nebuloza..😕 Zato ne zamaraj mozak, nego uzivaj..😆