Jer znas da te sam Bog poslao da me podsetis da trebam da mu dam sirup sada..🤗
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 17th Oct 2025
GREENE FLAG ⛳
What will Yuvraj do?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 17, 2025 EDT
This is concerning.
KUJILI STARTED 18.10
i support farhana
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 18, 2025 EDT
Kyunki Detailed Written episode Oct 16. Pics attached (Hindi captions)
Mental health club - Only Positivity allowed 🌟
Debate between Kareena-Ranbir fans about who's better?
Alia and Ranbir to move to their new house - Krishna Raj
Anupamaa 17 Oct 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Story- Tortoise to Rabbit😜
Alia channeling Gangubai in this scene from RRKPK!!!
Acha wala gunda
Deja vu ? Do you get Deja vu ?
Mera Armaan toh Green Flag Hai😌✅
Wanna see post leap trp ?????? Geetu vs Abhimaan romance who won??
Buddhiya Ka Naya Roop
Jer znas da te sam Bog poslao da me podsetis da trebam da mu dam sirup sada..🤗
Ne znam tacno koja epizoda je to kad joj priznaje znam samo da je na krovu zgrade kad Kushi pokusava da se ubije,misleci da se njome ozenio zbog Lavanije,e onda joj on onako fino sroci sve 😕
Zaglavila sam na 10 epizoda jos pre neki dan. Nikako da postignem. Hocu sad da odgledam sve epizode bez prevoda Rangrasije i Beintehaa pa da nastavim da ih pratim .
Iznervirala sam se nacisto. U ovoj zadnjoj epizodi isao je u bolnicu da je poseti i prepoznala ga je medicinska sestra sa kojom je bio u vezi pre odlaska u vojsku. Taman sam pomislila da ce se smuvati kad ono cvrc😕
Nadam se da je vec neko odgovorio na tvoje pitanje...koje je jako simpaticno
Postena podela 😉 😆😆😆
Nemoj da te njegova bivsa ljubav demoralise..😉
Jao meni,evo sva se tresem zbog Sijama 😡 Nek mi neko kaze koliko ce ovo ludilo da traje i hoce li se brzo razjasniti!??? Na epizodama sam kad Arnav saznaje da ovaj skot voli Kusi...
To ce da traje,ali sad Shijam nece smeti bas da prilazi Kushi jer ce je Arnav ozeniti.Znaci negde od 200 ce biti lakse za gledanje bar je meni tako😃Auuu znaci nesto kao vencanje iz osvete ,hm...a kad ce Arnav da sazna istinu? Hoce li biti brzo ili da se zderem i dalje?
Vidim da ti je Smeki vec odgovorila 😆 Ona zna od koje epizode je sta..Ja se bas i ne secam u kojoj epizodi Arnav priznaje Kushi da zna za Shijama..a onda opet ..ma necu da ti pricam,nece ti biti zanimljivo ako idem mnogo unapred..😉Ne znam tacno koja epizoda je to kad joj priznaje znam samo da je na krovu zgrade kad Kushi pokusava da se ubije,misleci da se njome ozenio zbog Lavanije,e onda joj on onako fino sroci sve 😕to je 250 epizoda kada joj on priznaje za Shijama a ona 😡