Returning of the written off #47 Invited only - Page 89

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46.1k

Users

7

4.9k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Drya

Nego oli mi neko objasnit ove rodbinske veze ko je kome ko?? Ili da ja riknem?

Kushi je usvojena ,njeni roditelji su umrli usvojila je tetka sestra njene majke,Pajal je Kushina sestra od tetke,Madumita je Kushinom ocu sestra.Arnavu su roditelji izvrsili samoubistvo,Anjdjeli mu je sestra.Manorama je zena od Arnavovog ujaka,nani je majka od Arnavove ,majke.Dadi je majka Arnavovog oca.Akas je Manoramin sin,eto ja toliko znam ne znam da li sam nekog izostavila NK je rodjak koji zivi u Kanadi
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: smeker

Kushi je usvojena ,njeni roditelji su umrli usvojila je tetka sestra njene majke,Pajal je Kushina sestra od tetke,Madumita je Kushinom ocu sestra.Arnavu su roditelji izvrsili samoubistvo,Anjdjeli mu je sestra.Manorama je zena od Arnavovog ujaka,nani je majka od Arnavove ,majke.Dadi je majka Arnavovog oca.Akas je Manoramin sin,eto ja toliko znam ne znam da li sam nekog izostavila NK je rodjak koji zivi u Kanadi

Evo ga i moj alter ego..🤣Kako da mi nazovemo nasu firmu Smeki ?
🤣
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Smeki nasla sam i ovde epizode. Mozda uspes da nadjes. Pogledacu jos.

http://www.dailymotion.com/en/relevance/search/kitani+mohabbat+hai+seson+3/1
smeker thumbnail

Originally posted by: nn027

Probaj ovde da nadjes.

https://www.facebook.com/KitniMohabbatHaiSeason3

Hvala Nado 🤗nema nista ovde o epizodama
smeker thumbnail

Smeki nasla sam i ovde epizode. Mozda uspes da nadjes. Pogledacu jos.

http://www.dailymotion.com/en/relevance/search/kitani+mohabbat+hai+seson+3/1

Ovo je druga sezona ovo sam odgledala
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: smeker

Smeki ja sam ukapirala da Pajal nije rodila Kusina tetka nego da joj je ona maceha.
smeker thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Evo ga i moj alter ego..🤣Kako da mi nazovemo nasu firmu Smeki ?
🤣

🤣 DS
Daltoni thumbnail

Gde DS nadje 🤣...bolje PS (Putin i Smeker) 😉
Daltoni thumbnail

Smeki ja sam ukapirala da Pajal nije rodila Kusina tetka nego da joj je ona maceha.

Ma jeste..Pajal je njihova cerka..
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Sta te zanima ?

Kushina majka je rodjena sestra njene prave majke koja je poginula u saobracajki. Dakle, njena rodjena tetka. Kushina tetka i teca su je usvojili kada je imala 8 godina.
Kushina tetka je pre braka sa Shashijem bila u vezi,verena za Arnavovog oca, jer joj ovaj nije rekao da je ozenjen i da ima dvoje dece. Arnav je tada imao 14 godina, sto bi po nekoj mojoj logici,ako Kushi ima 19 godina u seriji,a Pajal joj je starija sestra, Arnav trebao da ima barem 36 godina..Sto je nebuloza..😕 Zato ne zamaraj mozak, nego uzivaj..😆

Aaa ok,sad mi je sve jasno,ja sam kontala nekako da je Kusina prava mama bila sa Arnavovim tatom i da je ona njegovo dete,sto bi opet dovelo do toga da Arnav nije njegov sin,jer kako bi to bilo da su K i A brat i sestra 😲...majko mila sta napisa,ne zamerite ovo je sve uticaj dogogodisnjeg gledanja spanskih serija 😆